Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
След като прочетох спойлера, дали е възможно
Скрит текст:
Гечо да е загубил от Калоян, защото той нали каза, че искал двубой между най-младият и най-възрастният.
Хайдее, очаквам как всички радостни, че X е спечелил  и се кефят.

# 166
Тук всеки е с вече отиграна стратегия. Гечо смята, че работейки като Райно ще отиде на финал. Но дори и да отиде, нали трябва да обере гласовете на напусналите фермери. А с този характер ще му е доста трудно.
В този ред на мисли - Яни и Калоян сякаш имат най-големи шансове да спечелят, ако стигнат до финал, защото не са влизали в конфронтация с никого (засега), поне с такова впечатление съм останала. Simple Smile

Ох, кои ще са новите ратаи, изгарям от нетърпение да разбера. Simple Smile Да гадаем кой ще Оди на дуел. 😂

# 167
Аз не съм сигурна , че Божидара предаде точно думите му , според мен има момент на украсяване и го каза целенасочено .

Аз съм сигурна в това!!!
Тая в ужасна лисица, колкото и да е удохотворена!!

# 168
Каква вина има Дарина за това, че детето й не се възприема за жена? Що за дивотии? Има много случаи на хора с различна сексуалност които са израстнали в супер консервативни, религиозни и хомофобски семейства и това не им е променило ориентацията.
Станислав се изложи и не разбирам тази нужда да му измислите 1300 оправдания. Ако един ден имам дъщеря не бих искала да се чувства като някаква втора категория жена ако има деца и е разведена (при положение, че половината бракове завършват с раздяла) или не дай си боже вдовица.
За да отглеждаш чуждо дете като свое трябва да си човек който осъзнава, че не кръвната връзка прави един мъж баща и една жена майка, а грижите и обичта. Много са малко за съжаление тези хора.

# 169
Аз не съм сигурна , че Божидара предаде точно думите му , според мен има момент на украсяване и го каза целенасочено .

Аз съм сигурна в това!!!
Тая в ужасна лисица, колкото и да е удохотворена!!
Ъхъ, и с каква цел ще го прави УдОхотворената? Може да попреиграва малко Божидара, но на мен доста афектирана ми изглеждаше, както и Елена и Франческа... Съмнявате се, че Станко е казал точно това ли? Smile Аз изобщо не се съмнявам. Stuck Out Tongue

# 170
И да го е казал хич не ми пука. Все едно само той е грешен. Всички жени там за мен са си интригантки отвсякъде!
мъжете са много по-готини и забавни.

# 171
Аз пък не желая Яни да печели - това ли е най-добрият избор?
Предлагаше на Калоян да крият яйца от другите и да ги ядат,предлагаше да се скатават от работа и на всичко отгоре е толкова невъзпитан и прост...
За този човек ли ще гласувате,така ли трябва да бъде един фермер? Rolling Eyes

Фаворити си нямам,но симпатизирам на Марина и Калоян - и в двамата виждам нещо слънчево и борбено.

# 172
Някой с пистолет, опрян в главата, те кара да го харесваш ли, Бютихолика? 😂Че и държиш сметка на другите защо го харесват??!! 😂

# 173
  • София
А все забравям да ви питам - заради една тъпа шега на Иван в неделя май беше, кучето Балик наистина ли е умряло? 😢 То е много добричко, изпроводи ни преди началото на Фермата 2 до Живата вода, която е близо до миналогодишната ферма.

# 174
Яни е много тъпо парче. Изобщо не мисли как да спечели накрая. Ще прави безмислен женски дуел от който той нищо не се облагодетелства.

# 175
Не държа сметка,а се учудвам на многото симпатии към Яни...който на няколко пъти се издъни.
От друга страна,Калоян колко издънки има и защо той е по-малко заслужаващ от Яни?

# 176
Божидара избесня че пак е ратай и най ветоятно ще е дуелист.
Но пък е права и че някои хора/ Виолетка Ивона/ не са били до сега.
Мисля че почти всички жени са били без тези двете.Но пък и никъде не пише чв всички трябва да се изреждат да са ратаи.

# 177
  • София
Станислав почва лека-полека да ме дразни. Божидара не ме учудва с изблиците си.

# 178
Многоооо злоба у Божидара

# 179
Не държа сметка,а се учудвам на многото симпатии към Яни...който на няколко пъти се издъни.
От друга страна,Калоян колко издънки има и защо той е по-малко заслужаващ от Яни?

Напротив, много хора тук са за Калоян.Но всеки има право да си харесва който си иска

Общи условия

Активация на акаунт