Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Нищо чудно да ни баламосват за Дарина -фермер Защото винаги показват нещо в промото ,а накрая се окаже точно обратното

# 721
Нищо чудно да ни баламосват за Дарина -фермер Защото винаги показват нещо в промото ,а накрая се окаже точно обратното

Този път не ни баламосват - Дарина ще е фермер. Принудиха се да го издадат предварително, защото в сутрешното интервю неинтелигентната Божидара се престара да се прави, че уж едва снощи е излязла от фермата и още имала кръв по устната от двубоя, но се оля и издаде кой е избрала за фермер на седмицата.

# 722

Мисля, че Бети им беше донесла купешка риба в кошниците. Като ги гледам какви са гладиатори в битките, силички имат и могат да минат все още без прасенце или яренце.  Sunglasses

# 723
  • София
Ще им донесе ами, ако чака на тях да хванат, ще измрат до един до края на формАта.  Laughing Дано им позволят скоро да налазят и лютеницата, че само на боб и леща карат.

# 724
Аа, пропуснала съм, че им е донесла. Заради сушилнята се присетих, че доста се потрудиха с нея. Simple Smile

# 725
  • София
Аз не съм видяла да е донесла риба, но е възможно. Като й показваха сушилнята, Бети им пожела да успеят да хванат малко риба, за да си я опушат.
Продължавам да недоумявам как е възможно да са толкова некадърни в кухнята. Радват се на някакви кирливи вафли и бисквити, а вече имат пещ, имат брашно, яйца, прясно и кисело мляко - толкова сладкиши могат да си направят.  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 15:30 от Reinа

# 726
Много напълняла ми се стори Божидара в Сутрешния блок. Как за една вечер ги е качила тези килограми, ако снощи е бил дуелът? Grinning

# 727
Сега хвърлих от любопитство едно око на сутрешния блок, че тя Божидара много се е разхубавила, като е качила някое кило.... от вчера. 😂 НаистЕна много по-хубава, много изпита беше във фермата, сега е направо хубава.

Рейна, могат, но не искат, сети уи се. 😂

# 728
  • София
Уфф, да бе, вярно, забравих.  doh А тези дето искат, нямат желание.  Laughing

# 729

Този път не ни баламосват - Дарина ще е фермер. Принудиха се да го издадат предварително, защото в сутрешното интервю неинтелигентната Божидара се престара да се прави, че уж едва снощи е излязла от фермата и още имала кръв по устната от двубоя, но се оля и издаде кой е избрала за фермер на седмицата.

Всъщност тийзъра е пуснат в 7-8 часа някъде сутринта, а преди обед започва от 9,30 така, че това е решение на продуцентите от сега да се издаде фермера.  Peace Peace

# 730
Цитат
Всъщност тийзъра е пуснат в 7-8 часа някъде сутринта, а преди обед започва от 9,30 така, че това е решение на продуцентите от сега да се издаде фермера.  Peace Peace

Всъщност, прав си Simple Smile Тази вечер Биг Брадър имат елиминации преди финала и явно от Фермата са решили да "разчупят" традициите и да хванат зрителския интерес по-навреме, за да са конкурентни на Брадъра Grinning Прави ми впечатление, че Биг Брадър не се съобразява с Фермата, но Фермата видимо се съобразява и до голяма степен започва да наподобява Биг Брадър по съдържание. Сякаш на продуцентите им липсва самочувствие да отстояват заявките, които дадоха в началото, преди да започне предаването.

# 731
   Изненада ме наистина Дарина. Показа на всички, че не е за подценяване.

Също гледах Божидара в предаването "Преди обед" и наистина доста красива изглеждаше отколкото във Фермата. Там беше направо изпита и доста отслабнала. Нямам представа кой ще избере за Фермер днес. Тя се скара с почти всички участници. Разбираше се с Гечо, но не ми се вярва пак да бъде избран за Фермер.

# 732
Е, ти пък, как кого ще избере за фермер - вече е известно на целия свят - Дарина. Simple Smile

# 733
Цитат
Нямам представа кой ще избере за Фермер днес. Тя се скара с почти всички участници. Разбираше се с Гечо, но не ми се вярва пак да бъде избран за Фермер.

Не четеш ли?! Дарина е Фермер.

# 734
За месото да ми  вземат - ще издържа някак, но да ми отнемат кафето, както дочух от промото, ужасТ. #Crazy
Сетиуте уи се? Ко ще с стане с Дарето- ни месо, ни кайве, ни се@с. Бегом сички по юртите в 00 часа.

Фюрера идеееееееее!
 smile3506

Общи условия

Активация на акаунт