Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Хората сме различни, всеки вижда и възприема различно. Много добре разбирам момичетата, разбирам защо изказването на Станислав ги е разплакало, и мен щеше, нищо че си имам мой баща, да ми е жив  и здрав. И трите са отгледани от втори баща, и трите осъзнават какъв късмет са имали. А жена с деца да бъде приемана като "втора категория" - това ме отвращава. Познавам много мъже, които гледат доведените си деца като свои, уважавам такива хора, превъзмогнали егото си и дали обичта и грижите си И (или дори - само - такива, които нямат свои!) на "чуждите" деца.

# 151
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За яденето съм съгласна  Mr. Green, но много пъти са давали как тя го отблъсква и той пак се лепи а нея. Това е ужасно досадноооо. Май само като пийнаха на сватбата беше на врата му Wink
Ами Алек е като децата - след като веднъж си му позволил да прави нещо, не проумява защо после му се отказва.  Laughing

# 152
   И мене ме възмути крайното изказване относно жени с деца. Доста отвратително беше неговото изказване. Всяко дете има шанс да има или втори баща, или втора майка.

# 153
  • София
   И мене ме възмути крайното изказване относно жени с деца. Доста отвратително беше неговото изказване. Всяко дете има шанс да има или втори баща, или втора майка.

Както и всеки има право на мнение относно това дали иска или не иска да гледа чужди деца. Затова и има хора, които не могат да имат деца и не осиновяват. Не всеки е идеален да отглежда пет деца на друг мъж, примерно.

# 154

Както и всеки има право на мнение относно това дали иска или не иска да гледа чужди деца. Затова и има хора, които не могат да имат деца и не осиновяват. Не всеки е идеален да отглежда пет деца на друг мъж, примерно.

Чак пък толкова деца. Имах предвид, ако една жена има само едно дете.

# 155
  • София

Чак пък толкова деца. Имах предвид, ако една жена има само едно дете.

Ами Божидара Бакалова са били точно пет деца и вторият мъж на майка й ги е гледал. Тя затова се сополивеше. Но това са единици, все пак.

# 156
   А относно Дарина. Много ме дразни с тази история за нейното дете. Според мене и тя е виновна, че нейното дете е различно. Като започна да разказва пак тази история и да показват снимката на детето й, превключих на друг канал. Просто не мога да гледам. Мисля че Дарина търси внимание и съчувствие от другите играчи. Не е нормално човек да разкрива толкова лични неща.

# 157
  • София
Как е виновна Дарина, че детето й се възприема като мъж? 

На мен също не ми е любима тя, но с това не съм съгласна.

# 158
  • Ню Йорк
  А относно Дарина. Много ме дразни с тази история за нейното дете. Според мене и тя е виновна, че нейното дете е различно. Като започна да разказва пак тази история и да показват снимката на детето й, превключих на друг канал. Просто не мога да гледам. Мисля че Дарина търси внимание и съчувствие от другите играчи. Не е нормално човек да разкрива толкова лични неща.

Тя тая със сълзи сополи смята да отиде на финал. Много ми е противна.

# 159
  • Бургас
Е как пък Дарина ще е виновна, че детето и е различно? Що за глупости.

# 160
Как е виновна Дарина, че детето й се възприема като мъж?

Нямам представа. Не я познавам. Но според мене родителите доста пъти определят пътя на живота на детето си с тяхното възпитание и отношение спрямо него.

# 161
След като прочетох спойлера, дали е възможно
Скрит текст:
Гечо да е загубил от Калоян, защото той нали каза, че искал двубой между най-младият и най-възрастният.

# 162
  • somewhere near the sea
Ами Божидара Бакалова са били точно пет деца и вторият мъж на майка й ги е гледал. Тя затова се сополивеше. Но това са единици, все пак.
Само дето Божидара  и Ивайла съвсем не са толкова благодарни, както тя го изкарва. Знам, че се съдиха доста с този човек, той беше дал интервюта, в които изказваше разочарованието си.

Тук всеки е с вече отиграна стратегия. Гечо смята, че работейки като Райно ще отиде на финал. Но дори и да отиде, нали трябва да обере гласовете на напусналите фермери. А с този характер ще му е доста трудно.

# 163
И аз не одобрявам изказването нс Станко.Не го одобрявам от позицията на жена и майка.
Но...има и едно НО.
Първо Станко беше откровен- " няма да гледам чужди деца".Много мъже се тупат в гърдите, свалят луната и то в желания цвят, правят се на много широкоскроени и после детето започва да им пречи и да има проблеми.
Второ с поведението си Виолета предизвиква към себе си точно такова отношение- че става само за чук и чао.Някак си с това си поведение, с езика се трудно мъж ще види в нея жената на живота си, въпреки децата.
Не че защитавам Станко, напротив, но монетата има две страни.
Относно Дарина.И аз мисля , а и съм го писала, че тя използва проблема на детето си в своя полза, търсейки внимание и съчувствие.
Да, проблема е сериозен, трудно приет от обществото, но не мисля че това е правилния формат за тази кауза.Не ми се връзва някак си сред пирони, греди и животинска тор ти да развяваш този проблем.Какво ще промени Дарина.Ще се подъвче, ще се поговори и до там.Всеки който излезе е забравил за това.Свърши ли формата никой даже няма и да се сети за Дарина и детето и.
Много трудна битка е това.Не съм сигурна че може някога да я спечели.Винаги ще има хора/ по голям процент за жалост/ които ще сочат детето и и няма да го приемат.

# 164
Аз не съм сигурна , че Божидара предаде точно думите му , според мен има момент на украсяване и го каза целенасочено .

Общи условия

Активация на акаунт