Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 730
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 45
Имам няколко ризи от Лидл, които със сигурност са от полиестер (за тази цена няма от какво друго да са) - мачкат се и то много, отгоре на това се гладят трудно. Поради тази причина, почти не ги нося.

А прашките, впитите клинове и чорапогащи, прекалено плитките панталони и прекалено високите/или стягащи обувки са ми в графата "неудобни" и не се занимавам с тях. Принципно, неудобни са ми и зимните шапки, но през най-големите студове не мога да изляза без шапка, защото ми замръзват ушите ...

# 46
  • Sofia
Нося абсолютно всичко,което ми стои добре и ми харесва  Peace.
Обожавам шалове,имам за всеки сезон, по много.Винаги имам шал,не обичам да ми е гол вратът.За мен е един от най-функционалните аксесоари,успяващ да се превърне и в дреха  Peace.
Следващата функционална дреха ми е елекът  Mr. Green.С косъм, с пух,с вата  Peace.
Нося и потури и бойфренд дънки, с висока,с ниска талия и oversized пуловери, рокли,тениски (торбаляви). Като се замисля единственото,което не нося са много къси поли, но пък нося къси рокли през лятото; както и прилепнали такива.  Спазвам правилото-късо и широко или дълго и прилепнало  Peace.Нося принтове,животинкси шарки,райета,точки, чертички,цветя,шаренко,черно-бяло... hahaha
Може би днеди стилът не ми допада,особено- мъжкият тип дамски костюми (справка Мелания, напоследък  Naughty).
Обожавам връхни дрехи  Peace.

# 47
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мхм, памукът хич не се мачка, или пък ленът...

могат и да не се мачкат.
особено памукът. обработват влакното по химичен път и не се мачка или се мачка много малко.
не го декларират, защото не е задължително.
така хем е 100% памук, хем не се мачка.
голяма част от бизнес ризите са от такива материи... водят се лесни за гладене или без гладене.

# 48
Аз пък мразя деловия стил,но уви работата ми е такава и само така се нося.С рокли,сака,костюми и на ток, въпреки,че съм достатъчно висока. Ако остане на мен ще се нося в размъкнати широки панталони,от ония изтъркани гащеризони и равни боти.Любимо ми е един мек гащеризон с който плевя градината вкъщи и едни стари мокасини от кожа..Писнало ми е всеки ден чорапогащи,рокля и обувки в тон с чантата,нюд нокти и сухарски вид.На работа не е разрешено с ярки и крещящи дрехи, аксесоари и бижута които крещят също,че даже и  ярки коси не се толерират.
.

# 49
  • София
Ужас! Мразя официалния стил. Нямам нито един костюм, шита рокля, обувки на ток или нещо подобно.
Иначе обичам ризи. Харесвам вискоза и лиосел, които се водят изкуствени, но са много добри.

# 50
Не нося: корсети, шалове, шапки, потури, туники, леопардови и зеброви щампи и десени, блузи с големи деколтета, дрехи с камъни, сатенени дрехи. За това се сещам в момента.

# 51
    При нас дори и фигурални или чорапогащи с шарки не са добре дошли.Зиме,лете- риза,костюм или рокля и това е.Ааа когато е много студено ходя с чизми и рокля.Това от миналата година и не се прие със забележка.В смисъл шефовете бяха Оk.

# 52
  • София/Севлиево
Аз харесвам официалния стил,имам точно 1 костюм и 2-3 сака, но ММ , а и повечето ми познати, не могат да ме възприемат с подобни дрехи.Като се замисля откакто отслабнах избягвам да нося дрехи с големи деколтета, че най-много в бюста се смалих.

# 53
  • France
Мразя ярки цветове: жълто, червено, розово. Както и всякакви шарении, надписи, блестящи частици, щампи и животински принтове. Изписани едро марки. Мразя и прилепнали блузи, панталони и рокли. Изпадам в ужас от клинове, туники u други такива "полу нещо си" които не са нито блуза, нито рокля, нито панталон...

# 54
  • София
Въпрос на вкус. Аз пък не обичам класически съчетания - рокля с чорапогащник, черен панталон с бяла /или друга/ риза. Костюм с риза, сако и пола.  Винаги гледам нещо да е различно, разчупено. И в същото време да не бие на очи от пръв поглед.

# 55
Не нося чорапогащник, боди, панталони 3/4 или 7/8, анцуг много рядко.

# 56
Аз съм като Джена. Нося всичко. Мразя шопинг и като нещо ми хване окото на витрината го забърсвам.

# 57
  • София
Мразя да пазарувам, мразя пробните. Почти всичко купувам он лайн, без бельото и обувките.
Иначе не обичам поло, токчета, клинове, потури, ризи, къси рокли/поли, широки панталони (тип шалвари), пончо и разни плетени шалове, омотани върху якето.

# 58
Мразя да пазарувам, мразя пробните. Почти всичко купувам он лайн, без бельото и обувките.
Аз и тях така купувам.

# 59
И аз мразя да пазарувам от магазини - отчасти заради пробните, отчасти, защото не обичам да ми се закачват продавач-консултантки. От няколко започнах да купувам често дрехи от хипермаркетите (те се връщат без проблем, ако се окаже, че не съм уцелила размера или има дефект). Близките ми ме критикуват заради това, но е лесно и удобно и за сега ме устройва.
Миналата година на няколко пъти пробвах да си поръчам дрехи онлайн, но нито веднъж не останах доволна - върнах всичко и само си загубих парите за куриер. Иначе пазарувам онлайн относително често, но други неща, не дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт