Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Мале, кой ще прави лютеницата?
Елена, ужас! С 3-ма помощници, гаранция Калоян ще изнесе работата
Оппа, Калоян е на рат. бряг. Я да видим Елена сега
А сега вижте Яни колко е ..., с такива плоскости ще прави покрив, то за подпокрив - да, ама...

# 181
Яни оплескА положението.
В старанието си да изпълни задачите  избърза и стана двойна работа.

# 182
Боже, Франческа ще пише бърдо, нищелки, тия са ако не си нагласят правилно основата, нема нищо да стане. Яни и тук ще оплеска положението

# 183
Не беше правилно Яни да избира Гечо за ратай.Сега имаше идеалният момент, в който да се опита да махне Станислав или Алек като прати някой от тях двамата на дуел.Сега ще направи женски дуел и какво печели от това ?

Божидара и тя тръгнала да иска сметка от Яни защо избрал нея.Не било честно...Да не сме в детската градина ?! Елена правилно и каза, че няма честно в тази игра.

# 184
  • Вестерос
  А относно Дарина. Много ме дразни с тази история за нейното дете. Според мене и тя е виновна, че нейното дете е различно. Като започна да разказва пак тази история и да показват снимката на детето й, превключих на друг канал. Просто не мога да гледам. Мисля че Дарина търси внимание и съчувствие от другите играчи. Не е нормално човек да разкрива толкова лични неща.

Моля?? Искаш да кажеш, че родителите са виновни, че детето им харесва другия пол, че харесва своя или че се възприема, че е друг пол? Що за разсъждение!

# 185
Не беше правилно Яни да избира Гечо за ратай.Сега имаше идеалният момент, в който да се опита да махне Станислав или Алек като прати някой от тях двамата на дуел.Сега ще направи женски дуел и какво печели от това ?
Точно така

# 186
Яни цял живот се е подценявал, подценявали са го и другите
Най вероятно думата му никога не е имала тежест пред когото и да било.
Сега яхна вълната и се амбицира да се докаже.Хем да свърши всичко перфектно, хем да обедини фермерите/ мисия невъзможна/, хем иска да се хареса на всички вътре.Еми не става брат,не може всичко.

# 187
Спирам да чета във фейса , пак изтече инфо за дуела Rage

# 188
Държанието на Божидара спрямо животните ми показа що за човек е!

# 189
Спирам да чета във фейса , пак изтече инфо за дуела Rage
Ще споделиш ли в скрит текст?

# 190
В смисъл?

# 191
  • София
Ама Еленка и Франческа ще боднат луканчица, мамини сладки жалителки.

# 192
В смисъл?
В смисъл, че беше грубианка спрямо кокошката. Каквото и да ми говори тя е грубианка

# 193
Скрит текст:
Аз не да се хваля, ама тая лютеница по този начин си я правя сама. И в големи количества.
Прав е Гинчев. Елена пак с цигара, те така се работи.
Яни с ласкателствата на жените, чисто ще го смотат, е както беше казал някой, по метода на изключване и Яни ми отпада от фаворитите
Пишете каквото си искате, но Станислав си преценява много вЕрно нещата.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт