Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Яни е фермер.
Поставил си е за цел да приключи разделението между мъже и жени и май ще успее.

Калоян е страхотен. Пожелавам си повече такива млади хора за България.
Има надежда!

# 76
Чак пък страхотен.

Пак ли Валерия спечели имунитет? Става тъпо.

# 77
Алек почва сериозно да ме изнервя, имам чувството, че преиграва и се лигави😠😠😠😠😠

# 78
  • out of space
Искам Станислав, Алек, Марина и Гечо на финал.

Нищо, че си харесвам Калоянчик Grinning

# 79
Хайде пак със ''сина'' на Дарина ще ни занимават.
Само едно и също дъвчат.

# 80
Алек почва сериозно да ме изнервя, имам чувството, че преиграва и се лигави😠😠😠😠😠
Според мен има хонорар, който заработва. Защо се унижава така това момче. Да не е само тая руса кифла на света??

Може да съм лош човек, но ми писна от историята на Дарина

# 81
  • Вестерос
Забелязахте ли , че на битката за имунитет Валерия беше със синджира, а уж го махнала предния ден по време на дуела.

# 82
Ами българинът наистина е адски нетолерантен. Независимо дали става дума за различна сексуалност,  хора с увреждания, хора от различна раса или просто хора които са ексцентрични и се открояват. Ако не си един от стадото гледат как да те смажат. Тъжно е.

# 83
Елена или Марина отиват ратаи според мен, по-скоро Елена.От мъжете не знам, може и да е Станислав.

Иначе Гечо отново показа колко дразнещ човек е.И при разговора с Франческа, и при този с Дарина.

# 84
  • София
Гечо много работи, но е много прост човек...

# 85
Гечо е изключително прост и ограничен селяндур, от който селото никога няма да излезе, колкото и работлив да е. Предпочитам жена да спечели сезона вместо този примитив.

# 86
Не са само българите.
Случая на Дарина го разбрахме, какво пак си чесаха езиците?
Вярно нетолерантни са повечето. Но той/тя сам/а си е избрал/а този път.
В училище НИКОЙ не е толерантен към тях. Свидетел съм. Няма да се оправи отношението към тях  като отидеш в някакво риалити.

Гечо и Станислав уникални селяндури.

# 87
Това тр. да са вечери на бългрските обичаи и традиции, такъв беше замисъла на Франческа, а то, старата песен на нов глас.
Скрит текст:
За някои теми /"сина" на Дарина, Алек+Валерия, Елена и "не ям месо" /спирам да пиша, само ще харесвам мнения
Лека и дъждовна вечер

# 88
Не са само българите.
Случая на Дарина го разбрахме, какво пак си чесаха езиците?
Вярно нетолерантни са повечето. Но той/тя сам/а си е избрал/а този път.
В училище НИКОЙ не е толерантен към тях. Свидетел съм. Няма да се оправи отношението към тях  като отидеш в някакво риалити.

Гечо и Станислав уникални селяндури.
Съгласна съм, че не сме само ние българите нетолерантни. Огромен проблем в нашето общество е според мен липсата на развито чувство на емпатия. Не знаем как да се поставим в обувките на другите.

# 89
За жалост, не виждам надежда да се промени отношението към тези хора.

Общи условия

Активация на акаунт