На ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече му е тясно и в коремчето на мама трудно си намира място!

• 45 934
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте. За киселини ми помага Bianacid, действа поне докато не хапна нещо пак.

# 541
И аз смуча Бианацид като усетя, че имам киселини и съм доволна.
Мен хем ме е страх от неизвестното, хем нянам търпение да се случи и съм много щастлива в очакването си Simple Smile

# 542
Аз много обичам да си правя планове. Да знам кое, кога, защо. Като пътуваме оправям багажа седмица преди пътуване. Много съм стриктна и подредена.
Та в този ред на мисли да си призная лекичко завиждам, че имате дати за секциото. Знаете ден, знаете как.
Просто ме е страх от неизвестното. Нямам търпение вече, но нямам усещане за скорошно раждане  Blush

# 543
  • София
Аз също обичам да свършвам нещата навреме и да не се туткам.Обаче, що се отнася до бременност, раждане...все в последния момент правя всичко или пропускам, ако е възможно Grinning
Трябва да ходя тези дни за планиране на секциото, ама ме мързи.
А и моят мъж ме изненада "приятно" , че трябвало да влезе в болница за два дни за изследвания.Сега ли да бъде или след раждането.Щях да го прасна с нещо...винаги намира най-удобния момент. Няма момент, в който да съм болна, бременна, раждаща и той да не си намери нещо здравословно и да се оплаква и страда повече от мен. Не е нещо сериозно, не е спешно, не го боли нищо или да му е зле.  Но си е взел направление баш сега и трябва да го използва.

# 544
Be_Special,
аз съм като теб - планирам, фиксирам, правя графици, списъци...искам за всичко да съм на ясно и да ми е подредено, ноооо... конкретно за раждането - ще се психясам, ако знам точно кога ще се случи! Няма да мога да ям и да спя, няма място да си намеря! 😊 За това и сега , както предните 2 пъти,  се надявам беба да ме изненада и да не се стига до фиксиране на дата за секцио!... ❤

# 545
  • София
Здравейте, скорошни мами! Аз се включвам на самия финал, но по-добре късно, отколкото никога. Hug
На 37г. първа бременност, чакам момиченце, с термин 14 декември.

Би спешъл и аз така, много се притеснявам, защото не знам кога, как, какво?!
Аз пък се надявам да си изкарам до термин.
Иначе и аз смуча Бианацид за киселините, помага за кратко.
Мен ме тормози кръвно и от вчера следи от белтък в урината, в петък ще правя контрола. Иначе мерките от днес са ни 2978гр.

# 546
  • София
То и аз съм човекът-план и обичам всичко да е ясно и точно и да знам кога какво ще се случва. НО като видях операционната на Деня на отворените врати, направо се пибърках. Предпочитам да си чакам бебетата да ме изненадат и да изживея непланиранито тръгване към болницата. Правилно казват, че на страха очите са големи Smile

# 547
Ох и аз днес бях на отворени врати и ми стана страшно, май не трябваше да ходя..

Да ви се оплача-от три дни бебето е застанало напречно, движенията му са доста болезнени и вече се чудя какво да направя и как да го провокирам да се върне с главата надолу :/

# 548
Аз съм точно като Ани.. Ако знам кога е  и как ще откачааааа Wink За всичко друго съм човекът-план Simple Smile

Дези, спуках се от смяяяяях с ТМ Simple Smile Направо бих го праснала и аз.. хаха Simple Smile

Поли, знам че можеш да застанеш на 4 крака и да стоиш така.. бебето застава в оптимална позиция за раждане.

# 549
Гледах ги техните за обръщане, но не намерих логика. На колене на леглото и с лакти, подпряни на земята като обяснението беше с гравитацията, но нали главата е най-тежката и в този вариант ще застане пак в грешна позиция.

# 550
Поли, с първата ми бременост приложих всички техники за обръщане. И с фенерче светехме по корема и таткото говори ниско долу на корема ми с едно руло от т. хартия „насам, насам, младежо”. Ох, голям смях.... И в интерес на истината, тогава се е обърнал и родих нормално.

# 551
О, моля те   опиши ми кои точно, аз определено ще го усетя като се завърти-ориентир ми е най-вече хълцането, а и както казах сега доста ме боли.

# 552
  • Бургас
Момичета, минавам да се отчета- днес със секцио родих дъщеричката ни Симона.Тя е в неонатология, аз в стаята и се опитвам да се справя с болките, които като че ли са от контрахирането на матката повече, от колкото от операцията .

# 553
Ехеее още едно момиченце Flowers Hibiscus
Честита рожба, Дони. Желая ви здраве и много много щастие.
Леко възстановяване. Почивай си сега!

# 554
Дони, честито, бъдете здрави и бързо възстановяване.
Поли, само тези си спомням, но мисля, че точно те дадоха резултата. Говорене и светлина, за да му стане интерсно и да се мръдне. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт