Пейпал - помощ - 13-та тема

• 69 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
а, интересно защо на някои банкови сметки не иска такъв код - в българска банка ли е сметката?
Да, ДСК.

# 346
Здравейте!Регистрирах се в пейпал,потвърдих си картата и ми казаха,че ще изпратят код за верификация до 2-3дни,а минаха девет и няма код.Какво да правя?

# 347
  • на Мелмак
Хм, обикновено до 5-ия ден има код в самата транзакция. Видяхте ли нея?

# 348
При мен изпратиха код, когато регистрирах Iban.

# 349
Значи трябва да дам и банкова сметка,така ли?

# 350
Гледам на мястото за кода и няма такъв!Какво друго да направя или да погледна?

# 351
  • София
Къде точно гледате? В интернет банкирането ли? На коя банка?

# 352
кодът се вижда от банковото извлечение на вашата карта - там трябва да има нещо от типа PP1234
Банкова сметка не е задължително да се добавя в ПейПал акаунт, тя е само по желание.

# 353
Значи трябва да дам и банкова сметка,така ли?

Първо въвеждате карта, като въведете карта, може да плащате чрез пейпал с тази карта.
Ако ви преведат пари в пейпал и искате да си ги върнете в сметката, трябва да добавите и банкова сметка, тогава пейпал ви прави оревод за 2 ст., в този превод има код. При мен стана за 1 ден.

# 354
кодът се вижда от банковото извлечение на вашата карта - там трябва да има нещо от типа PP1234
Банкова сметка не е задължително да се добавя в ПейПал акаунт, тя е само по желание.
Къде в интернет банкирането да погледна?На кое място?

# 355
Къде в интернет банкирането да погледна?На кое място?

На превода от Пейпал.

# 356
  • София
Не случайно Ви попитах за коя банка става въпрос. При ПИБ е в картови авторизации. В Уникредит мисля,карти-движение. Ако не го намерите, по телефона от съпорта на банката ще ви помогнат.

# 357
Възможно е. Горното съобщение е от пейпал, затова мислих, че е стандартно.
При мен също е в движение на сметката, но си е като отделен превод при другите преводи и тегления.

# 358
Аз съм в Postbank.Къде да гледам там?

# 359
  • Варна
Здравейте, Имам нужда от малко информация. Пазарувах в Алиекспрес няколко неща в една поръчка и няколко от тях не пристигнаха. Продавачът ми предложи да ми върне парите в акаунта ми в Пейпал, а поръчката е платена директно с кр.карта. Имам смътни спомени, че като ти преведат сума в Пейпал имаше някакви удръжки/такси, който автоматично се приспадат от получената сума.
Знае ли някой каква е таксата или е % от получената сума, който ще ми бъде удържан от Пейпал?

Общи условия

Активация на акаунт