DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 7

• 69 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Силно се надявам. Heart Eyes

# 136
  • По света и в нас.
Май ще си останем с надеждата. Peace

# 137
  • София
Май ще си останем с надеждата. Peace
Еееее, нека си помечтаем до неделя, де! Wink Mr. Green

# 138
  • Бургас
Изпъват ни на нокти, но пък са толкова прекрасни в нежните си моменти, че на мен ми пърхат пеперудите и забравям да им се сърдя за глупостите. Възхитена съм най-вече от Джан! Играе му се на момчето, личи си и го прави много елегантно!!!

# 139
  • София
Да, Джан играе във всяка сцена на макс и дава всичко от себе си. Peace

# 140
О, и аз искам да похваля Джан, нищо, че няма да кажа нищо ново. Гледайте
Скрит текст:
"Да обичаш на инат"
и уважението ви към актьорските му заложби ще се увеличи още повече. Не че персонажът му там е кой знае какво творение на майката природа, но не прилича изобщо на Ферит, а е изигран перфектно. Между другото, знаете ли, че Джан твърди, че с Ферит са пълни противоположности? Бяха го питали с кой от героите, които е играл се идентифицира най-добре, и отговорът беше с този от горе споменатия сериал. Значи, за него не важи нито правилото, че играе добре само персонажи, различни от него, нито само такива, с които си прилича. Извод: човекът си е чист талант и слабо место нЕма. Smiley

# 141
  • София
.....Извод: човекът си е чист талант и слабо место нЕма. Smiley
Именно и така трябва да бъде. Не съм го гледала в други сериали, но се раздава във всички сцени. Играе страхотно ядосан, влюбен, тъжен, страстен .... няма слабо място! Peace
Страхотно впечатление ми прави и актьора, който играе Хакан (така и не му запомних името). И другите играят, но Джан и Хакан са големи таланти.

smile3521

# 142
  • Варна
Скъпи Долунайки,
Flowers CherriesFlowers CherriesFlowers Cherries

И така да обобщим информацията от всичките откъси и извадки за 17-ти епизод. Да видим какви са ключовите моменти около, които ще се върти серията:

След като ни оставиха изненадани с арест на Ферит в края на предишния епизод, сега доста бързо той е успял да се отърве от недоразумението спретнато естествено от  врага Хакан. Той  от своя страна не си губи времето и гледа максимално да се възползва от ситуацията като  се намеси във фирмените дела. Този път обаче Ферит е решен не само да получава, но и да  нанесе удар. Докато „бракуваните“ се опитват да живеят съвместно и да се представят като нормална двойка , Асуман успява да ги разкрие и тича да търси съюзник в лицето на Дениз. Типично за него той не се отказва и иска да разплете нишката. Назлъ и Ферит са все повече притиснати и потъват в дебрите на „фиктивната“ женитба , като даже стигат до обяснение в любов, не къде да е, а в брачното ложе, макар и само наужким и за отмъщение от страна на . . . съпругата. А дали Хакан не се готви за по-зли дела, като отново ще бърника нечия кола?

Е, предстои да разберем в неделя - 29.10. Flowers StrawberryFlowers StrawberryFlowers Strawberry

Nature First Quarter Moon With FaceNature Full Moon With FaceNature Last Quarter Moon With FaceNature First Quarter Moon

# 143
  • при най-добрият мъж...
Добро утро,къзларки!
Голямо оживление в темичката след откъса и 3 фраг.Изчетох ви с удоволствие както винаги bouquet
Само едно се чудя,как успяват да са толкова принципни тези кадъни?Как толкова време ще си около този мъж(Ферит имам предвид,разбира се) и ще му устоиш???Че и напук ще му правиш,и всякакъв романтичен контакт с него ще избягваш???А той видимо гори по тебе!Аз не мога!!!Моя сериал щеше да е приключил с хепи енд още на целувката.Явно нещо принципите ми хич ги няма Grinning Grinning Grinning

И в този ред на мисли и романтични размисли да ви сложа  едно кафенце с пожелание за ползоторен ден!

# 144
  • По света и в нас.

Само едно се чудя,как успяват да са толкова принципни тези кадъни?Как толкова време ще си около този мъж(Ферит имам предвид,разбира се) и ще му устоиш???Че и напук ще му правиш,и всякакъв романтичен контакт с него ще избягваш???А той видимо гори по тебе!

Хич не са принципни. Naughty Joy Joy Joy Просто Назлъ се хванала като удавник за сламка с фиктивния брак.
Я като я заведе да и направи предложението  как се отнесе.Поставя някакви граници между работник и шеф,между богат и беден. Whistling ooooh!
Не напразно хората са казали -мисля ти го на трезно,казвам ти го на пияно.Под действието на чашата в главата и остана само Ферит,нямаше принципи .

# 145
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Индира Hug,благодаря за кафенцето! Hug

Самби Hug,аз изгледах  ''Да обичаш на инат'' още лятото тъй като и др. дружки ми го бяха предложили!После разбрах за участието на Джан в Пълнолуние! Peace

3-ти фрагман...с руски субт.
фраг- 3 --- 17 серия сабы.
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456239404%2Fe3e … l_wall_-146912950

Който желае  озвучен...

Сега погледнах рейтинга от снощи! PeaceНовият сериал-''UFAK TEFEK CINAYETLER'',който замести Пълнолуние е заел в тотала-8м./4,02 ;АВ-2м/5,94 ; АВС-4м./5,40 ! Peace Започна и нов сериал по Фокс тв.-'' KADIN ''! Peace
Който желае да види рейтинга-http://www.ranini.tv/reyting

При нас в Бургас вали от вчера,направо е потоп! umbrella

Желая ви приятен ден! Hug Hug Hug

# 146
# 147
Привет!
Назлъ не е принципна, ами е инатлива. Запънала се е като магаре на мост, че няма първа да се издаде колко е влюбена, и толкоз. Той Ферит нали това го привлече първоначално в нея - инатчето ѝ. Пък и е бизнесмен и обича да преследва сделки и цели, каквито и да са те. Назлъ няма да издържи още дълго, все пак по петите ѝ е Ферит Аслан. А Ферит Аслан има цял арсенал от оръжия, които използва - като почне от чар и се стигне до целувачески техники Mr. Green
И при нас е отвратително, скоро може и да ни отвее и удави, както е тръгнало... Shocked
ПП: А за да си оправим настроението, споделям един throwback от първи епизод, когато Асуман и Фатош търсиха бъдещия зет в Гугъл и точиха лиги. Joy
https://youtu.be/al-JgtaWbJs

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 12:48 от Анонимен

# 148
Привет момичета bouquet,

Благодаря за топлия прием! Hug Четох ви с удоволствие! Hug bouquet
Имам някои питания и моля за разяснение относно развитието на връзката между Ферит и Назлъ, нали съм по-назад от вас Wink - значи, след страстната целувка в градината, Назлъ реши да се отдалечи от Ферит, защото пази тайната за Асуман и се чувства виновна. Точно за това не поиска да разговаря с него вечерта след делото за привличането между тях и го остави да си мисли, че се дърпа поради притеснение от чутото в съда -  че Ферит е плейбой и сменя жените често, както го представиха на делото. Впоследствие напусна, а Ферит опитвайки се да я задържи използва клаузата в договора. После отново сближаване около ресторанта и след разкриването на истината за Асуман стана ясно, че и двамата имат чувства, но Ферит е разочрован, обиден, наранен и доверието му е излъгано, не знае, дали това е същата Назлъ, в която се влюби и Назлъ осъзна, че той може да промени чувствата си. Впоследствие предложението за фиктивен брак затвърди тези нейни мисли, като добавим и безумното предложение за брак, то Назлъ в момента мисли, че Ферит се преструва и играе на недостъпен до известна степен, така както го направи при предложението за брак, но все още усеща, че той има чувства, но се бори с тях, използвайки ирония и жлъчни думи.
Така, тя от своя страна се цупи и мръщи, защото той се държи така с нея, без да отчита факта, че в крайна сметка вината й не е малка и той не може да се държи с нея все едно, че нищо не е станало. Естествено, че ще иска да я поизмъчва, да я понарани и нея, но е ясно, че все още я обича, но пък е и наранен от действията й.
И като обобщим: ясно е, че Ферит може да се държи така, поради нещата които се случиха и предателството на Назлъ спрямо него. Обича я, но иска да я понакаже. Но тя как оправдава поведението си - ясно е, че е била влюбена в него (видяхме целувката), после напуска, защото се чувства виновна и не може да продължава така...и сега цупенето й и това "никога" как се вписват в цялата картинка? Според мен, тя просто е обидена от "предложението" за женитба и не може да го преглътне. Вижда, че Ферит има чувства към нея, но гордостта й не може да приеме приказките му за фиктивен брак, напомнянето, че тя има вина за ситуацията с Булут и фирмата и най-вече онова "предложение", което накърни женското в нея.

И още нещо: на мен ли ми се струва така, но целивката в градината е цензурирана?! Гледах клипче в youtube и целувката е доста по-дълга и по-страстна. В сериите определено са я отрязали Thinking

Хубав ден, мили дами! bouquet Hug

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 15:06 от dana78

# 149
Привет момичета bouquet,

Благодаря за топлия прием! Hug Четох ви с удоволствие! Hug bouquet
Имам някои питания и моля за разяснение относно развитието на връзката между Ферит и Назлъ, нали съм по-назад от вас Wink - значи, след страстната целувка в градината, Назлъ реши да се отдалечи от Ферит, защото пази тайната за Асуман и се чувства виновна. Точно за това не поиска да разговаря с него вечерта след делото за привличането между тях и го остави да си мисли, че се дърпа поради притеснение от чутото в съда -  че Ферит е плейбой и сменя жените често, както го представиха на делото. Впоследствие напусна, а Ферит опитвайки се да я задържи използва клаузата в договора. После отново сближаване около ресторанта и след разкриването на истината за Асуман стана ясно, че и двамата имат чувства, но Ферит е разочрован, обиден, наранен и доверието му е излъгано, не знае, дали това е същата Назлъ, в която се влюби и Назлъ осъзна, че той може да промени чувствата си. Впоследствие предложението за фиктивен брак затвърди тезли нейни мисли, като добавим и безумното предложение за брак, то Назлъ в момента мисли, че Ферит се преструва до известна степен, така както го направи при предложението за брак, но все още усеща, че той има чувства, но се бори с тях, използвайки ирония и жлъчни думи.
Така, тя от своя страна се цупи и мръщи, защото той се държи така с нея, без да отчита факта, че в крайна сметка вината й не е малка и той не може да се държи с нея все едно, че нищо не е станало. Естествено, че ще иска да я поизмъчва, да я понарани и нея, но е ясно, че все още я обича, но пък е и наранен от действията й.
И като обобщим: ясно е, че Ферит може да се държи така, поради нещата които се случиха и предателството на Назлъ спрямо него. Обича я, но иска да я понакаже. Но тя как оправдава поведението си - ясно е, че е била влюбена в него (видяхме целувката), после напуска, защото се чувства виновна и не може да продължава така...и сега цупенето й и това "никога" как се вписват в цялата картинка? Според мен, тя просто е обидена от "предложението" и не може да го преглътне. Вижда, че Ферит има чувства към нея, но гордостта й не може да приеме приказките му за фиктивен брак, напомнянето, че тя има вина за цитуацията с Булут и фирмата и най-вече онова "предложение", което накърни женското в нея.

И още нещо: на мен ли ми се струва така, но целивката в градината е цензурирана?! Гледах клипче в youtube и целувката е доста по-дълга и по-страстна. В сериите определено са я отрязали Thinking

Хубав ден, мили дами! bouquet Hug
Прекрасно обобщение си написала. Цупенето ще е в следващия епизод, така изглежда, и предстои да видим заради какво. В момента правим само предположения. Иначе в предния епизод Назлъ беше обидена, защото Ферит изобщо не пожела да я изслуша защо не е дошла на сватбата, директно я обвини, че веднъж лъжкиня, винаги ще си остане лъжкиня. А като научи, че е била затворена във фризера, ѝ държа сметка защо не му е казала. Е, то и аз да бях на мястото на Назлъ, и аз щях да му се цупя и обидя.Иначе по отношения на фиктивността на брака и двамата играят играта "кой пръв ще се издаде, че не се преструва на влюбен, ами наистина е". Така, че Назлъ надали съжалява искрено, че я е принудил да се оженят.  Wink
Целувката е орязана и то яко. Пълната версия е в Тубата. Орязаха и романтиката в миналия епизод. Нали са мюсюлмани, имат някакви по-особени рестрикции...

Общи условия

Активация на акаунт