Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Валерия е гадже на кмета

# 121
Валерия е гадже на кмета
Бивше гадже, хахаха

# 122
В промото за довечера дадоха как Яни масажира бедрата на Виолета.Тя е полегнала в леглото му във фермерската къща, а той здраво мачкаше бедрата и.
Дали е имало продължение или не предстои да видим.

# 123
  • София
Аз само да попитам кой е Пешо?  Sweat Smile

# 124
нямахме късмета да го видим Grinning  
Скрит текст:
Гечо са го видели навън, в град. отпаднал е последния двубой преди финала.  Много работи, но и голям  черноглед мрънкалник е. Няма място за сравнение с Райно.
Може да сте коменитрали назад , не видях, но ми се стори, че само Марина остана недоволна от шегата на Калоян. И то от момента, в който той прочете за нея?!

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 14:08 от пеп-4o

# 125
не мисля ,че Виолета ще падне толкова, да влезе в леглото на Яни, нещо пак е подвеждащо, предполагам друго ще излезе
Предполагам че ще легне в леглото му и ще го накара да я масажира. Нещо такова. ..

# 126
     Мъчно ми е за Алек,ако наистина се е влюбил толкова във Валерия.Според мен е свястно момче,не е типичния футболист-селски бек,бачка яко,с баницата снощи направо ми взе акъла.Обаче така да хлътне по тая кифла,леле!
    Божидара според мен е луда-в ББ наместваше чакри,сега се пръска с розова вода.
  Калоян ми е фаворит-браво на това дете!Дано не се изложи до  края,ако стигне до финал,ще дам смс за него!
  Франческа малко ми преиграва вече с тази италиянска любов към България.И изобщо тези беседи как да върнем българите вече са ми вповече.Всеки е свободен да бъде щастлив където иска-защо те определят кой къде е щастлив и къде не?!Светът е едно голямо село вече,Имам близък ,който живее и работи в Лондон,завърши в щатите,взе си мома англичанка,успял,реализирал се,купи си къща,и си идва да види баба си по-често,отколкото моята дъщеря,коато живее в София.
    Аз не разбрах избухването на Гечо снощи от какво е провокирано?!От прекалено "семейната" обстановка,или от това,че е лицемерно?!Франчи и Елена не спират да сплетничат,ама сега "Айде моля ви се,да бъдем едно българско семейство!"

# 127
  • Варна
То малко спам се води, но не се сдържам вече да не попитам. Та Гечо в кой епизод точно бил блеснал като най-дивия селянин? Там където каза на Дарина, че преекспонира малко и преувеличава нещата около темата за "различните" ли? Ако там ви се е набил като трън в очите... ами замислете се малко дали пък не е прав. В същото време хленчейки Дарина се опитваше нещо за някакви два бряга да обясни... Кой казва, че бреговете са само ДВА!? Като иска разбиране, като иска мост до отсрещния бряг да се огледа малко и да осъзнае, че бреговете са много повече, отколкото главицата и застаряваща и консервативна подозира. Не всичко е черно и бяло на тоя свят, и не винаги бреговете са само два. На защита на индивидуалност и, че индивидуалностите са милиарди нюанси трябва да я научи някой тая женица и да спре да хленчи как не получавала разбиране. Същото мрънкало и Льонката. Преструвала се била на сляпа докато тренирала кучетата си и статистика вече извади - 50% и помагали, 50% я гледали лошо и нищо не правили. Категорично отказвам да потвърдя особено частта с лошите погледи. Хората, в частност българите въобще не сме толкова тесногръди, ограничени и злобни, колкото се опитват да ни внушат чрез изповедите на назованите в по-горните редове.

# 128
Може да сте коменитрали назад , не видях, но ми се стори, че само Марина остана недоволна от шегата на Калоян. И то от момента, в който той прочете за нея?!
Аз в шегата усетих намек за еротика, май и Марина така го разбра.

Гечо избухна, защото и той бил предложил да са като семейство - дрън, дрън. Вили му отговори правилно - с добра дума става, не по неговия начин.
А на беседата ми стана още по-неприятен - него Дарина опитала ли се е да го разбере, та той ще се опитва да разбира нея и проблема ѝ...

# 129
  • Mediterraneo
Слагайте скрит текст на спойлерите, моля! Не ми е интересно да знам кого къде и кога са го видели!

# 130
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз започвам да си оттеглям симпатиите от Алек лека-полека, след снощното "приемане обратно" на Валерия. А пък за нея нямам думи просто - как не й беше неудобно веднага да обърне палачинката, като видя, че Пешо няма да дойде. Бляк!  Sick

Присъединявам се към молбата за спойлерите.

# 131
  • Варна
Гечо избухна, защото и той бил предложил да са като семейство - дрън, дрън. Вили му отговори правилно - с добра дума става, не по неговия начин.
А на беседата ми стана още по-неприятен - него Дарина опитала ли се е да го разбере, та той ще се опитва да разбира нея и проблема ѝ...

Ясно! Значи не съм пропуснала нещо кой знае какво, точно тези му изблици видях, но отново споделям, че не бих го пратила на кладата заради тези избухвания... дори разбирам го някак си...

# 132
  • София
Слагайте скрит текст на спойлерите, моля! Не ми е интересно да знам кого къде и кога са го видели!

+ 1!!!

# 133
Забелязахте ли , че на битката за имунитет Валерия беше със синджира, а уж го махнала предния ден по време на дуела.

Валерия си имаше 2 синджирчета - 1 с буквата В и 1 със сърце (то и беше от Пешо). Тя хвърли в огъня това със сърцето , а другото си и остана.  Това си видяла в играта за имунитет.

# 134
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
То голямото хвърляне в огъня, като беше незапален. Да беше го хвърлила в тревата някъде, или в реката.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт