DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 7

• 69 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Добър вечер , момичета !  Hug Hug Hug

Момичета бате Енгин май е написал, че фрага ни е готов или поне аз така разбрах. Simple Smile

Ето това е написал "Frag-Man' ben oluyorum"

Енгин се е пошегувал  Laughing   "  Аз ставам Фраг-Мен "  

По-късно е писал  "Birazdan geliyor..." ,   но  от тогава е минал цял час.

Надявам се, че скоро ще по пуснат .

"Tnt hazırlanıyor gelecek... "    Grinning

Върнах се назад да прочета какво сте писали днес . Благодаря на всички за споделените мнения ,снимки и откъса .  bouquet bouquet bouquet  Изгледах го няколко пъти . Много хубав момент  Heart Eyes

Дана  Hug добре дошла.

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 22:30 от лава

# 107
 Hug Hug Hug

Дана, Hugдобре дошла!!!Изразила си точно моите мисли от снощи!Радвам се,че си с нас-дано ти е приятно и забавно! Hug

Момичетааааа,размазах се от кеф,много сладки ФерНаз, не ми се струва да е сън -боже, тия двамцата толкова се обичат-високоволтов ток минава между тях.Ферит нямаше търпение да седне до нея и да почне да я милва и съзерцава.Имам усещането,че той е по-влюбеният от двамата.

Хайдеееее,гледа ми се това приготвяне и ядене на супата! Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 20:53 от Keskinowa

# 108
https://www.instagram.com/p/Bao86RrlQmX/?taken-by=editorengin

Хайде,момичета..бат Енгинчо е качил фрага,ама без превод нищо не разбирам...е,хареса ми масажът де...

# 109
Благодаря за фрага и откъса Hug Прекрасни, мамини сладки Heart Eyes Ферит във фрага пак я закача нещо май? Joy Кой ще преведе, да му разцелуваме краката?

# 110
И фрагът хубав,но откъсът повече ми хареса...Revolving Hearts

# 111
  • София
Хммм, нещо не съм очарована от фраг 2 и 3. В третия фраг само се заяждат. Ще изчакам превода, де. Сигурно обувките са ѝ били неудобни или е стъпала накриво?

Дано серията не се състои от безкрайни препирни, сърденици, цупене на Назлъ и постоянното присъствие на Дениз, Демет, Хакан.

Фраг 1 и най-вече откъсът ми харесаха повече.

# 112

Виолета Цветанова_563417 ,благодаря  bouquet 

Фрагмана в You tube

Страхотен фраг  Grinning

# 113
Хммм, нещо не съм очарована от фраг 2 и 3. В третия фраг само се заяждат. Ще изчакам превода, де. Сигурно обувките са ѝ били неудобни или е стъпала накриво?

Дано серията не се състои от безкрайни препирни, сърденици, цупене на Назлъ и постоянното присъствие на Дениз, Демет, Хакан.

Хайде, това инатливо козле Назлъ да вземе да се укроти вече-как размахва пръст на Ферит и стига с това асла/никога/ дето все му го казва!Докато на Ферит му е забавно добре,ама само да не го ядоса ,че тогава.....

# 114
Привет, момичета! Hug

Цял ден не съм ви чела, а сега направо ме направихте да си говоря сама. Фрагове, откъсчета, снимки, клипчета, сценарии, кое от кое по-хубави. И страхотни коментари. За всичко много ви благодаря!

А нашите двамата толкова сладки, че не е истина. Особено в откъсчето. Напук на проблемите и неприятностите , нашите са влюбени та чак загубени и си живеят в собствения си щастлив свят. Много им се радвам. Ще има забавление и в следващия епизод, вижда се и надявам се да започнат да  се разрешават лека полека проблемите и онези тримата да им се поизкривят фалшивите усмивки, че ми писна все да остават сухи. Справедливост трябва да има.

Дана, добре дошла! Hug
Много ми е приятно да те видя сред нас!отново внимателно, че минах през темата като
С интерес изчетох впечатленията ти и мнението ти за героите напълно съвдапа с моето. Споделяй спокойно какво те вълнува, защото ние и без това тази седмица преговаряме и ще ни бъде приятно. А и толкова обичам да те чета...

Връщам се да изчета и изгледам всичко отново внимателно, защото преди малко минах през темата като бързия влак.

Водя ви един страхотен сладур.

# 115
Виолета Hug Лава Hug,благодаря за фрагмана! bouquet bouquet

Дали скоро няма да видим целувка! Laughing

# 116
  • Варна
Забележете Ферит как е наклонен към нея в колата , иска да е по-близо и по-близо. Харесват ми като двойка.

# 117

Хайде, това инатливо козле Назлъ да вземе да се укроти вече-как размахва пръст на Ферит и стига с това асла/никога/ дето все му го казва!Докато на Ферит му е забавно добре,ама само да не го ядоса ,че тогава.....

Назлъ казва "Никога " на Ферит  в отговор на неговата реплика " че ако са принудени  може да се целунат " и той  навеждайки се към нея веднага и връща с " Никога не казвай никога"

Виолета Hug Лава Hug,благодаря за фрагмана! bouquet bouquet

Дали скоро няма да видим целувка! Laughing

Скрит текст:

Злати  Hug за стоп кадрите  bouquet

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 23:54 от лава

# 118
Момичета страхотни сте  Hug направо залепнах пред  компютъра typeuu 4470 като гербова марка съм се залепила за него ма как няма да е то красота .......,красота .....и любов лъха и от двамката ни сладури . Heart Eyes Ох...ей така ми се гледат по 24 часа в денонощието и искрено съм щастлива ,че от откъса и трети фраг липсва Дениз   Hug така някак си ми стана драго ,че в  двете  минути  са ни го спестили ох..бе иде ми да разцелувам СЦ  HugНа Ферит бей все по слабички му стават ангелите в присъствието на Назлъ  Heart Eyes

# 119
Момичета има откъс, но за съжаление не мога да го кача. Много е хубав и само ферит и назлъ

Ето го! Laughing Срахотни са! newsm10

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456239400%2F7be … l_wall_-146912950

Репликите!
Цитат
Отрывок.
- Ферит...
- Я здесь
- Скучала по тебе
- И я по тебе очень скучал
- Заснула пока ждала тебя - Я ведь во сне да?
- Нет, не во сне мы, это реальность, я здесь, я пришел
- Что ты делаешь? Подожди
- Ты настоящий!
- Конечно настоящий)
- Все закончилось да?
- Нет полностью не закончилось, берут показания, потом отпускают
- Ты наверное устал, голоден
- Напоили меня кофе-чаем вечером
- Есть овощной суп, что скажешь?
- Да , это то что нужно,
- Хорошо бегу

https://vk.com/dolunayozgegurel