Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 985
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 710
Най-изгодните обувки и дрехи, които съм купувала са от Меркари. Сега Прада, Мрада няма там естествено, но така или иначе не съм дорасла за подобни марки. В ТКМ съм засичала същите неща на почти двойна цена. За съжаление си закриха онлайн магазина, а аз нямам възможност да обикалям на място, но съм се заредила за година напред с неща за децата.

# 1 711

Американска е, не английска. Английски марки наистина има много хубави.

Така е. След като са отворили през 94 в ОК съм останала с грешно впечатление.
От Меркари не съм пазарувала. Много много рядко между срещи ходя във физическите магазини наблизо.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 00:10 от Stardust@

# 1 712
Меркари са физически магазини в България. Обувките им са на смешни цени. Миналата година мъжът ми си купи зимни боти на НН между 200 и 300 лева беше цената. След две седмици абсолютно същите, но друг цвят (даже неговия номер) бяха пуснати в магазина за около 90 лева. Карах го да му ги взема, но той не е кукундрел като мен и отказа. Колко конвърски съм си купила от там на смешни цени и десетки обуща за децата, че синът ми е цар да ги къса. Около работата ми има 4 техни магазина и напролет като се върна ще си ги наобикалям.

# 1 713
По същия начин като Лейди докато ходех на работа всяка обедна почивка бях навряна в Меркари. Девойките ме познаваха там и даже ми казваха какво имат ново и къде да се ровя. Тогава бях само със сина ми и що тениски, потници и разни занимателни книжки съм му купила.
А едни хавлиени кърпи бяха пуснали, няма такъв памук. Яд ме е, че не ги изкупих горе-долу.

# 1 714
Не ги изкупи горе- долу? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 715
Меркари -  „BIG BRANDS – SMALL PRICES“!!!!! И аз ги харесвам! Party но напоследък в нашия магазин в Бургас продаваха все едни старомодни модели......хубаво качество, но некрасиви! Sad

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 10:18 от mimi.7299

# 1 716
  • София
Подсетихте ме за още една дреха - кожени ръкавици. Изпитвам невероятна погнуса да ги наложа върху ръцете си.

# 1 717
Обожавам кожени ръкавици.

# 1 718
  • MI
Защо погнуса?
И аз обичам много, особено от по-фина и мека кожа. Само дето много губя ръкавици. Sad

# 1 719
Обичам ръкавици, но ги губя. Имам и дълги за палта с по-къси ръкави, такива с 3/4 дължина.
Нося и най-обикновени вълнени меки, за да мога да си ползвам телефона.

# 1 720
ОБОЖАВАМ КОЖЕНИ РЪКАВИЦИ, МЕКИ, ЛУКСОЗНИ, със съвсем фина украса, без украса, всякакви, в тон с палтата, в тон с шала и шапката божееее.....красотаааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Изгубила съм над 3 чифта Party

# 1 721
  • София
Аз имам едни ръкавици с дупка за телефона. Mr. Green
Търся си дълги сиви, за едно палто.
По принцип все ги забравям, а трябва да ги нося.
Меркари и аз обичам много. Имаме 2 магазина наблизо, редовно ги посещавам.

# 1 722
Simple SmileОбичам кожени ръкавици, не излизам без ръкавици зимно време, а вече има и такива с пръст за тъч скриин без да е необходимо за има дупка

# 1 723
Не нося чанта съчетана с обувките. Обикновено съчетавам чантата или обувките поотделно с част от дрехите (блуза, шал), но никога не нося чанта и обувки в един цвят.

Шалове, нося много рядко, но вчера ми хареса начина, по който Тереза Мей носеше нейния и днес и аз се нагласих така:

https://news.sky.com/story/theresa-may-apologises-for-nhs-winter-crisis-11195334

# 1 724
Непрекъснато съм с ръкавици от късна есен до ранна пролет, тъй като съм с ревматоиден артрит в пръстите и ако не нося ръкавица не мога да си контролирам пръстите. Първоначално ме дразнеха, но сега вече не. И съответно се накупиха около 10-ина чифта различен цвят кожа. Тези дни в един аутлет на Витошка загледах много приятни в цвят между кафяво и оранжево, забравих му името, мисля да си ги взема.

Общи условия

Активация на акаунт