Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 751
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 30
  • Mediterraneo
Обувки на висок ток или платформи.
Тениски през лятото Disappointed Relieved Не понасям ръкави, когато ми е горещо, 2-3 месеца карам само по потници или рокли с презрамки.
Прашки ненавиждам.
Дрехи от изкуствени материи.

# 31
Не обичам дрехи от изкуствени материи и аз.

# 32
Имам бял панталон и както повечето такива материята леко прозира, така и не можах да свикна да се съобразявам с какво го нося. Simple Smile

# 33
Не обичам дрехи от изкуствени материи и аз.

Гледам никой не ги обича. Купува ли ги някой въобще?

# 34
Еластанът не е ли нещо изкуствено? Напоследък го слагат почти във всички тъкани - най-вече в в денима (което малко ме дразни - предпочитам ги по-плътни и не-еластични).

# 35
А, подсетихте ме - обувки с тънки токчета не нося вече.
Прашки.
Дънки с ниска талия.

Да определено!
Те са си отдавна демоде. Имаше време се носеха много от мен, но вече им мина времето. Няма нищо естетическо в прашката, например, изхвърлила съм всички отдавна!

# 36
  • Пловдив
Ох, като се замислих, доста неща не нося Grinning :
-потури
-прашки
-бюстиета - някои модели ми харесват, но имам корем
-животински щампи
-дрехи с щамповани надписи или картинки
-остри обувки
-жилетки без копчета - има хубави модели, но са ми доста непрактични
-клинове
-дрехи с пайети или брокат

# 37
  • Mediterraneo
Еластанът не е ли нещо изкуствено? Напоследък го слагат почти във всички тъкани - най-вече в в денима (което малко ме дразни - предпочитам ги по-плътни и не-еластични).

Е, едно е 5-10% еластан в дрехата, друго- 100% полиестер. Всички казват, че не купуват изкуствени материи, пък никой не глади, понеже дрехите му не се мачкали. Мхм, памукът хич не се мачка, или пък ленът...

# 38
Има разлика между изкуствени и синтетични материи. Гугъл ще я каже по-добре от мен, ако някой се интересува.  Синтетичните се добавят за еластичност и по-малка мачкаемост към естествените, пък и за с други цели сигурно. Има дрехи и изцяло от синтетични материи. Има дрехи, които просто няма как да са от естествени материи.

По темата - не обичам дамския костюм от две части - сако + пола или панталон. Сигурно има модели, което биха ми харесали и бих носила, но като цяло не ми харесват.
И аз не харесвам оранжево. На друг - да, но аз се виждам ужасна в оранжево.

# 39
Много мразя бодита, впиват ми се да не казвам къде. Не ми допадат и дългите рокли/ поли, много са ми лелски. Не нося платформи, а маратонките с такава подметка са ми най-странната обувка на света. Не бих облякла кожена дреха с естествен косъм, особено елеците са ми доста непонятен моден тренд. Анцузи много мразя, макар че имам един и чат пат го нося (подарък е).

# 40
  • Пловдив
   Обожавам костюми във всякакви вариации. Саката, особено спортните са ми слабост. Другата ми мания са белите ризи, гледам да имам поне 5-6 винаги в наличност. Аксесоарите са нещо без, което просто не съм аз.
  Дреха, която никога няма да облека е зле ушитата такава. Не понасям криви тигели, зле направени подгъви, липсата на подплата.

# 41
Най - омразната и безсмислена дреха на планетата за мен е елекът.
Особено ако е с дълъг косъм от изкуствена материя, тип китеник.

# 42
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Всички казват, че не купуват изкуствени материи, пък никой не глади, понеже дрехите му не се мачкали. Мхм, памукът хич не се мачка, или пък ленът...
Как никой не глади? Аз се спуквам от гладене и винаги съм се чудила на хората, които казват, че не им се мачкат дрехите. Опитвала съм какво ли не - да центрофугирам на по-ниски обороти, да изтупвам дрехите преди да ги простра и все не става без гладене.  Confused

# 43
И аз много харесвам костюми -пола, с елегантно сако и хубава обувка на висок ток .
Бели ризи също харесвам , но не съм носила отдавна , а ми изглеждат много красиви дори със дънки .
Анцузи имам и ги нося в къщи или за спорт . Клинове не бих облякла никога навън , както и дълга разкроена
пола като попадийка . Едно време носех с голям колан , сега ..никога ..

# 44
Аз не гладя, но преди да пенсионирам ютията, бях в период, в който изглаждах старателно целия си гардероб и го слагах на закачалки. Казвам това, за да обясня, че имам база за сравнение. Сега просто старателно простирам, изпъвам добре и като изсъхне прането ми е в идеален вид. Ако нещо се мачка, то е след като го сгъна и прибера в гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт