Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 735
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Тази тема ми напомня за една статия дето четох преди време, нещо в стил: кое в жената убива мъжкия интерес и е отблъскващо. Та там,   наред с много дългия маникюр и лошия дъх, бяха подредени неща като: римски сандали, потури и огромни развлечени торби - чанти Grinning винаги се сещам за това като видя някоя дама така да се е докарала Blush
Аз не харесвам например, пола с ресни отдолу, приличаща на перде, платнени ботушки, или особено ботуши на висок ток и без пръсти Grinning

# 61
  • UK
- Летни ботуши, каквото и да значи това
- Чанти тип пастирски торбички
- Анцуг
- Тениски с надписи, големи табели, камъни, капси, щампи и т.н.
- Фигурални чорапогащници
- Обувки и чанта в един цвят (примерно бордо с бордо - страшно изтъркано и скучно)
- Елеци или дрехи поръбени с животинска (или еко) кожа с косъм
- Дълги поли тип 'слугинска'

# 62
Сега се сетих. Нещо което наистина мразя е модата която се навъди на последък на всякакви дрехи с щампи на черепчета. Направо са ми отвратителни.

# 63
  • Най-красивата страна
Не нося клинове,дънки с ниска талия,дънки с огромни дупки,прашки,пеньоари,гащеризони,шалвари,дрехи с пайети,фигурални чорапогащници,много къси поли,обувки с платформа,сандали с големи цветни камъни.Не обичам нощници и винаги спя с пижама.
Не нося пуловери с дълъг косъм.
Най-много мразя потури и летни ботуши.

Анцуг обличам само когато спортувам.

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 20:43 от -veni-

# 64
  • На планетата земя
Сега се сетих. Нещо което наистина мразя е модата която се навъди на последък на всякакви дрехи с щампи на черепчета. Направо са ми отвратителни.

Това мисля отмина вече,в момента хит са пепит и квадрати в най-различни цветове.
Не нося туники тип палатка в съчетание с клин,както и рокли без талия.

# 65
  • София
Не нося поло, както и тениски/рокли с по-високо деколте - имам усещането, че се задушавам. Стягат ме и не мога да ги търпя. Ако ми се е налагало някога (заради тиймбилдинг, или съм си купила тениска за вкъщи) - режа деколтето. И не мога да разбера защо масово тениските и роклите ги правят толкова задушаващи. Или обратният вариант (най-вече за рокли) - с прекалено изрязано деколте.
Когато през зимата си слагам шал, гледам да е достатъчно широко - да не се докосва много-много до шията ми.

Не понасям и падащи ръкави - неудобни са ми. Изкуствени и синтетични материи не мога да нося - заради силно чувствителната си кожа. Пола и рокля нося с клин (памучен) отдолу вместо чорапогащник. Малък процент еластан не е проблем. Единствено нося от тези обикновените чорапи - по необходимост. Дори лятото не мога да изляза боса - пак заради чувствителната си кожа. Задължително съм с телесен цвят чорап (и сандали - за ужас на ССФ).

Потури и гащеризони също не нося - грозни са ми.

Не харесвам и дрехите тип пола-панталон.

Сандали и чехли с разделител между пръстите - абсурд - ужасно неудобно нещо.

Балеринки също не нося - до ден днешен не съм намерила чифт, който да ми е удобен.

Бодита и прашки също не нося - и тях намирам за неудобни.

Безръкавни дрехи през лятото не обичам - получава се допиране на кожа в кожа и ми е неприятно. Едно малко ръкавче предотвратява това.

Като цяло, съм доста капризна по отношение на дрехите. Рядкост е да вляза в магазин и да си харесам нещо. Simple Smile

# 66
  • България
Не нося равни обувки, потури, гащеризони, анцуг, къси панталони и животински принтове.
Не съчетавам дрехи така, че да се вижда корем- винаги ми е било грозно.

# 67
Аз напоследък избягвам и панталони,от тях краката ми са още по-клечести и смешни.Само рокли и поли нося.Никога не съм си купувала потури,боти до средата на прасеца и от ония панталони които са с набор на талията и после по бедрата.Поли- балон,поло без ръкав и щампи на змия,пайети,брокат и капси, и верижки.Ужасни са.Купих си веднъж бойфренд дънки,детето умря от смях,каза,че съм като насрана и повече не ги облякох.

# 68
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не нося поли с дължина точно над коляното.
Скини дънки и панталони.
Мокасини.
Блузки от силно прилепнали еластични материали.
Каквито и да било дрехи с голям процент изкуствено влакно.
Чорапи с жартиери.
Чорапи и чорапогащи с ръб или фигурални.
Кожени бюстиета или елечета.
Кожени панталони.

# 69
Не нося обувки на ток над 5см., повечето модели дамски чанти намирам за отвратителни, също скъсани дънки, кожени панталони и изобщо панталони, блузи, бизнес ризи, елеци.

# 70
Чорапогащтник под панталон или клин.

# 71
Не нося поло, потури, много къси поли или много големи деколтета. Най- непонятната част от облеклото за мен са летни ботуши. Ужас и безумие.
Много харесвам дълги рокли и поли, ама не нося, защото съм ниска и не ми отиват.
Обичам анцузи и всякакви широки дрехи, но стават само за вкъщи.

# 72
Чорпогашник под клин? Че кой носи такова?

# 73
Летни ботуши /въпреки, че като тийнеджърка имах Mr. Green/ и панталони до или под коляното, особено ако са широки надолу, прашки също.

# 74
  • София
На панталоните около коляното им мина отдавна модата. Ей, имах едни дънкови потури до коляното, от лек плат, 2 лета ги скъсах от носене. Но вече не бих сложила такова нещо.

Забелязвам, че хич не мога да понасям тесни дънки напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт