Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 978
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 725
  • MI
Ама какви 3 чифта, срам ме е да почна да броя за последните години колко са отишли. Blush Затова винаги в чантата има едни вълнени, за които хич не ми е и жал, другите стоят в гардероба за когато се сетя. Защото ако отида до магазина например почти сигурно няма да се сетя да взема ръкавици, а после кожата ми чак ме сърби ако е по-студено.  Така знам че винаги имам с мен през зимата. Същото с чадъра есента - един малък и лек стои в чантата, другите като вали повече и се сетя да взема.

# 1 726
Непрекъснато съм с ръкавици от късна есен до ранна пролет, тъй като съм с ревматоиден артрит в пръстите и ако не нося ръкавица не мога да си контролирам пръстите. Първоначално ме дразнеха, но сега вече не. И съответно се накупиха около 10-ина чифта различен цвят кожа. Тези дни в един аутлет на Витошка загледах много приятни в цвят между кафяво и оранжево, забравих му името, мисля да си ги взема.
Брик! Crazy
И аз не винаги съчетавам обувки с чанта, днес съм с черни ботуши и чанта кралско синьо..... Joy Joy
Съчетавам ръкавиците различно, обичам да нося шалове, защото имам дълъг тънък врат и малко оптически да го скъся! Joy
Виж вече броят на загубените чадъри е огромен......не мога да ги преброя....напоследък нося едни умалени чадърчета, които правихме по един проект, щото и да ги загубя имаме още рекламни! Но цветът е ужасен тревисто зелен и с лого ooooh! ooooh!

# 1 727
Тук както пече започва да вали. Винаги имам чадър в чантата си, ако не се събира вътре го нося в ръка. Моят е мъничък, непретенциозен, но много удобен:

https://www.amazon.co.uk/EEZ-Y-Compact-Umbrella-Windproof-Constr … amsonite+umbrella

# 1 728
Аз ако го нося в ръка задължително го загубвам, не обичам да нося и разни торбички, защото всичко което е извън дамската ми чанта ми е необичайно и го загубвам, нямам навик да мъкна пликове и торбички. За езика си взех малко пластмасово като куфарче, иначе като нищо ще загубя и учебниците по инглиш! ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 729
  • София
Аз затова ходя с голяма чанта - ръгам всичко вътре, вкл. дребни покупки и учебници.

# 1 730
Е сега, като попитате, защо и е гадно. Хора всякакви. Имам приятелка, която има истинска фобия от пернати и не може да пипа нищо, напомнящо на перушина и пух.

Агент, и аз така мъкна всичко в чантата, но с проблемите с гърба, хич не е добре. Проблемът е, че немога да се лиаша от нищо Sad.

Трябва ми нова чанта - черна и да става и за документи и за целия катун. Дайте идеи.

# 1 731
Като изляза сутрин по тъмно, се прибирам пак по тъмно. И мъкна доста неща със себе си, като се започне от санитарни необходими материали (мокри кърпички, носни и т.н.), четка за махане на мъх, портфейл, очевидно чадър ... и се стигне понякога до храна в кутия ... бележник ... киндъл ... Мъкна в повечето случаи обемни чанти ...

Даун, DKNY имат хубави чанти на разумни цени и са изчистени,  черни.

https://www.yoox.com/uk/45386908KO/item#dept=bagsaccwomen&st … d=1&sizeName=

https://www.zara.com/us/en/leather-tote-p18418204.html?v1=5458168&v2=358019

# 1 732
Аз давам идея за пазарска чанта с колелца (шегичка). Като бях бременна исках да си купя, но моят мъж естет отново ми попари ентусиазма Rolling Eyes .

Вече не харесвам големи чанти, защото все буташ, буташ и накрая се изгърбваш. В момента ходя с дамска раница от плат, но си издирвам всекидневна чанта за работа за през рамото.

# 1 733
Стардъст, ще ги видя, дано да доставят от някъде до тук.

Лейди, аз имах такава Simple Smile. Беше ми съпер удобна, когато ходех до селския пазар, но я прегазих, както направих и с количката ми за голф Simple Smile.

# 1 734
  • Стара Загора
Обичам аксесоари, но не по мен.
Просто ме изкарват извън релси всякакви гердани, шалове, колани, ръкавици и шапки.
Единствено мога да понасям гривни и чанта, и то само ако е през рамо, за да са ми свободни ръцете. Или раничка, много ги обичам Simple Smile
А, и халката си нося, но не ми става в момента.

# 1 735
И моите чанти са големи, за да бутам всичко вътре, поради което страшно ме боли гърба, ортопеда каза чанта коята се премята по диагонал да нося, но те са все малки.....в един магазин една жена се изуми като от шикозна лачена чанта извадих едно кисело мляко и и един малък хляб, за да търся старата гилза на червилото да и покажа номера hahaha hahaha hahaha
по едно време търсех чанта в която да се побират от тия пластмасовите папки размер А4 защото мъкнех работа у нас! Shocked Shocked

# 1 736
Лейди Стардъст, не си много далеч от истината. Когато трябва да ида до другия край на града се мъкна с кабин размер куфарче, за да не нося торбички. Не го нося всеки ден, но когато мъкна лаптоп, фотоапарат го предпочитам пред дамската чанта, която може да се скъса с обувките ми за преобуване и другите неща. Нося отделно мостри, които и 100 ръце да имах пак няма как да занеса.

# 1 737
Аз съм фен на торбите от плат. Има най-различни, включително по-прилични. Кисело мляко и хляб редовно пъхах в дамските си чанти, бе изобщо кошмар някакъв. Затова сега си вземам малко чанте и слагам една черна торба от плат вътре.

# 1 738
Харесва ми много като форма, но това, че е без цип горе ме притеснява. Виждам, че масово се носят чанти без цип, но мен все ще ме е страх, че ще изсипя нещо и няма да забележа.
Откакто преди 2-3 години открих чантите през рамо, почти само такива нося. Не особено големи, с широка дръжка, за да не се впива в рамото ми. Открих и платнените торбички за екстра багаж, които слагам на другото рамо, когато имам повече неща за носене. И още ми е криво, че си загубих най-любимата с лисабонските сардини. Но на моите дънки и по-спортни панталони им ходят подобни чанти.

# 1 739
На мен ми казаха повече от 2 кг да не нося, а чантата ми е около 10 кила.

Общи условия

Активация на акаунт