Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 967
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 755
Лаптопът ми е супер тънък и лек, но няма как да избегна носенето на различни пропуски за различни сгради, ключове, парацетамол си нося за глава ... нося си един освежаващ спрей за лице ... дъвки ...Обичам да си нося тези неща. Без киндъла не излизам, иначе нямам време да чета вкъщи.
Мостри, свързани с работата ми.
на мен също на терен ми се налага да ползвам интернет затова взех фаблет, адски удобен ми е, ползмам и като телефон и като лаптоп

# 1 756
Ами ето - аз ходя с едни очила, които са варифокални и хелиоматик. Красиви са ламаринените кутийки за превръзки, но пак излишни грамове отгоре. В чантичката с гримовете няма ли място за някоя превръзка? Но ключовете са едно от нещата, които много тежат, а няма как да се избегнат.

# 1 757
За 10 лева се съмнявам, че е от естествена кожа чантата от Алиекспрес. Има си хубави неща там, но не струват евтино. Е аз си взех някаква батерия за лаптопа за никакви пари, а вече трета година работи, но като цяло са изключение подобни нещ. Китайците отдавна не пасат трева.
Толкова и излезе, видях я, кожа е, проблемъте е, че няма хастар, взе я посред зима, а тя си е определено лятна чантичак, не е и хич голяма!

# 1 758
Ами ето - аз ходя с едни очила, които са варифокални и фотосоларни. Красиви са ламаринените кутийки за превръзки, но пак излишни грамове отгоре. В чантичката с гримовете няма ли място за някоя превръзка? Но ключовете са едно от нещата, които много тежат, а няма как да се избегнат.
В дамската чатничка с гримовете има място за превръзка , но не ми се струва хигиенично да я сложа там, това са неща които пипам всеки ден , превръзката въпреки и увита при отвиването няма кяк да не я докоснеш и отвътре със същите ръце! Смачкана и опърпана трудно ще се прежаля да я сложа ТАМ Crazy

# 1 759
Жива да не бях!:joy:

Блу, и аз съм с мултифокал очила, но в чантата ми има и слънчеви плюс портмоне, несесер с малко гримове и лекарства, носни кърпички, мокри кърпички, ключове, тефтер, химикал, телефон, несесер с пауърбанк, кабел и слушалки, платнена торбичка сгъната с цип, фотоапарат-сапунерка, цигари, няколко запалки и в предния джоб една сюрия листчета и писма. Но както казах тежестта не ми е проблем, а подредбата, затова джобовете са ми безценни.
Между другото най-малката ми по размер чанта е най-тежката и то празна. От много дебела кожа е и с много метални елементи. Но не се оплаквам, защото е на Масимо Дюти и я взех намалена на 9.90 от 149.90 евро.Joy

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 15:28 от Анонимен

# 1 760
Преди да ги има тези кутийки как си процедирала, не си на 18 години все пак. Безумно мразя подобни изобретения, излишни джунджурии и боклуци..

# 1 761
Има тънки еднократни торбички, от тези за сандвичите, в такава може да се сложат 2-3-5 превръзки. Пък и колко да са ти мръсни гримовете - по лице, очи, уста ги глагаш...

# 1 762
Приятелката ми е платила £50. Не съм тествала кожата, но Китай е най-големият производител на кожи, козини и т.н. Тези елеци, които всички са ги заносили от зайци и ракуни, от къде са?
Очила слънчеви не нося със себе си, не си струва за 10 мин. вървене от едно място до друго, при положение, че поовечето време го прекарвам по метра, когато съм навън.

Сега му е времето да кажа, че не нося слънчеви очила, ако не е слънчево и не нося шапка  в затворени помещения.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 15:31 от Stardust@

# 1 763
Тези елеци, които всички са ги заносили от зайци и ракуни, от къде са?

Моето космато пончо е от аутлет в Италия и е от визон. Blush И кожените ми якета са от там и произведени там, даже от магазини пред фабриките ги купих.

# 1 764
Жива да не бях!:joy:

Блу, и аз съм с мултифокал очила, но в чантата ми има и слънчеви плюс портмоне, несесер с малко гримове и лекарства, носни кърпички, мокри кърпички, ключове, тефтер, химикал, телефон, несесер с пауърбанк, кабел и слушалки, платнена торбичка сгъната с цип, фотоапарат-сапунерка, цигари, няколко запалки и в предния джоб една сюрия листчета и писма. Но както казах тежестта не ми е проблем, а подредбата, затова джобовете са ми безценни.
Между другото най-малката ми по размер чанта е най-тежката и то празна. От много дебела кожа е и с много метални елементи. Но не се оплаквам, защото е на Масимо Дюти и я взех намалена на 9.90 от 149.90 евро.Joy

Гадина!!! Искам и аз. Купувай 2 следващия път.

# 1 765
Мими, ОКР ли имаш? Каквъв е проблемът с превръзките? Само се замисли, че си пипаш телефона непрекъснато и надали се миеш всеки път.

# 1 766
Твоите са, Check,  но колко са като теб с оригинални италиански кожи?

Ходя в скъп магазин, намирам някакво кожено палто, което е £3000 и на него пише мейд ин чайна. Масово дизайнерските брандове са преместили продукцията си в Китай, Малайзия и третия свят.

# 1 767
  • София
Съжалявам, но въобще не мога да си обясня чантите от естествена кожа. И от хипопотам да е, след 1-2 години ще ми писне модела и ще я завра някъде. Няма за какво да е издържлива. А за 2 години и свястна изк. кожа става. Ето моята последната /само че е черна/:
https://static.pullandbear.net/2/photos/2017/I/1/1/p/6055/214/02 … g?t=1495636303054

# 1 768
Алиекспрес няма нищо общо с производителите на кожа в Китай. Исках да кажа, че е митология наличието на евтини и хубави стоки там. Има такива, но струват повече. Въпросната чанта, ако наистина е от естествена кожа ще се скапе бързо или има друг кусур. Достатъчно съм пазарувала и ровила там, че да имам изградено впечатление. Отделно, че лъжат като цигани китайците и си пробутват боклуците, а после ти реват на лични да им дадеш висока оценка срещу 5 долара .

# 1 769
  • София
Аз търсих чанти онлайн, търсих, накрая пак съм "око да види, ръка да пипне".

Общи условия

Активация на акаунт