Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 876
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 2 010
Сега, като ходих да обядвам, видях на улицата минувачка горе-долу на възрастта на майка ми, която беше с черни дънки с две разпрани колена. Доколкото можеше да се познае - беше без чорапогащник, а навън е ок.10 градуса...Модата наистина е много важна за някои хора...

# 2 011
Аз от както навърших 5 не съм слагала чорапогащник под панталон.

# 2 012
"Меки" дънки,  панталони имам на Марко Поло и Трусарди. Особено първите винаги имат в линията си такива.

Дънки т ниска талия не съм носила от 10ти клас,  не ми харесва как стоят дори и на супер слаба фигура.

# 2 013
Аз също не нося чорапогащник под панталон, но с голи колена няма как да изляза при тези температури. Естествено, не бих купила самия модел, но все пак ми изглежда много студено за такова нещо.

# 2 014
Аз също не нося чорапогащник под панталон, но с голи колена няма как да изляза при тези температури. Естествено, не бих купила самия модел, но все пак ми изглежда много студено за такова нещо.

Аз мразя студ, но си спомням, че полу-гола излизах, а веднъж ми замръзна косата, защото излязох напълно мокра Simple Smile. Пуберска му работа.

# 2 015
  • MI
И аз не обичам чорапогащник под панталон, но понякога като е много студено слагам. В случая обаче говорим за голи, ама напълно голи колене и/или глезени при отрицателни температури или малко над нулата и то с висока влажност, та да ти прониква в костите студа. Е, как става този номер без да се разболееш не знам. Вярно, е повечето са много млади, но има и дърти магарета нагласени така, та не знам.

# 2 016
Ако си на 15-20 става, повярвай ми.

Ходех с много къса пла и чорапи, малко над коляното. Носех само едно кожено яке и както казах, излизах с мокра коса. Тогава изобщо не боледувах.
Ходила съм и боса в снега. Не само стъпка да направя, а от Аптека до руската църква.

# 2 017
Още се чудя как не се разболяват при 0 градуса или дори при 10 с гол глезен, но явно аз остарявам или не съм у ред. ExpressionlessАз всъщност за дънки харесвам точно скучни, да няма нищо странно и да ми стоят добре. Ако искам нещо по-така, купувам рокля или пола. Въпрос на вкус.

Тук ако има малко слънце масово са по къс ръкав и все им е горещо. И млади и дърти магарета. Честа гледка са двойка родители със зимни якета и бебе в количката с боси крачета и спестено одеалце. Може да е 4 градуса, обаче мъжете стоят по риза на гарата със сако в ръка. Масово не носят чорапи, днес видях една колежка, която с панталона си е обула стилетос на бос крак. Не можем да ходим боси в офисите, но сътрудници и колежки често, ако не са в среща са боси и после обуват чорапогащник като излизат ... newsm78 Питала съм ги не им ли е студено - отговарят, не, то е топло днес, 10 - 12 градуса ... И аз не го разбирам това след толкова време тук.

Моите дънки са също скучни и "изчистени", слим - скини без излишни детайли. Преди да навърша "преклонна" възраст харесвах циркони, бродерийки и други поп фолк елементи, но вече не мисля, че ми отиват.
През 20-те си години и аз съм излизала полу-гола, но май след ражданията станах кекава и много зиморничава, въпреки, че зимата тук е по-мека от българската.
Дъщеря ми ходи на училище през зимата с 3/4 чорапи (без чорапогащник) и пола, якето и винаги е разкопчано ... нагоре е с тънка ризка с дълъг ръкав и памучна жилетка, освен това в училището и не даеват да се носят ботуши и е с оксфордки ...

# 2 018
  • MI
Тези на по 15 не ги броя, те са ясни. На другите се чудя. Simple Smile Макар че аз и на 15 бях зиморничава, все бях болна защото не отопляваха достатъчно училищата тези години. Понякога мисля, че тези години съм изчерпала запаса си от поносимост към студ и затова толкова го мразя. Май наистина различните хора различно възприемат топло и студено...

Стардъста, никога ли не могат да сложат ботуш?!

# 2 019
Моят син не е имал дълъг училищен панталон. Аз, която емигрирах, заради топлото време, тази зимз изкарах по сандали. Да, не е -, но вали и духа и сутрин е 2-3 градуса.

# 2 020
  • MI
Сандали при 2 градуса?! Flushed Аз при 20 не ги слагам...

# 2 021
При декемврийския сняг от училището ни казаха, че само децата с ботуши ще излизат навън във времето за игра. Останалите, по обувки - ще играят в стаята. И имаше деца с бошуши и чорапи - единия чорап се подава сантиметър над края на ботуша, другия вероятно се е смъкнал, защото не се вижда... Питала съм се дали и в големите студове момиченцата по 3/4 чорапки са само по бельо под полите или поне тогава слагат шорти.

# 2 022
В Швеция, май месец на около 5-8 градуса надвечер мацките бяха облечени много странно с летни рокли, сандали и отгоре зимно яке Shocked Shocked, направо бях втрещена! През деня ставаше около 15, и такъв вятър духаше, че ми идеше и шапка да си сложа! Просто хората са свикнали на хладно време и всеки слънчев лъч е повод за разсъбличане.....

# 2 023
Аз съм със студова алергия (откакто се помня - като малка също изстивах много бързо) - и да искам, не бих издържала с тънки дрехи. Ако ме бяха принудили от училище, или от където и да било да нося униформа, в която ми е студено, сигурно щях да изгубя няколко пръста (съвсем реално и осезаемо замръзвам от студ)...

# 2 024
Сандали при 2 градуса?! Flushed Аз при 20 не ги слагам...

Повярвай и аз се изненадах. Казвала съм, че преди да емигрирам имах прекрасна оферта в Брюксел и не я приех, заради времето. Не съм си и мислила, че ще ходя по сандали на такива температури. И джапанки с палто съм носила, абе пропаднала работа Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт