DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 7

• 69 952
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Дениз и Асуман ми изчерпиха речника .........Онемявам smile3505за пореден път!!!! ooooh!

Я кой издаде тайната ,баба !!!!! Той не знае какво отроче е създал Mr. Green

# 601
Така, изгледах новия епизод с руски субтитри и почвам да редя фермана. Внимание... Grinning
Назлъ и Ферит бяха перфектни.  txtloves Най-накрая епизодът, който чаках. Вярно, че нямаше целуфан, но пък имаше толкова други сладки и трогателни моменти - прегръдката, когато Дениз го нямаше, стокаратовата усмивка на Ферит, когато Назлъ се появи в галерията, грижата му за крака й и не на последно място, признанието му накрая на епизода...,което ме води право към...

...Дениз. Вече думи не ми останаха за него. Писах, писах и пак ще се повторя - човекът е не за един, а за сто психодиспансера. Не само поведението му не е адекватно, ами и любовта му не е нормална. Това към Назлъ не е любов, а обсебване. Гривните, въртенето нон стоп около нея, измислянето буквално от въздуха на оправдания и трагични сюжети за брака им.  doh Не я обича. За него тя е поредният трофей, който е изгубил спрямо Ферит. Още една точка, която не е успял да спечели. Цял живот Ферит е бил успешният - умен, завършил престижно образование, способен, непоклатим шеф на огромен холдинг. А Дениз винаги е бил вятърничавият братовчед, за който всички в семейството се съмняват, че е малоумен, но никой не си признава. И години по-късно комлексите избиват под страшна форма. А Назлъ се оказа в неподходящия момент и на неподходящото място, запозна се с Дениз и за него се превърна в последната капка, която да прелее чашата и да отключи докрай лудостта му. А наглостта на Дениз, за нея не просто думи, ами уста не остана, с която да говоря. Зверенето го преглътнах, забиването на нож в гърба на човека, който те храни, също го преглътнах, но това последното не мога. "Пусула" ще ме спонсорира".  ooooh! Връх на безочието. След всичката помия, която си сътворил, за "благодарност" да продължаваш да се храниш от ръката, която съвсем неотдавна си ухапал.  #Crazy Убедена съм, че Дениз няма да умре, но и да умре, хич няма да ми липсва.

На Фатош също много й набрах. Радвам се, че Енгин я заряза. Да й увре акъла дано. Толкова го лъга, че е богата, така го разочарова, а после като я прие, такава, каквато е, се сети да стига до заключението, че любов заради пари не било любов.  ooooh! Не мисля, че Фатош е лоша, но е откровено тъпа и нетактична. Не знае какво иска и как да го постигне по най-честния и деликатен начин.

Асуман ми иде да я удуша.  #2gunfire Ще вземе да се вясне в болницата Дениз като се потроши, ще му изръси какво е чула и от това и от вината на Назлъ комбинирано, набързо ще му пораснат пак крилца и ще живне за рекордно време.  И хайде пак старата песен на нов глас. #Cussing out
Не вярвам, че Асуман е родена лоша, но някъде по пътя на живота, много яко са я развалили. Срам и позор за семейството й и за сестра й. Акълът ми не го побира просто, толкова да страдаш и да молиш за прошка и накрая пак гадно да сториш, и то на собствената си сестра.  doh

Хакан и Демет все същите. Само дето примката вече се затяга около двамата и в един прекрасен момент много яко ще ги удуши. Скъсах се да повтарям сцените с появата на Ферит и трясването на вратата под носа на Хакан и появата на Назлъ в галерията.  Joy Joy Joy Още повече, че и Назлъ поумня, бракът й с Ферит сякаш я направи по-смела и по-зряла. Нищо добро не ги чака пепелянка и пепелянчо. Семейство Аслан са страшна сила.

Толкова засега от мен. Пардон, пак опънах чаршафа.  Embarassed

# 602
  • Враца
Самбиии smile3501 smile3501
За пореден път все едно чета собствените си мисли  Hug
Имаме само малко разминаване в сцените  hahaha hahaha аз повтарям тази където Назлъ избираше с какво да се облече Whistling паднах когато Ферит я видя с дантеленото потниче  Blush дали няма да я видим с него щом така добре ни го показаха  Whistling  Crazy Crazy абе всичките им сцени бяха прекрасни в този епизод, надявам се в другия епизод и целуфан .. че то не се издържа  Praynig

# 603
Момичета Енгин е написал ,че фрагът е готов но дали ще го пусне тази вечер  Tired

Иглика май ще се задоволим само с този твой разсейващ  целуфан  Heart Eyes Ама то това забравя ли се  Embarassed Embarassed особено в пълния му .....вид  Embarassed Heart Eyes Ох...бе тез съседи много  праволинейно го раздават  ама всъщност дали са такива големи въздържатели  newsm78 едва ли  Naughty

# 604
  • Враца
Цитат
Иглика май ще се задоволим само с този твой разсейващ  целуфан  Heart Eyes Ама то това забравя ли се  Embarassed Embarassed особено в пълния му .....вид  Embarassed Heart Eyes Ох...бе тез съседи много  праволинейно го раздават  ама всъщност дали са такива големи въздържатели  newsm78 едва ли  Naughty
Мими този целуфан е най-истинския, който съм виждала в турско дизи  Crazy Crazy чудя се половинките им как са реагирали, когато са видели сцената  Whistling

