На ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече му е тясно и в коремчето на мама трудно си намира място!

• 45 940
  • 714
  •   2
Отговори
# 525
Честити бебоци!!!
Започват да намаляват бъдещите мами, стават настоящи което е страхотно.
Много палчета и успехи на всички!

# 526
Вели, ти направо ме учуди.. Недоволна от Арабаджи.. Аз съм при нея.. писах и по-напред.. звъняла съм и 2 пъти, от които веднъж беше за егати простотията, но ММ настояваше.. бях в 5-ти месец още и бях пипнала летен вирус с повръщане.. Изслуша ме в 21ч. обясни ми, какво мога и не мога да правя.. понеже не бях в София ми каза да отида да ме прегледат за всеки случай, защото още не усещах бебето много добре.. и след това в 23ч ми звъня отново да види имам ли подобрение или съм се влошила.. Това, ако не е отношение.. здраве му кажи... Та, без да съм неин пациент ме взе да ме прегледа на Велики петък, когато в клиниката по принцип не преглеждат освен в спешен кабинет.. После колко пъти съм ходила при най-малката болежка, винаги ме е вземала и ми е казвала да не се притеснявам "Щом има нещо, което ти е различно от нормалното състояние и те притеснява, аз затова съм тук.. няма маловажни болки" пък реално винаги всичко си е било наред... Имам и доста познати при нея, всички са супер доволни.. Та, тя е психолог.. Много ми е странно, как не сте си паснали. Колкото до Шейново.. Бих сменила Щерев с Майчин дом евентуално, ако не дай си Боже се наложи, ама пък Шейново да имат много добра апаратура.. под въпрос ми е това.. помисли добре Simple Smile

Мишенце, стискам много палци! Хайде скоро да си мама на две прекрасни душички Simple Smile Нека всичко мине нормално и по най-добрия начин за теб и бебенцата Simple Smile

Ох, тая бебемания и аз много я мисля.. ама ме сърбят ръцете да отида Sad Имаме всичко, но никога не е достатъчно и ми е интересно...

# 527
Veli86, на 8-ми ми е термина, но ще ми предизвикат раждането заради състоянието на плацентата.

# 528
Василенче, и ориенталски ще включа и още как Simple Smile))
Аз ям фурми, пия чай от листа от малина и мисля да обиколя с патешко ходене 2,3 пъти апартамента, пък дано бебо реши да излезе междувременно Simple Smile))) За секс се чудя, някак не мога да си се представя с този корем, ше е супер смешно, но може и да опитаме...
Мишенце, и аз ти пожелавам много леко и безпроблемно раждане на малките мишлета!

# 529
Секс правим в изключително еднотипни пози, но сме си намерили варианти корема да не пречи и по възможност да не се опира в ММ, защото само ох-ка, че притискаме бебето му хахаахах Simple Smile

# 530
Секс правим в изключително еднотипни пози, но сме си намерили варианти корема да не пречи и по възможност да не се опира в ММ, защото само ох-ка, че притискаме бебето му хахаахах Simple Smile
Позната ситуация😂😂😂😂

# 531
  • София
Алма, така ми се ядат фурми, но пробвах и след третата получих ужасни киселини... изобщо с тая моя лакомия се докарах до киселини от всичко без ябълки и то сладки, каквито не обичам, солети и айран. Всичко друго повръщам, но поне свалих 3 кг Joy А така ми се яде кисело, люто и сладко, писна ми с тия солети. Не знам кога и как ще се родят бебетата, но след изписването накарах ММ да ми обещае, че ще ми подари един огромен, лют телешки хамбургер Laughing А той ми каза, че започвам да го плаша Laughing
Колкото до секса и ние бяхме спрели от средата на седмия и като влязох в деветия го опитахме няколко пъти , само и само да излязат преди секциото, обаче тези двамцата много ревниви ще излязат, защото през цялото време ме ритаха ужасно, както и да застанехме. В крайна сметка ММ решо, че ние ги тормизим, а не че те тормозят мен, което е реалното, и преустановихме.

# 532
Вели, ти направо ме учуди.. Недоволна от Арабаджи.. Аз съм при нея.. писах и по-напред.. звъняла съм и 2 пъти, от които веднъж беше за егати простотията, но ММ настояваше.. бях в 5-ти месец още и бях пипнала летен вирус с повръщане.. Изслуша ме в 21ч. обясни ми, какво мога и не мога да правя.. понеже не бях в София ми каза да отида да ме прегледат за всеки случай, защото още не усещах бебето много добре.. и след това в 23ч ми звъня отново да види имам ли подобрение или съм се влошила.. Това, ако не е отношение.. здраве му кажи... Та, без да съм неин пациент ме взе да ме прегледа на Велики петък, когато в клиниката по принцип не преглеждат освен в спешен кабинет.. После колко пъти съм ходила при най-малката болежка, винаги ме е вземала и ми е казвала да не се притеснявам "Щом има нещо, което ти е различно от нормалното състояние и те притеснява, аз затова съм тук.. няма маловажни болки" пък реално винаги всичко си е било наред... Имам и доста познати при нея, всички са супер доволни.. Та, тя е психолог.. Много ми е странно, как не сте си паснали. Колкото до Шейново.. Бих сменила Щерев с Майчин дом евентуално, ако не дай си Боже се наложи, ама пък Шейново да имат много добра апаратура.. под въпрос ми е това.. помисли добре Simple Smile

Мишенце, стискам много палци! Хайде скоро да си мама на две прекрасни душички Simple Smile Нека всичко мине нормално и по най-добрия начин за теб и бебенцата Simple Smile

Ох, тая бебемания и аз много я мисля.. ама ме сърбят ръцете да отида Sad Имаме всичко, но никога не е достатъчно и ми е интересно...

Най-важното е да си спокоен с проследяващия лекар и да му имаш доверие Blush То вече няма за кога да го мисля, искам само аз и бебето да сме спокойни и добре Simple Smile Пък в коя болница... Не е толкова важно.

# 533
veli86,
аз от Шейново се насочих за най-сигурно в Щерев.
Бях решила третото си дете да родя в Шейново. Бях на лекция, на Отворени врати... Една привечер имах съмнения за изтичащи води. Отидох директно там. Минах през Регистратура, почуках на Спешен к-т. От там, казвайки за какво идвам (а бях и с каката на 4г., и с ММ), акушерката със скръстени крака и ръце ме оглежда от горе до долу и ми казва "Доколкото виждам, кръвта ти не е стигнала до коленете, значи не си за тук"... Шок!!! Впоследствие ме прегледаха  2ма доктори, всичко беше под контрол. Тръгвайки, ММ чул 2 мед.лица да си говорят как няма повече да опитат болничната храна, защото едната от тях намерила бели червеи в нея си... Та, след този "топъл" прием и още изводи, които си направих относно политиката им за раждане и следродилно обслужване  - мерси! Директно кръгом и ето ме в Щерев!  Надявам се всичко да се развива по план и скоро да гушкам дъщеричката си! ❤

# 534
veli86,
аз от Шейново се насочих за най-сигурно в Щерев.
Бях решила третото си дете да родя в Шейново. Бях на лекция, на Отворени врати... Една привечер имах съмнения за изтичащи води. Отидох директно там. Минах през Регистратура, почуках на Спешен к-т. От там, казвайки за какво идвам (а бях и с каката на 4г., и с ММ), акушерката със скръстени крака и ръце ме оглежда от горе до долу и ми казва "Доколкото виждам, кръвта ти не е стигнала до коленете, значи не си за тук"... Шок!!! Впоследствие ме прегледаха  2ма доктори, всичко беше под контрол. Тръгвайки, ММ чул 2 мед.лица да си говорят как няма повече да опитат болничната храна, защото едната от тях намерила бели червеи в нея си... Та, след този "топъл" прием и още изводи, които си направих относно политиката им за раждане и следродилно обслужване  - мерси! Директно кръгом и ето ме в Щерев!  Надявам се всичко да се развива по план и скоро да гушкам дъщеричката си! ❤

Ужасно Sad

# 535
Ужасно, отвратително отношение, което никой не заслужава.. спомням си историята, когато беше разказана.

Две приятелки съвсем наскоро родиха в Шейново, супер доволни са! Увещаваха и мен да избера болницата, но аз се спрях на Т. Киркова заради познатите, които имам(споменавала съм го)  Simple Smile

# 536
  • София
Мен Тина Киркова ме плаши.Е, не колкото Майчин дом, но си е зловещо.
А "добра" апаратура защо е нужна? Някакъв здравословен проблем ли има бебето?

# 537
И мен ме плаши, ама трябва да се ражда някъде  Grinning
Предпочетох да е при познати...
Дано всичко е наред.

# 538
Здравейте, в 36 г.с. съм и скоро ще се гушнем с нашата бебка. Вече и е тясно на милата, доста шава напоследък. Киселините много ме мъчат,  от друго не се оплаквам. Как се подготвяте психически, че от време навреме ме обливат едни вълни, ей така от нищото, направо се паникьосвам.  Shocked

# 539
Ела, не съм те засичала до сега. Добре дошла!

Аз не изпитвам страх в момента.. имам чувството, че скоро ще родя, така го усещам.. Дано страхът не дойде в неподходящия момент Simple Smile

Именно, че спокойствието е важно.. Не знам, как в 9-тия месец ще съм спокойна те първа да се запознавам с нов лекар... Дано не ми се наложииии Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт