Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 953
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос
Какво точно ви харесва в Елена?

# 226
   Вчера ми беше жал за Алек,но след това пране на дрехите,хич вече не ми е мъчно!Аз ако бях на мястото на Валерия,така щях да го ошамаря с изпраните три парцала.......Той не се ли усеща,че я злепоставя по тоя начин?!
    СПоред мен Яни трябваше да прати Алек или Станко ратай,но.....
    Не ми харесва Елена,голямо мрънкане за тия чушки-тая лютеница и аз сама я правя в нас.Големи са мърли тия жени там.

# 227
  • София

И аз мислех да питам, но се отказах като видях изречението в скоби, че всички жени не я харесват, ясно ми стана накъде ще иде защитата й. 😄

Значи, за лютеницата - 3 я правят, защото се редуват кой да обръща чушките, ставало им лошо от дима. Моля, Елена?! 😂

# 228
На мен Франческа ми е много неприятна. И аз очаквам Ивона да е на пангара за дуел, заото Божидара я спомена няколко пъти в заяждането си с Яни.

# 229
  • Вестерос
Много се смях за лютеницата аз, че трябвало да се сменят. Не е лесно явно да се пафка и да се следи пипера Grinning

Божидара няма шанс срещу Ивона и Валерия, мисля, че тя го знае това. Абсурд да избере Марина или Дарина. Остават трите "грации" - от тях Франческа изглежда най-слаба като противник. 

# 230
Веднага ти отговарям НИЩО!!! Толкова ми е противна, нямам търпение да си тръгне! Пък за лютеницата какво да кажа, мързелани! 3 щели да обръщат чушките защото пушело, ами значи и само 2 ще могат да ги обръщат. Като им пуши пак да се редуват 3, ама другите 2 да белят, докато третата обръща.
Прочетох спойлера и все пак се надявам, ако Божидара е дуелист да избере Елена и втората да си ходи! Видяхме, че Божидара е силна, но не мисля че би извикала Ивона.

# 231
 Още като разпъвахте yess, че не харесва Гечо все се каня да се намеся да спрете с въпросите защо (не) харесваш еди кой си? Темата е точно да споделяме, а не е другарски съд!  Не е нужно да се обясняваме защо ни е по- различно мнението.

И не разбирам защо  трябва да отговаряме защо харесваме или не харесваме даден персонаж?
Всеки е различен, всеки с вкуса и вижданията си.  И всеки има право на своя прочит на това, което ни показват.
Благодаря за вниманието.

# 232
Не мога да разбера, защо като се пусне един спойлер, трябва да се коментира...Въпреки че не го отворих, вече знам какво ще стане от коментарите след него.

# 233
  • София
Билян@, по принцип си права, но конкретно за Елена ми е интересно защо потребителките я харесват, какво виждат, което не виждам аз в нея, чисто любопитство. Какъв прочит те правят на показаното. Simple Smile

А сега се сетих - кога ще ни покажат как точно манипулира Ивона всички жени? Снощи Станислав пак нещо такова каза, което ме учуди, ако действително се случва, защо не се излъчва? (рими) 😄

# 234
На Елена всякакъв друг дим , освен тютюневия и пречи.....
Началника на отдела , както Яни нарече Елена хал хабер си няма не само от правене на лютеница,  но и от печене и белене на пиперки.  Ако ги бяха покрили изпечените да се задушат , после се белят с едно движение. Тъй ли поне една от другите не се сети......

# 235
Тия момичета са такива кифли, че няма на къде!! Бабите им сигурно по 100 буркана са правили лютеница САМИ и гък не са казвали. Тия за една щайга чушки мрънкат, а са 3, 5,7 момичета! как не ги е срам от самите тях. Те продължават да си мислят, че са дошли на курорт.
Бети още отначало ги усети какви са дрисли мързеливи. Бентлито поне да се беше засрамила, че Алек ѝ пере парцалите. Тя, не, мрънка!!

# 236
Не мога да разбера, защо като се пусне един спойлер, трябва да се коментира...Въпреки че не го отворих, вече знам какво ще стане от коментарите след него.

Чукча писател, не читател.

Обзалагам се, че и в заглавието на темата да се напише, пак ще има някой неразбрал, който услужливо да информира всички.

И аз не отворих, но и аз загрях кой ще ходи на дуел.

Всеки сезон едно и също.

# 237
Още като разпъвахте yess, че не харесва Гечо все се каня да се намеся да спрете с въпросите защо (не) харесваш еди кой си? Темата е точно да споделяме, а не е другарски съд!  Не е нужно да се обясняваме защо ни е по- различно мнението.

И не разбирам защо  трябва да отговаряме защо харесваме или не харесваме даден персонаж?
Всеки е различен, всеки с вкуса и вижданията си.  И всеки има право на своя прочит на това, което ни показват.
Благодаря за вниманието.
Биляна, няма смисъл, опитах да обяснявам, няма смисъл да се 'Абиш. 😍

# 238
На Елена всякакъв друг дим , освен тютюневия и пречи.....
Началника на отдела , както Яни нарече Елена хал хабер си няма не само от правене на лютеница,  но и от печене и белене на пиперки.  Ако ги бяха покрили изпечените да се задушат , после се белят с едно движение. Тъй ли поне една от другите не се сети......
Е как ще се сетят тези плиткоумни същества/ не мога да ги нарека жени или момичета, а точно същества/като за нищо не стават.
Айде моля ви се 3 ще ми пекат чушките.Елена се е плеснала на пейката и философства.Не стават за нищо, разчитат друг да свърши работата.

# 239
Харесва ми това, че не играе по тънката струна на зрителите. Култовата ѝ позиция "мога, но не искам" го потвърждава. А след снощното ѝ изявление си направих извода, че не е правила това и с другите фермери. Не ми беше от най-любимите участници досега, защото има нещо кисело във вида и поведението ѝ, което ми пречеше да я харесвам. Но с времето ѝ свикнах и започнах да я слушам по-внимателно. Особено след като сподели и какво мисли по въпроса за децата. Звучеше честно и искрено, а не напудрено. Обичам хората да споделят открито мнението си, без задни мисли. Simple Smile

Скрит текст:
Да, никой не е задължен да обяснява кого и защо харесва, но при положение, че обсъждаме героите от сериала, не виждам проблем да се задават такива въпроси и хора, които са на различни позиции да обменят мнения. Винаги може да откриеш нещо полезно в другата гледна точка, което да коригира твоята, примерно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт