Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 989
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 680
Сложих един в кошничката да ми напомня за себе си, пък ще го мисля. Точно уплътняване на косъма искам.
Ти не беше ли в Кралството, или бъркам?
Скрит текст:
За плътност и обем зелената серия е супер(ползвам го и го сменям с дензифик), погледни тук:
https://www.lookfantastic.com/kerastase-resistance-volumifique-b … 0ml/10839248.html (имам и желето).

С Дензифик косата става по-легнала (в ниаккъв случай сплескана) и по-лесно "управляема" (като изправяне), а със серията за обем - по-бухнала, изглежда така все едно имаш повече коса.
За подхранване на косата е хубава и тази серия:

https://www.lookfantastic.com/elysium.search?autocomplete=search … stase%20nutritive

Присъединявам се към мнението за ужасността на тези палта.

# 1 681
  • MI
Забелязвам. че почти всички марки слагат поне по 1 такъв модел, или като палто, или като елек. Обикновено това означава, че догодина ще имаме удоволствието да ги гледаме навсякъде. Иначе екокожи ми харесват, но не точно тези. Примерно тази ми харесва:
Скрит текст:

# 1 682
Мдда, и на мен ми допада.

Аз си закупих космат елек от зйци мисля. Не е лош, но се скубе почти колкото кучката и съм го облякла веднъж.

# 1 683
  • София /Абсурдистан
Ха! Тези като китениците бяха много модни по времето, когато бях ученичка. Да не уточнявам годината, че става сташно. Още помня как се тръшках на нашите да ми купят, че всички имаха такива и аз да не остана по- назад.

# 1 684
  • MI
Мдда, и на мен ми допада.

Аз си закупих космат елек от зйци мисля. Не е лош, но се скубе почти колкото кучката и съм го облякла веднъж.
Леле, наистина ли се скубе?! Flushed Мислех че веднъж като обработят кожата и няма мърдане...

Тази послената се чудя дали да не я меря сега на намаленията, но не знам ще ми остане ли от бюджета че е последна в списъка.

# 1 685
Скъпите, не. Моят е евтин.

# 1 686
  • MI
Ясно, никога не съм имала нищо с кожа с косъм всъщност. Само във вариант екокожа.

# 1 687
Аз пък открих, че имам лилава жилетка и ще съм актуална този сезон. Тъкмо си мислех, че не ми харесва точно този цвят, ама няма как, ще се носи Bowtie !

С космати дрехи не си се представям, ще съм карикатура. Иначе късо палто от сорта може и да ми хареса. Като цяло свързвам такива дрехи с Васил Найденов, Богдана Карадочева, Филип Киркоров и други естрадни звезди. Да, виждам, че показаното е съвсем различно, ама някак си отново ми е твърде как да кажа мадамско.

# 1 688
Стардъст, преглеждам сайта, който има доставка за България, има интересни предложения! Ама цените пак са високиииии! ooooh!
https://www.yoox.com/bg
Коосмати дрехи май и аз няма да понеса.... Blush Blush в смисъл като китеник, кожа бих носила!

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 18:24 от mimi.7299

# 1 689
Няма начин, Мими, това е аутлет с автентични стоки. Ако имаш алтернативи в България, не виждам защо трябва да го ползваш. Разликата е, че ако поръчаш нещо от този сайт вероятността някоя приятелка да изскочи със същото тоалетче е минимална ...

Палтата от естествен косъм се почивстват скъпо ...

# 1 690
  • София
Няма алтернативи в България. Последните години пазарувам само оттам. Връщането дори и за България е безплатно, ако номера не пасне.

# 1 691
  • тук-там
В TK Maxх като, че ли е по-евтино. Особено на намаления и последни бройки! Peace

# 1 692
От този сайт ми хареса тази рокля на Прада:
Скрит текст:
И, разбира се, тя се оказва една от най-скъпите там.

# 1 693
В TK Maxх като, че ли е по-евтино. Особено на намаления и последни бройки! Peace

ТКМ не може да се сравнява с този аутлет. От години освен за дома нищо не съм купувала от там.
Колекциите са с 10г назад и няма избор на по-висок клас стоки.
На пръсти се броят ТКМ магазини, където се предлагат такива, най-вече в Централен лондон.

# 1 694
Да, права си, леди Стардъст, но омръзва бързо.  Даун, за тежестта те разбирам напълно, имам същия проблем, но аз с къса коса изглеждам ужасно. Затова на пластове, така тежи значително по-малко. Sad

Сетих се за нещо, което гледам, че излиза на мода и не ми харесва въобще -  палта от екокожа тип овца или тип китеник, нещо такова:
Скрит текст:

С розовото ако е вталено бих се накиприла. Не е за всеки ден де,  но е симпатично. На "ба/зовото" кройката не ми харесва. Но нови не са. Подобни имаше и преди 20 години. Радва ме как все упорито си навлиза еко кожата. Тези имитират драни овце.

Общи условия

Активация на акаунт