за пореден път!!!! 
Я кой издаде тайната ,баба !!!!! Той не знае какво отроче е създал

Най-накрая епизодът, който чаках. Вярно, че нямаше целуфан, но пък имаше толкова други сладки и трогателни моменти - прегръдката, когато Дениз го нямаше, стокаратовата усмивка на Ферит, когато Назлъ се появи в галерията, грижата му за крака й и не на последно място, признанието му накрая на епизода...,което ме води право към...
Не я обича. За него тя е поредният трофей, който е изгубил спрямо Ферит. Още една точка, която не е успял да спечели. Цял живот Ферит е бил успешният - умен, завършил престижно образование, способен, непоклатим шеф на огромен холдинг. А Дениз винаги е бил вятърничавият братовчед, за който всички в семейството се съмняват, че е малоумен, но никой не си признава. И години по-късно комлексите избиват под страшна форма. А Назлъ се оказа в неподходящия момент и на неподходящото място, запозна се с Дениз и за него се превърна в последната капка, която да прелее чашата и да отключи докрай лудостта му. А наглостта на Дениз, за нея не просто думи, ами уста не остана, с която да говоря. Зверенето го преглътнах, забиването на нож в гърба на човека, който те храни, също го преглътнах, но това последното не мога. "Пусула" ще ме спонсорира".
Връх на безочието. След всичката помия, която си сътворил, за "благодарност" да продължаваш да се храниш от ръката, която съвсем неотдавна си ухапал.
Убедена съм, че Дениз няма да умре, но и да умре, хич няма да ми липсва.
Не мисля, че Фатош е лоша, но е откровено тъпа и нетактична. Не знае какво иска и как да го постигне по най-честния и деликатен начин.
Ще вземе да се вясне в болницата Дениз като се потроши, ще му изръси какво е чула и от това и от вината на Назлъ комбинирано, набързо ще му пораснат пак крилца и ще живне за рекордно време. И хайде пак старата песен на нов глас. 

Още повече, че и Назлъ поумня, бракът й с Ферит сякаш я направи по-смела и по-зряла. Нищо добро не ги чака пепелянка и пепелянчо. Семейство Аслан са страшна сила.

аз повтарям тази където Назлъ избираше с какво да се облече
паднах когато Ферит я видя с дантеленото потниче
дали няма да я видим с него щом така добре ни го показаха
абе всичките им сцени бяха прекрасни в този епизод, надявам се в другия епизод и целуфан .. че то не се издържа 

Ама то това забравя ли се
Ох...бе тез съседи много праволинейно го раздават ама всъщност дали са такива големи въздържатели
едва ли
едва ли Naughty
чудя се половинките им как са реагирали, когато са видели сцената
Ей големи сладури нашите май са на кино ама Назлъ как извика наистина ще изгони и малкото хора около тях пък може и да е тактика да останат насаме с Ферит
А Хакан не си губи времето набързо се възползва и ще обработва Асуман
дано това момиче наистина се осъзнае ,че вече е доста позакъсняла щом е още в домът на Дениз направо ме настръхва косата като се сетя на какво е способна
а при НазФер ледовете направо се топят топят ........
Ферит се предаде щом и букет носи .....той Ферит Аслан с цветя никога
да не казва никога .....
Големи сладури нашите. Нищо не разбрах, ама си личи, че Асуман съвсем ще ми падне в очите....язък...
нашите са отново прекрасни

пак заради нея няма да се вземе попечителството
сигурна съм че ще приеме да е от страна на Хаканови
сега с какво ще се оправдае ?! Преди бяха парите, ами сега
да покаже колко е "пораснала ли" 

, виждам, че мислим в една посока. Хайде, дано.
Препоръчани теми