Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Ее, в пепелта има повече символика. Като е театро, да е с театрални похвати. tooth

# 136
То голямото хвърляне в огъня, като беше незапален. Да беше го хвърлила в тревата някъде, или в реката.  Laughing

В реката трябваше , ама де толкоз акъл....

# 137
Може да сте коменитрали назад , не видях, но ми се стори, че само Марина остана недоволна от шегата на Калоян. И то от момента, в който той прочете за нея?!
Аз в шегата усетих намек за еротика, май и Марина така го разбра.
И какъв й е проблема?? Ако не искаше да има еротика нямаше да има такава нейна снимка по баджак ( как я мразя тая дума ) в "изповедалнята". Не знам дали забелязахте, но снимките са разместени и има нови. Та нейната си е еротична!
То голямото хвърляне в огъня, като беше незапален. Да беше го хвърлила в тревата някъде, или в реката.  Laughing
Т'ва па е толкова детинско!! Вече и в трети клас не правят така..

# 138
Валерия не харесва Алек и това е, то просто си личи, може да е нелогично, неразбираемо, но явно я  няма химията от нейна страна. Това пък е ужасно, защото от негова е прекалено...За мен лично биха били симпатична двойка, но явно няма да случи, тя твърди, че там не може да се отпусне, но си личи, че не я влече  и това е. Как не го проумя той, защо продължава да се унижава, на сила не става, а той става досаден

# 139
Какво има толкова да проумява Алек, просто продължава да си играе ролята (добре Wink )на безумно влюбен в тъповатото девойче, това е.  Mr. Green А на мен продължава да ми е гадно и досадно да ги дават по половин епизод сал тях. ooooh!

# 140
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ее, в пепелта има повече символика. Като е театро, да е с театрални похвати. tooth
А и по-лесно се вади после, нали?  Mr. Green

но явно няма да случи, тя твърди, че там не може да се отпусне, но си личи, че не я влече  и това е. Как не го проумя той, защо продължава да се унижава, на сила не става, а той става досаден
Как да го проумее Алек, като тя два месеца му вися на врата, оставяше се да я мачка и целува и му ядеше охотно сиренето и шоколада?  Rolling Eyes

# 141
Във вчерашния епизод Валерия беше получила... прозрение  Mr. Green - че е отделен играч и ѝ писнало да я свързват все с Алек.  tooth Кой ли ѝ го е прошепнал?  tooth

# 142
Поне от творението на Калоян разбрахме, кой е направил компотите Joy надявам се довечера Яни да избере за ратай Елена, после да я прати на дуел и да си ходи

# 143
    Още в началото на Фермата,като разбрах каузата на Дарина и си казах,че има нещо сбъркано в тая жена.И аз съм майка,и да не дава Господ да ми се случват подобни неща,но едва ли ще ходя да си развявам драмите по разни формати.И мине не мине епизод,пльоснат снимката на детето й.Едва ли на него му става по-леко,по-лесно и е по-разбрано от общестотвото.Доста често напоследък,провокирана и от разни други случки в реалния живот,си мисля,че ние родителите понякога нанасяме сериозни поражения върху децата си.
    Много ми се иска избухването на Гечо да е извадено някак си от контекста,продължавам да му симпатизирам.

# 144
кой е с компотите?

Аз не гледах внимателно, но когато Франческа предложи да заживеят дружно като семейство какво точно им каза Гечо, че го оплюха?

# 145
  • Вестерос
Да не дава Господ дете да е болно, а не хомосексуално , транссексуално и т.н. Това не е смъртоносна болест.

Хвърлянето на Валерията беше толкова смешно и театрално...

# 146
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Виолета  Peace

# 147
Никой не е казал, че е болест. Peace Аз знам, че обществото ни не е толерантно към различните, но бях потресена, че И на физически тормоз е било подложено детето на Дарина заради въпросната различност....  Tired

# 148

но явно няма да случи, тя твърди, че там не може да се отпусне, но си личи, че не я влече  и това е. Как не го проумя той, защо продължава да се унижава, на сила не става, а той става досаден
Как да го проумее Алек, като тя два месеца му вися на врата, оставяше се да я мачка и целува и му ядеше охотно сиренето и шоколада?  Rolling Eyes

За яденето съм съгласна  Mr. Green, но много пъти са давали как тя го отблъсква и той пак се лепи а нея. Това е ужасно досадноооо. Май само като пийнаха на сватбата беше на врата му Wink

# 149
Ензим, и на мен ми стана мъчно за физическия тормоз, но не ме учуди. Сега в училище се трепят за далеч по-дребни неща, дори и "нормалните" деца, а различните винаги са били обект на тормоз Confused

За избухването на Гечо нямам думи. Отначало го харесвах, но започвам да размислям. Оказа се доста ограничен, на всичкото отгоре и избухлив. Да не преповтарям казаното от вас, но и аз вече спрях да го свързвам с Райно и Стоян, повече ми се доближава до Михо като че ли. И друго ми прави впечатление - хората седят около масата и обсъждат нещо, той шета ли шета, доказва на младите колко са нескопосани ли? И речта му всеки да заяви с какво щял да допринесе за Фермата ми прозвуча смешно. То кой с каквото може допринася, защо трябва изрично да се заявява. Пък някои "могат, но не искат" Wink

Изказването на Станислав по адрес на Виолета хич не ме учудва, по-скоро реакцията на Божидара и Елена ми беше леко театрална и малко преувеличена, но пък в крайна сметка различните хора имат различна емоционалност, знам ли? Факт е, обаче, че познавам мъже, които гордо поддържат позицията на Станчо.

За Алек пак ще кажа, че колкото и да си въобразява, че е влюбен, всичко ще му мине в момента, в който вкара Валерия в леглото. Тези "дълбоки и изпепеляващи" чувства имат кратък срок на годност. Дано да греша, разбира се, но просто не му вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт