На ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече му е тясно и в коремчето на мама трудно си намира място!

• 45 925
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Благодаря ви момичета!
Поли, къде ходи на отворени врати?

# 556
  • София
 Doni, честита ти бебка, да сте живи и здрави и скоро вкъщи Hug

# 557
Честита рожбичка,да ти е жива и здрава и много да те радва,пожелавам ти бързо възстановяване и много радости.Ей как почнаха да излизат тия бебоци,скоро ще сме мами всичките и като някое се роди така се вълнувам,все едно е коледа.С всеки изминал ден доближаваме чакания момент,вече нямам търпение и аз,а съм далеч-още месец,или поне се надявам ,че бебка е още 2 кг има още да расте.Лека и спокойна вечер момичета.

# 558
  • Monaco
Моят мъж от 4 месеца не ме е докосвал, защото колегите му казали, че ако прави секс с мен съм щяла да родя преждевременно и да загубим бебето. Той не знам и какво чел после в интернет, но беше много наплашен. И не идва да ми каже на мен, ами аз се чудя през цялото време защо ме избягва. Потиснах се, защото си мислих, че съм му непривлекателна с този корем или даже че ми изневерява.  След като изпусна камъчето и ми каза причината, при прегледа говорихме с гинеколожката ни и тя му обясни, че в моя случай няма такава опасност, защото не съм в рискова бременност. Но след като видя, че бебчето е с главата надолу и край. Сега вече реши, че едва ли не при акта ще го удари в главата. Падам от смях с тоя човек. Терминът ми е на 24-ти декември и имаме време. Имам менструални болки, но преминават. Усещам, че и по-често ходя по нужда, а вчера кихнах и за малко не се напишках. Мъжът ми се шегува, че и на мен ми трябват памперси... Аз ще раждам в Сан Ремо, нямам си и на идея как е положението тук, но държавната им болница е като частна. Изключително чиста и нова. Лекарите са много мили и обслужващия персонал също. Тук докторът, който ти води прегледите не ти води раждането, ами който е на смяна. Няма го това нещо да си плащаш за екип. Даже и мъжът ми ще е до мен без да плащаме за това.

# 559
  • София
Честита бебка на Дони! Flowers Hibiscus Да е много здрава! Скорошно възстановяване на мама и скоро да се гушкате вкъщи!

# 560
Честито ти слънце , Дони. Бързо възстановяване и само усмивки!!!

# 561
  • София
Аз си мислех, че ще стане забавно чак когато се появят бебетата, ама като чета за вашите мъже и като гледам какви ги върши моят, не знам как още не съм родила от смях Smile
Вчера например седнал ММ и ми разправя, че свекърва ми щяла да дойде преди изписването да почисти и да ни наготви, за да не се тревожа, че ще е мръсно и няма да има какво да ядем. За пореден път си мисля: слава Богу, свекърите ми са най-милите хора и живеят на близо, а той изведнъж изцепва как си мислел да се натоварим по колите всички роднини и близки след изписването и да ходим вкупом на ресторант да ядем и да пием... Не му се искало да черпи преди да сме изписани от болницата Smile Още не може да осъзнае, че и след Б малките са шефовете и съобразяването с техния режим едва сега започва. И като му обяснявам, че трябва да се прибираме, за да видя как, какво и кога ще правя с бебетата, той ми разправя: "Е, нали къпането е чак вечерта, аз си мислех, че следобедът ни е свободен." Направо ще ме умори този човек Smiley

# 562
JoannnaM, Разбирам те идеално, явно лудите не са само при моят мъж. Но при мен беше малко по-ралично, когато потвърдихме бременността, той ми каза, до тук беше аз няма да си ръчкам детето Grinning и железен вече толкова време. Е имаме си алтернативни методи, но при мен не дейстат много по скоро при него Grinning Голяма мъка е. И доктори му обясняваха и... не, не иска.
Mishence_2017 За това ни записах на училище за бременни, знаеш ли колко хубаво му просветна на моя мъж, че има много какво да се прави с едно бебе освен да спи  и да ядe Grinning

# 563
Спокойно момичета, моят мъж от петия месец на бременността след като получих известни проблеми, каза не. Повреди се и толкова. Вече не помня какво беше. 😂 Такова е , викам си като е приел сериозно, че ще става баща, се превърна в монахиня. 😂 В момента нямам забрани, девети месец, все тая, но той пак не ще. Подобно на вашите, мисли си, че бебето ще разбере или ще го нарани, както и смята, че бебето ще се роди след секс и лекари те щели да разберат, че било от това... Леле майко, като знам колко са настоятелни мъжете п принцип. Не мога просто да повярвам.

# 564
  • Дания
Здравейте, мами. Включвам се във вашата тема. Идвам директно от ноемврийските мами, понеже преносвам бебката и май ще я откараме до началото на декември. Днес ще ходя на преглед да го решим този въпрос с АГ-то. Терминът ми беше 20.11, но малката не иска да излиза.
По темата за секса, толкова се молих на ММ да го направим, току виж бебето тръгнало да се ражда, но той е категоричен. Щом акушерката можела при преглед с ръка да й напипа главичката, как съм си въобразявала, че той щял да я безпокои с някакъв си секс. 😁
Ние към 7ми месец спряхме да правим каквото и да било, да не вземем да предизвикаме раждане, а сега не можем да я извадим 😁

# 565
  • Monaco
На теория няма как да докоснат бебчетата, защото не са им толкова големи Grinning .  Според мен имат усещането, че имат контакт с детето си и ако са малко по-консервативно възпитани се срамуват, че едва ли не оскверняват детето. Не е само заради риска от раждане, защото и след като доктора обясни той си каза, че докато имам нещо вътре хич не му е до това. И като ми каза че иска още едно дете след година му казах да забрави, толкова месеци съм като наказана имам нужда от възстановяване и почивка. Да отслабна, да си върна формата да се почувствам желана. Не мога да си закопчая якето, даже това на мъжа ми не ми става вече. Трябваше да взимаме от свекър ми, умрях от срам, после си купих ново.

# 566
Дони, честито слънце! Да ти е жива и здрава и господ да е винаги с нея!

# 567
Danish,
добре дошла и при нас. Реално имаш още няколко дни за раждане през ноември  Simple Smile
Аз да ви кажа не вярвам на всички онези "способи/методи/трикове", които карат бебето да тръгне и да се появи на бял свят.
Смятам, че бебето се появява тогава, когато може(и иска).
Не пречи да се изпробват от родилката, но просто аз не им вярвам...

# 568
Joannam, все едно слушам себе си Laughing и аз така отрязах ММ. Искал нашия след година да правим второ, хем да не съм се връщала на работа, хем да им била малка разликата. Викам му "Второто ще го износваш ти, щом искаш толкова скоро" Smiley Факт е, че на много жени не им пречи и предпочитат точно така да им се случат нещата, в което разбира се няма нищо лошо, но просто аз не съм от тях. Имам нужда да ми спаднат краката и ръцете, да вляза малко във форма, да изпия някое и друго питие, да се почувствам желана жена, да походя малко на работа и тогава мога пак Yum

Успех на Мишенце и Даниш, и на всички мами, които чакат всеки момент. Чакаме ви тези дни с добри новини Flowers Bouquet

Дони, честито и тук Heartpulse

# 569
  • Дания
Моят опит сочи, че нищо не помага. 😁 приложих всичко, за което съм чела или чувала. От десет дни клякам, като замаяна. Правя напади, разтривам зърна, чекна се и стоя в разни пози за отваряне на таза, за избутване бебето надолу и тн. Скачам на топка, разходки, люто, ананас, абе каквото се сетите. НЕ ИЗЛИЗА😁😁

Общи условия

Активация на акаунт