Пейпал - помощ - 13-та тема

• 69 152
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,услугата за възтановяване на разходите по връщане,активна ли е....ползвала съм я,но сега нещо не се отваря???
Благодаря
Да, активна е. https://www.paypal.com/bg/webapps/mpp/refunded-returns

# 436
  • Варна
Благодаря ти,ЧревоУгодник!!!

# 437
  • София
Здравейте. Вчера се опитах да си преведа пари от Пейпал към банкова сметка, но не ми излиза да въведа сума. Когато избера банковата сметка ми зарежда страница със сума 0,00 и при потвърждаване ми изписва, че трябва поне 1 Е да преведа, но не ми дава да редактирам сумата. Знаете ли защо се е получило така? Благодаря предварително!

# 438
  • Варна
Ескалирах,един проблем с едни боклуци,които ми изпратиха и получих това писмо от ПейПал,какво трябва да означава,Момичета,че ми е за първи път да стигам до тук?????
БЛАГОДАЯ ВИ!!!

We received the claim(s) you filed on 12 February 2019.
We have reviewed the transaction(s) and are requesting additional information from Rakuten Deutschland GmbH regarding your claim(s).
Next Steps
Rakuten Deutschland GmbH has up to 10 days to provide us with the requested information, but it is likely that we may hear back sooner. As soon as we receive this information, we will share it with you along with any additional steps you may need to take to resolve this case. There are no further steps you need to take until we contact you.

Want to Cancel or View Your Claim Status?

You can do so by logging in to your account and visiting the Resolution Center.
Transaction information:
Dispute Case ID: PP-D-23967828
Transaction ID: 374936825F4256633
Transaction Date: 22 January 2019
Thanks,
PayPal

# 439
  • Куциндрел
До колкото разбрах чакат отговор от Rakuten Deutschland GmbH. Има 10 дни да отговори. После ще решават.
И можеш да видиш статуса на иска си и ако искаш да го откажеш. Влез в резолюшън центъра да си следиш случая.
Нормално е при иск да чуят и другата страна, просто те уведомяват за това.

# 440
  • Варна
Аха,ясно...Благодаря ти!

# 441
  • Куциндрел
Аха,ясно...Благодаря ти!
Аз съм получавала кейсове в ибей от купувачи. Подобни са на тези в пейпал, даже и там ми излязоха, защото работя само с пейпал. И като обвинена страна имах право да се защитя, т.е. да докажа, че съм пратила нещото. (за неполучаване на стоки имах кейсове). Обясних си, видя се къде е пратката и че грешката е при получателя, той също видя къде му е пратката и си я взе и затвори кейса.

# 442
  • София
При мен го има в:
Payments/Manage automatic payments - Can’t find what you’re looking for? Try the manage automatic payments page/See available funding sources / Conversion options - и тук вече може да се смени по кой курс да смята.
Но може би не излиза така ако нямаш поне 1 автоматично плащане - аз имам пуснат Нетфликс за автоматично плащане всеки месец..

Днес опитах по описания начин, но при мен не излиза така. Вероятно е така, защото нямам нито едно автоматично плащане.
Исках да проверя със сигурност дали се смята по курса на банката, както съм задала преди време.

# 443
Здравейте! След няколко месеца сага с карта Виза на Уникредит си регистрирах друга от друга банка. Всичко точно, но днес с нова изненада. Преди време платих антивирусна програма 14€. Днес поглеждам и имам наредени 59,99€ или 122,22лв. за някаква добавка към антивирусната. Пуснах оплакване в Пейпал. Било всичко редовно. Звънях в банката. Нямало начин да кенселират плащане. Е направо полудях. Писах на имейла на Аваст и чакам отговор. Какво друго мога да направя?

# 444
Освен да чакаш да ти отговорят от Avast, друго няма какво да се направи. Най-вероятно при покупката или инсталацията е било чекното free trial на въпросната екстра и след като изтече този период, ти дърпат пари автоматично. Добре е да си влезеш и в профила в Avast и да прекратиш този абонамент, защото е годишен и се подновява автоматично.

# 445
Снощи написах имейл на Avast. И чудо! Тази сутрин ми се извиниха и парите са върнати в Paypal.

# 446
  • SF
Здравейте,
Искам да изтегля парите си, които имам в Пейпал. Регистрирах виртуална Мастер кард, но не мога да направя трансфер.
Как мога да опитам и знаете ли защо не мога да си изтегля парите и да ги трансферирам към картата?

# 447
Теглене към Мастъркард не е възможно, само към карти Visa или директно към банкова сметка

# 448
  • На плажа
Здравейте,имам преведени 40$ през пейпал,вчера наредих превод към банковата ми сметка,но все още парите не са там.
Има нещо,което ме притеснява относно този цитат
. В момента на добавянето на картата ще ви блокират 1 долар, който няма да изтеглят въобще. Това се прави, за да се провери, че такава карта наистина съществува. При верифицирането, ще ви изтеглят 1.50 евро, които ще ви върнат в баланса, след като въведете правилния код за верификация. Този код се получава от разпечатката на трансакциите ви, които дава банката ви. Може да го видите и в електронното банкиране, когато трансакцията бъде осчетоводена след 3-4 работни дни.

Ако не съм верифицирала картата ще мога ли да прехвърля парите в нея? И още...този прословут код се опитвам да го намеря и въведа от август...сега пак пробвах и не го виждам.Наистина ли трябва да го чакам 3-4 дни?

# 449
  • София
Относно кода, при повечето банки се появява при осчетоводяването на транзакцията. Затова е необходимо малко повече време. Ако споменеш за коя банка става въпрос, може някой да помогне къде точно да го видиш.
При ПИБ се вижда веднага в "Картови авторизации", но в банкирането на Уникредит трябва да се изчака да се осчетоводи транзакцията, за да се види кода.

Относно прехвърлянето на пари... не съм запозната, но както казахме са необходими няколко дни, за да се види транзакцията.

Тук е важно предварително да се уверите, че банката ви не начислява такса "входящ валутен превод"!

Общи условия

Активация на акаунт