Дрехи, които мразя (и не нося)

• 153 012
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 620
Даун изпуснах роклята, наложи ми се да изляза, качи я за минута, моляяяя! Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 621
Мими, нищо особено не е, просто рядко намирам копринени рокли с десен, който ми харесва, но за рокля не става, че съм дърта вече. Момичетата обаче ми дадоха страхотни идеи за рециклиране, от които ще се възползвам.

# 1 622
Мими, нищо особено не е, просто рядко намирам копринени рокли с десен, който ми харесва, но за рокля не става, че съм дърта вече. Момичетата обаче ми дадоха страхотни идеи за рециклиране, от които ще се възползвам.
Искам да я видяяяяя, моляяяя! Чакам и ще я изтриеш веднага! Praynig Praynig Praynig Praynig

# 1 623
Влизала съм в секънд ханд в България, мои приятелки си купуваха джинси от тези рипсените и разни карирани ризи, но на мен нищо не ми харесваше ...

Тук съм намирала дрехи като нови, но нямам време физически да ходя и да се ровя, а и нямам нужда от толкова много дрехи и обувки. Отделно има уебсайтове за наемане на дизайнерски дрехи и аксесоари; самата аз си разпродавам стари неща, които са ми омръзнали.

# 1 624
То има втори употреби, в които по-добре да не влизаш, само боклуци. Но има и съвсем прилични, в които ако ходиш след зареждане може да си намериш хубави неща. Вече има и доста сайтове в бг, там вече има всичко!

# 1 625
Как имате нерви да разпродавате? Аз си давам сметка, че мога да спестя не малко пари, защото и в момента ми е пълен гаража с какво ли не, от градинска техника, до уреди, които си работят.

Трябва да се спретна и да ги пусна в местния вехтошарник, поне едно 1000 кинта мога да взема. Просто ми се струва разправия, а и да си давам адреса на непознати ми е малко притеснително, а са големи неща и изпращането не е вариант.

# 1 626
Даун Благодаря, роклята определено е интересна........даже и да не е за работа си я представям надвечер в градината на крайморски ресторант.....! Heart Eyes Heart Eyes А, че краката на Даун са като образец спор няма! Heart Eyes

# 1 627
Как имате нерви да разпродавате? Аз си давам сметка, че мога да спестя не малко пари, защото и в момента ми е пълен гаража с какво ли не, от градинска техника, до уреди, които си работят.

Трябва да се спретна и да ги пусна в местния вехтошарник, поне едно 1000 кинта мога да взема. Просто ми се струва разправия, а и да си давам адреса на непознати ми е малко притеснително, а са големи неща и изпращането не е вариант.
Ако не ти се занимава, мога да ти дам моя адрес да ми я пуснеш Simple Smile

# 1 628
На определени периоди разчиствам, снимам и пускам в ибей или групите във фейс. Затова имам профил там, не го ползвам за "лични" нужди. Определям си един ден и наведнъж, иначе наистина нямам нерви.
Дрехи детски съм продавала "накуп", вместо блузки, по 1 качвам 5 и за обща сума и така. Англичаните купуват.
Дизайнерски чанти съм продавала почти на половин цена, на купената, защото са били в много добър вид (с опция да се върне, разбира се) в определен срок, омръзвали са ми и знам, че няма да ги нося. Дори за £200 да продам чанта, която съм купила за £800 пак е нещо. Стари слънчеви очила, обувки.

# 1 629
Down Under, аз също изпуснах роклята- ако решиш да я качиш отново, би ми било интересно да видя моделът й, защото имам и аз една твърде къса, та да сверя дали е подобна на твоята и да ползвам идеите за удължаване ✌.

# 1 630
Кика, кое да ти пусна?
То са мебели, еджъри, косачки, колела, каски, слушалки и какво ли още не.

Уф, добре, аз такъв екзибиционизъм отдавна не съм проявявала

[Размазано е, но е тъмно.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 04:17 от Down Under

# 1 631
Присъедини се към локални групи за покупко-продажба. И ги карай да идват да си ги взимат.
Така разпродадохме мебелировката от предишната ни къща - детски легла, колички, градински къщички и т.н.

# 1 632
Присъедини се към локални групи за покупко-продажба. И ги карай да идват да си ги взимат.
Така разпродадохме мебелировката от предишната ни къща - детски легла, колички, градински къщички и т.н.
Браво практични хора....а аз давам моите дрехи на едни хора от едно близко село до града......сервитьорката е миньон като мен и била най "модерната" в района.....така каза моята дружка! Joy Joy Joy Скоро й подарих чисто нови ботуши, толкова много ми хареса модела, че ги купих въпреки че бяха изкуствена кожа.....най голямата грешка в живота ми.......бях ги обула три пъти.....! В българия сякаш няма масова практика да се разпродават нещата, макар, че вече има доста сайтове за неща втора употреба! newsm78

# 1 633
Има и такива, които ми подаряват, чисто нови, неносени. Нежелани подаръци. Тях ги дарявам в пликовете които идват по пощата и след това се събират на определен ден. Много от запазените дрешки на децата отиват там също за различни благотворителни организации са.

Скрит текст:
Купих много изгодно шаби шик скрин, сандък и масичка от съседка наскоро, която се премести, свещници.  Нямаше как да ги взема по друг начин, отидохме с колата и ги взехме. Тя не беше склонна да се занимава с опаковане и куриери.

По темата - панталони с маншет не нося. Не се харесвам.

# 1 634
Стардъст, специално за теб съм с панталон в "гадна дължина", а и с маншет Simple Smile.

Ха ха, и купчината дрехи на стола ми се вижда, ама аз толкова пъти за един ден не съм се преобличала.

Гледайте, че ще трия, че ми замина имиджа на добра домакиня Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт