Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 877
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Да се разпиша и аз в новата темичка...

Омръзна ми вече от Алек и Валерия, барабар с Пешо. Стискам палци и сама не си вярвам тази вечер най-накрая да приключат с тая мъка.

За никого не бях преди да почне дуела, но Сапунджиев доста ме подразни. Каквато и кукувица да е Божидара, с какво е заслужила такова грозно отношение.

Идея си нямам кой ще бъде новият фермер, Сапунджиев ми е тъмна индия.

# 61
Откога си мечтая да спрат да ни занимават с Алек, Валерия, те па включиха и някакъв мистериозен Пешо... Ех, мечтиии...  tooth

# 62
Леко ме издразниха отново опсумите с това леко подминаване без допълнителни пояснения на някои въпроси от Алманаха. Всичко друго иначе коментират набързо, любопитни факти вмъкват, но за битката на капитаните срещу генералите леко претупаха. Очилаткото само едва му се прочете по устните как намеква, че е била не само интересна битка, но и интересен развоя, а още по-интересно съотношението на силите. Ошамаросали сме ги едно убаво, та ушите са им плющяли, а че е била феноменална битка мисля вече никой средно образован не се съмнява. То творби не на кой да е, а на дядо Вазов са посветени на нея.

Не се ядосвай, съвсем скоро историческият урок и викторина беше точно за тази битка. Имаше видео, което просълзи почти всички и мен даже, при все че съм го гледала повече от един път.

# 63
Не вярвам да са много хората, които не се просълзяват, като четат или слушат "Новото гробище над Сливница" .

# 64
Както и предполагахме, Пешо не дойде, затова
споделям и вече съм сигурна че Пешо=кмета,
Валерия пак си сменя главата и
ще има "Ново начало" пак с Алек, но навън!?
И вече няма отърване от тях до края
и затова спирам да ги коментирам, то бива, бива излагация...

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 21:24 от *Mira*

# 65
Е, не.Алек е тъп, тъп та чак вдлъбнат.
Тая кифла буквално му би шута заради един плакат и сега като видя че Пешо йок да се яви на бял кон айде пак при Алек.
И тоя будала " Искам те"

# 66
Пак не познах, за Калоянчо.
Честито, Яни изгоре, като чух на кой ще разчита... тия са ще го смотат  #Crazy
И тоя май търчи към графата "Будала" на Джолева  ooooh!

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 21:34 от *Mira*

# 67
Станислав е единственият човек, който говори едновременно в единствено и множествено число Joy

# 68
Точно преди развода на Валерия и Алек, залагахме кой ще избере тя, тогава заложих, че ще свали синджирчето и ще вземе нашето момче.
Е, бройте, че 6ъм се объркала с една седмица Satisfied

Познах и за Яни-фермер, ще взема и едно тото да пусна!

# 69
Калоян, браво!  Joy
Иначе докато те се хилят, лошият Гечо им оправя пеща
Ми това си е мнение на Станислав за жена с деца, ай ся се почва нова тема /заложена ни от продуцентите, като ни подскажат за разговора м/у Божидара и Елена и пренесена на нас зрителите/
тъкмо позабравихме старата ще ядем/няма да ядем месо,
взе да ми писва от това някой да се изкаже за нещо и да почнат да го нищят, като не мислят като него!

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 22:04 от *Mira*

# 70
Калоян току що се првърна във фаворит за победата Grinning Евала !

# 71
  • Ню Йорк
Кой е фермер, че изпуснах?  newsm78

# 72
Доброто ми мнение за Калоян се затвърждава. Браво на това момче, бе, показа се и като поет. Вече категорично си го нарочвам за победител, въпреки че знам, че ще бъде трудно той да победи.

# 73
Калоянчо е най големия сладур.Много позитивно момче, сдържано възпитано.
Кръгът ми се стеснява
Калоян или Яни.Това са мойте фаворити.

# 74
Станислав е егати гнусният селянин Rage. С изключение на Яни и Калоян всички мъже вътре са всичко най-лошо събрано от българския мъж.

Общи условия

Активация на акаунт