Дрехи, които мразя (и не нося)

• 153 010
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 650
  • MI
Наем на къщи по морето или на планина и тем подобни и тук продават в тези групи, но домати определено не.
Скрит текст:
В смисъл, че има много пазари, всякакви, не са на едно и също място всеки ден и реално ако се организираш можеш да отидеш да си напазаруваш в деня, когато е близко до вас или през уикенда. Има и специализирани сайтове, от които производители ти пращат шайги с продукти, та няма много смисъл, а и мисля че е забранено ако не си регистриран производител да продаваш. Не че ще те хванат най-вероятно, но кой ще купи...
Ох, запланувала съм покупката на боти (по-точно с връзки до над глезена зимни обувки) и нямам търпение да почнат намаленията.

# 1 651
Даун, явно който каквото няма това иска наистина. Аз съм благодарна че поне винаги изглежда подредена, дори да съм заспала с мокра коса или да не съм се вчесала. Joy

Продават домати в групите за покупко-продажба?!! FlushedAnguishedDizzy Face Поне по-малко ли струват от на пазара?!

Така е, тревата на съседите е по-зелена Simple Smile.

# 1 652
Нели,
Скрит текст:
аз ползвам един производител - съвсем легален уебсайт е за някои от плодовете и зеленчуците, както и прясно и кисело мляко. Не винаги купувам от тях обаче, защото са значително по-скъпи, а и децата не харесват "истинското" мляко ...Хамалогия ми е и с бутилките, защото трябва да се мият и оставят пред вратата.
Българите масово продават цигари в тези групи.

# 1 653
  • София /Абсурдистан
Down Under крака като твоите е престъпление да се крият в панталон  Sunglasses

# 1 654
Хубави домати и аз бих си купила. За съжаление са рядкост вече, направо са за записване в Червената книга.

Искам да кажа, че няма по-голям рахат от хубавата права коса. Моята се начупи страшно през последните години и за момента не мога да я обуздая.

# 1 655
Стардъст, не искам да блокирам сайта, нека си излизат ботушите, може пък още да ги намалят Joy Joy......моята коса също е къдрава.....не винаги харесвам как седи, но и нямам нерви да я дърпам и изправям всеки божи ден!

# 1 656
Скрит текст:
Моята коса беше къдрава като дете, след това супер права. Начупи се преди 15 години, когато започнах да я боядисвам и третирам топлинно. Бих я подстригала, ако съм сигурна, че няма да ми омръзне и е лесно за поддръжка.

Мими,
Скрит текст:
погледни този сайт:
www.yoox.com

Периодично намалят много неща и има избор, доставят в цял свят.

Момичета, ужасно се отклонихме от темата, от сутиени, гащи и шлифери минахме на домати и храна ... личи си някои от нас за какво си мислят. chef Мен днес ме вързаха да чакам една доставка на телефони и инсталирането им ... не мога да мръдна цял ден от офиса и полудях!

# 1 657
  • MI
Стардъста,
Скрит текст:
аз си имам доверен продавач на плодове и зеленчуци, даже по Коледа ми носи сладки за подарък. Joy Само там ходя вече от години, не струва по-малко от в супера, но качеството е в пъти по-добро и ми избира всичко, казва ако нещо не е хубаво, та накрая като не хвърля нищо и всичко е добро ми излиза много по-изгодно. Затова и не ползвам никакви сайтове за тези неща.
Но явно правилно съм предположила че може и не дотам легални неща да се продават в тях като цигарите например. Simple Smile

Правата коса е за мързеливи хора, вярно е. Но се дразня че не стои на прически, дори фризьорите го признават след като се попотят и видят после колко е нетраен резултата.

# 1 658
  • София /Абсурдистан
Момичетаа, оценявайте си подобаващо къдравите коси с обем, че мен ме питайте какво е права коса като изгладена с ютия и без обем. А като я намокри дъжд е трагедия, направо залепва за главата.
Ходих аз в мола до нас да си търся дълъг блузон за клин. Не го намерих, ама гледам на един мъжки щанд пуловери в прекрасни цветове - жълто, виолетово, прасковено, розово, тюркоазено и др. Ама мъжки, на дамския щанд едно черно, сиво, тъмно някакво такова, та чак никакво. На мъжете ли им се промениха вкусовете, или мода, чудя се. Защо и за жените да няма същото?
Скрит текст:

Правата коса е за мързеливи хора, вярно е. Но се дразня че не стои на прически, дори фризьорите го признават след като се попотят и видят после колко е нетраен резултата.

На прически държи до 2 часа, поне при мен. Що пък да е за мързеливи  Thinking

# 1 659
  • MI
На прически държи до 2 часа, поне при мен. Що пък да е за мързеливи  Thinking
Може и малко повече, ако освен много фиксатор от най-силния има и още повече фуркети. Но в идеален вид е така, има-няма 2 часа, после нещо от някъде изкача. За мързеливи, защото не трябва нищо да я правиш - лятото не я и суша даже. Миеш, балсам/маска/кристали/масло и готово, най-много елементарно изсушаване. Резултатът винаги е един и същ - идеално права коса. Joy Имах съквартирантка с чуплива коса преди доста години, тогава осъзнах какъв труд е да сушил, изглаждаш или оформяш всеки ден...

# 1 660
Абсолютно вярно. Аз какви ли не упражнения правя за тоя тъп обем. Къдравата коса винаги стои естествено, небрежно ... ние с правите коси на челна стойка заставаме да имаме "небрежни вълни". Забелязала съм, че като съм на почивка и топъл климат фризираната ми коса издържа повече време. Дори вълните, направени от мен самата с преса.  Тук е отврат - излизам от салона и докато стигна до метрото е заваляло, въпреки чадъра и половината коса в яката докато стигна на място на срещата половината букли и къдрици са паднали ... Ужас!

# 1 661
  • MI
О, аз отдавна и не пробвам да си правя никакви вълни, безпредметно е. Само по повод при фризьор, иначе си стои права. Нищо че уж е по-топло, нищо не помага нито влагата, нито сухия въздух, винаги е еднаква.

# 1 662
Хубавата и жива права коса си има обем и не е залепнала за главата! За прически не става, но за всекидневието е перфектна. Моята сега като се начупи пак не става за нищо, но е зор голям, докато ѝ придам някакъв вид, че да изляза нормална от вкъщи. А преди само я решех и до там!

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 16:06 от Анонимен

# 1 663
За да стои подредена, на правата коса ѝ трябва слугуване. Особено пък зимата заради яка, шал, шапка... Отделно, не понасям или не съм попадала на продукт без отмиване, който да не ми създава усещането за не особеночиста коса.
Роклята на Даун изглежда по съвсем различен начин с панталон и висок колан и на мен поне не ми допада с тях.

# 1 664
Лейди, моята е същата работа. Писах по-горе, че си имам преса и в офиса и като стигна до там начупена, ако има проливен дъжд след като изсъхне замазвам. Нося я на опашка понякога, но не мога да издържа целия ден с "вързана" коса.
Вълните ми държат 2 дни направени с преса ghd и лак за коса след това. Косата ми е тънка, лека, фина, но така е най-трайна.

Харесвам 2 продукта без отмиване на Керастаз Еликсир - косата става лека, без да мазне, чувства се като коприна, ползвам ги минимум от 2г.

Общи условия

Активация на акаунт