# 605
# 606

Много благодаря за фрага  bouquet bouquet bouquet Ей големи сладури нашите май са на кино ама Назлъ как извика наистина ще изгони и малкото хора около тях пък може и да е тактика  да останат насаме с Ферит  Joy А Хакан  не си губи времето набързо  се възползва и ще обработва Асуман  ooooh! дано това момиче наистина се осъзнае ,че вече е доста позакъсняла щом е още в домът на Дениз направо ме настръхва косата като се сетя на какво е способна  ooooh! а при НазФер ледовете направо се топят топят ........ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ферит се предаде щом и букет носи .....той Ферит Аслан с цветя никога  Joy Joy Joy да не казва никога ..... Joy Joy Joy Joy

# 607
  • София
Лошо, лошо за нашите. Асуман знае и Хакан е с нея.

Благодаря за фрага, линковете, коментарите. Peace

Здравейте  wavey

# 608
Благодаря за флага. Hug Големи сладури нашите. Нищо не разбрах, ама си личи, че Асуман съвсем ще ми падне в очите....язък...Rage

# 609
  • Враца
Оххх бе  Crazy Crazy нашите са отново прекрасни  Party Party
Асумаанн  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire пак заради нея няма да се вземе попечителството  ooooh! ooooh! сигурна съм че ще приеме да е от страна на Хаканови  ooooh! ooooh! сега с какво ще се оправдае ?! Преди бяха парите, ами сега  newsm78 да покаже колко е "пораснала ли"  ooooh!
Не ни показаха нищо за Дениз, но според мен в последния момент ще кривне и ще се размине само с ожулвания  Whistling
Самби с две приказки, Назлъ каза на Ферит че иска да е вече честна с него и му каза че Асуман знае за брака им, а Хакан каза на Асу, утре на делото да е на тяхна страна ooooh!

# 610
  • София
Аз имам леки колебания за Асуман. Все се надявам да изиграе Хакан и да върне жеста на сестра си.

Чудя се, дали при тези обстоятелства този брак ще продължи да съществува? В крайна сметка Фатош, Енгин и Асуман знаят. Вероятно Хакан и Дениз ще узнаят също т.е. всички. Crossing Arms

# 611
Здравейте, момичета! doh

Сега се прибирам, не съм гледала серията и съм ви чела само по диагонал, а вече си имаме фрагман и то какъв.

Толкова са сладки Ферит и Назлъ, че не е истина. Хиляди целувки не могат да ми заменят удоволствието от тези моменти между тях, от които направо бие ток. Пълнят ми душата.

Асуман повече не може да ми падне в очите, така че не съм изненадана. Не вярвам в искреността на разкаянието й. Да, може би съжаляваше, когато стана онова със сестра й, но лошотията и егоизма са по-силни от всичко.  Изобщо не знам какво е намислила този път какво търси при Хакан и Демет при условие, че тя няма изгода от това да разкрива тайната им, но ще видим. Имам една идея - тая малка усойница да им врътне някакъв номер и да им постави някакъв капан, че да има файда и от нея.

Връщам се да ви чета.

П.П. Мише Hug, виждам, че мислим в една посока. Хайде, дано.

# 612
  • Бургас
Здравейте!
 Благодаря за фрага! Аз не разбирам турски, но като че ли Назлъ сподели с Ферит нещо за Асуман и той изтръпна......

Изгледах руския превод. Друго си е като си гледал и он-лайна. А, като потретя и с бг субките.......... Направо го научавам наизуст! Grinning

Не разбрах идеята на сценаристите за голия Дениз, разхождащ се пред очите на младо момиче. Вярно момичето е Асуман, но все пак.... Или се опитваше да я постави в неловка ситуация /той-Асуман!!!/, или се опитва да я сваля?
А, може вие да сте го възприели по друг начин!

Влюбените бяха мммммммммммммммммм!!!!!!!!!! Назлъ освен че е влюбена, вече е и смела. Я, как се озъби на Хакан и Демет /с Ферит зад гърба си/. Деметката не успя да каже нищооооо/случката в градината им/. А в полицията бяха прекрасни, когато се прегръщаха без да ги гледат!

Асуман сигурно ще търси изгодата от информацията, която има. Не очаквах бащата да е издънката! Останах в шах! Оказва се, че той не познава децата си. Той мисли, че са си близки и нямат тайни една от друга. А и Ферит и Назлъ явно не са го предупредили, че на никого не трябва да казва. Докато Назлъ крие истинското лице на Асуман и й замита грешките, те ще се превърнат в престъпления!
Има и още за споделяне, но ...друг път, когато ми се допише!

Лека, момичета!

# 613
За съжаление нашата Алиа напусна не само живота на Дениз, но и сериала.
Много я харесвах и ще ми липсва.

🆕 от Тюркю

Получих много съобщения и реших да обясня. Героинята ми Алия трябваше да напусне още в 13 серия по план.
Хармонията с екипа и продуцентите и взаимното нежелание да се разделяме, стана причана за това да продължим историята на персонажа още 3-4 серии.
Освен това персонажа се изчерпа, и не може да служи вече на сериала.
Затова за съжаление бях принудена да се сбогувам с Алия, но никога със семейството ми на Пълнолуние.

Източник: https://vk.com/club139981426

Днес продучентката на сериала е публикувала този пост в социалната мрежа. Някой разбиращ турски да каже, но доколкото си спомням в коментарите на руски пишеше, че тяобяснява на феновете, че тв канала е доволен от рейтинга на снощния епизод с оглед на смяната на деня на излъчване, както и 12-дневната пауза. Феновете нямало причина да се притесняват.

# 614
  • По света и в нас.
И да каже Асуман за брака вече е свирено.
Ферит и Назлъ са толкова влюбени един вдруг,че повече няма на къде. Heart Eyes Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт