Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 981
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 740
Освен някой засукан личен асистент да си вземеш Stuck Out Tongue Winking Eye (егати тъпите икони)?

# 1 741
И аз нося големи чанти; в последно време уж нарочно започнах да си купувам по-среден размер, но ги претъпквам и се съсипват по-бързо... А иначе - най-удобно ми е да ги нося в ръка, дори когато дръжката е удобна за рамо. Обикновено сменям позицията, но в ръка и до земята ми е много по-привично, отколкото да си я нося под мишница. Сред природата и на екскурзия до друг град ходя без дамска манта - само с раница, която е достатъчно голяма да побере освен нещата от чантата и връхна дреха.
Обичам всякакви аксесоари; харесвам и гривни, и пръстени - имам доста, но почти не ги нося, защото не обичам да имам нещо по ръцете си.

# 1 742
Да си взема, ама нещо няма на пазара Simple Smile. Искат и тях да ги мъкна.

Аксесоари и големи бижута харесвам на други хора, аз нямам нерви да сменям и си ходя с едни обици вече трета година.

# 1 743
Платнени торбички не нося, а и не обичам да нося 2 неща в ръцете си. Сменям транспорт и трябва да имам 1 свободна за картата. През рамо нося малки чанти като сме на почивка, екскурзия, но ако са големи е още по-неудобно за рамото. Много от необходимите ми неща оставям в офиса (парфюм, четка за коса, малко гримове) и въобще, ако мога да мина без нещо, не го нося  в чантата.

чанти с цип почти не намирам вече. Ако харесам елегантна чанта я купувам, защото ми харесва, независимо дали е с цип или не.

Блу, ти можеш да си пазаруваш много неща от онлайн аутлетите тук (брандалей, кокоза и т.н.); има хубави кожени чанти и с ципове до £100.
Даун, в тези оутлети има богат избор, но не знам доставят ли до Австралия.

погледни тези, но няма точни размери:
https://www.jonesbootmaker.com/bags/bags-for-ladies/jones-bootma … JBR46144011.html?
cgid=bagsladies&dwvar_JBR46144011_Colour=11#start=1

http://www.tedbaker.com/uk/Womens/Accessories/Bags/JACEYY-Emboss … kYCiABEgJ3w_D_BwE

Куфарче (сериозна съм):
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10 … 1_36536+T44182_-1

Не нося фибички отпред на бретона, шнолички, но слагам от тези обикновените фиби (с цвят на косата) отстрани, когато съм на опашка или кок.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 14:41 от Stardust@

# 1 744
И аз вече имам платнена торбичка, с Айфелови кули, прибира се в калъфче и е адски сладка! Вадя я от калъфчето разпъвам и слагам киселото мляко, не съм я загубила до сега само защото ми е мил спомен от Париж.....и половината служба имат такива защото им донесох....но и нея ще загубя някой ден, сигурна съм.....ще бъде загубена барабар с хляба и млякото вътре.....така в торбичка загубих две поправени рокли връщайки се от шивачката! Още  ме е яд, едната беше уникалан! Вкъщи избягвам да казвам, защото ще стана за смях!„
през уикенда за колоездне излизам с малка раничка на гърба, адския обичам, побира всичко, очила, лека връхна дреха, сланцезащитни мазила ,шиенце с вода.....портмоне! Crazy Crazy
Тази на TED BAKER е любимият ми силует чанти....почти всички са ми с такава форма и различни цветове, побират адски много, премятам я на рамо с ръчните дръжки, защото са доста дълги! Joy

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 14:42 от mimi.7299

# 1 745
Идеята на малката чанта през рамото и платнената в нея е точно да са ти свободни ръцете.

Не мога да нося чанта в ръка аз, все си мисля, че някой ще ми я дръпне. Или ще я забравя някъде.

# 1 746
Проблемът ми с големите чанти не е в носенето, най-много до и от колата да я нося, а в непрактичността им. Блъскам какво ли не в тях и после нищо не намирам.
От две седмици ходя само с тази раница, на която много ми харесва, че е твърда и има много вътрешни и външни джобове, така че веднага намирам каквото ми трябва и няма опасност да не забележа някой стар кроасан.
Не комбинирам никога чанта, обувки и ръкавици.

# 1 747
Вярно е, че може да я дръпне някой, но тя и на рамото ми да е, пак могат да я дръпнат - не съм много силна и едва ли ще е трудно за по-едър джебчия...
Аз също имам една по-малка платнена торба, която винаги ми стои в чантата - ползвам я за по-дребни покупки, както и няколко други големи, които използвам при по-сериозно пазаруване и са в къщи или в колата. Харесвам торбите за многократна употреба))

Като по-млада обичах да си слагам разни шарени шноли, но вече ми изглежда неуместно.

# 1 748
Знам каква е идеята, но не харесвам платнените торбички.
Затова си ходя с куфара.
Понякога набутвам невероятно количество неща в дамската си чанта.

Моя приятелка си взе много хубава мека кожена чанта от алито, аз съм предубедена за "големи" покупки от там, но нейната е супер, въобще не изглежда евтина и е доста здрава. Вътрешността е кафява, отвън е черна, има много джобчета. Подобна е на тази, но нейната е с черни дръжки и има и някакви метални халки:
https://www.aliexpress.com/item/2016-Summer-Women-Handbag-Genuin … priceBeautifyAB=0

https://www.aliexpress.com/item/Zency-NEW-Vintage-Women-s-Should … ccaec11&tpp=1

# 1 749
И аз много обичам да си слагам шноли на късата зелка, особено с някое цирконииче....ама си налагам това да престане, защото отдавна съм минала тази възраст! ooooh! ooooh!
И моя дружка си взе от Алито, естествена кожа, кипра оранжева чанта с единствена украса едно цвете, много сладка , лятна...прилича на скъпарска....излезе и 10 лева! Shocked

# 1 750
Всичките много джобчета и ципчета на голяма чанта са удобство в организацията ѝ, но и са допълнително грамове в теглото ѝ. Затова вече се заглеждам по максимално изчистени модели от твърда кожа с един външен за ключове, телефон и карта, един вътрешен за документи и цип, който да затваря вътрешността. Не знам какво толкова ви се налага да носите, сигурно 1/3 от нещата можете да ги спестите. А има и супер леки и тънки, но пък много мощни лаптопи.

# 1 751
Всичките много джобчета и ципчета на голяма чанта са удобство в организацията ѝ, но и са допълнително грамове в теглото ѝ. Затова вече се заглеждам по максимално изчистени модели от твърда кожа с един външен за ключове, телефон и карта, един вътрешен за документи и цип, който да затваря вътрешността. Не знам какво толкова ви се налага да носите, сигурно 1/3 от нещата можете да ги спестите. А има и супер леки и тънки, но пък много мощни лаптопи.
Ами аз мъкна всевъзможни неща, една дузина хапчета и добавки, тежък порфеил, чантичка с гримове, калъфи с два чифта очила, които допълнително тежат - слънчеви и диоптрични, бутилка 500 на Тапъруеър, защото всяка сутрин си сипвам от каната Брита, не обичам минерална вода, две връзки ключове, за офиса и за вкъщи, ламаринена кутийка с превръзка, сухи кърпи, мокри кърпи, шишенце със сух спирт, от тези дезинфекциращите! малък флакон парфюм....в общи линии това е! hahaha hahaha АААА и фаблет/ телефон/6 инча/15-16 см hahaha Често ми се налага да излизам от офиса....понякога съм извън къщи по 10 часа....всичко изброено ми е необходимо!  Sad

# 1 752
Лаптопът ми е супер тънък и лек, но няма как да избегна носенето на различни пропуски за различни сгради, ключове, парацетамол си нося за глава ... нося си един освежаващ спрей за лице ... дъвки ...Обичам да си нося тези неща. Без киндъла не излизам, иначе нямам време да чета вкъщи.
Мостри, свързани с работата ми.

# 1 753
За 10 лева се съмнявам, че е от естествена кожа чантата от Алиекспрес. Има си хубави неща там, но не струват евтино. Е аз си взех някаква батерия за лаптопа за никакви пари, а вече трета година работи, но като цяло са изключение подобни нещ. Китайците отдавна не пасат трева.

# 1 754
За 10 лева се съмнявам, че е от естествена кожа чантата от Алиекспрес. Има си хубави неща там, но не струват евтино. Е аз си взех някаква батерия за лаптопа за никакви пари, а вече трета година работи, но като цяло са изключение подобни нещ. Китайците отдавна не пасат трева.

Общи условия

Активация на акаунт