На ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече му е тясно и в коремчето на мама трудно си намира място!

• 45 955
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
Тонче, доста е гадно да се търси ново АГ в края на бременността, но важното е, че се спряхме на човек Simple Smile Ние бяхме точно при д-р Арабаджи.
Сега сме се насочили към Шейново. Но не само заради специалиста, а и заради самата болница, тъй като държавните разполагат с повече апаратура от частните. Но кой да мисли в началото.... Joy
Но на мен са ми разписвали тоновете и други лекари в Щерев, които бяха много готини, тъй че, предполагам, имаше несходство на характерите Simple Smile

# 511
Лив, и ние направихме стаята.. Голям кеф ми е, така ми е красиво на душата, постоянно влизам там, а вратата не я затваряме, та да я виждаме като минаваме в коридора.. Хич не ми дреме ще я използваме ли скоро или не.. Едва ли ще ми е до ремонти и само щяхме да претупаме нещата или пък до 2-3-годишна да си няма собствена стая бебка..
Тонче, все едно чета за мен.  Mr. Green Само минавам или влизам в стаята и си представям какво ще е, когато се приберем с бебка. Heart Eyes
И аз имам контракции предимно вечер,  или когато ми е пълен пикочния мехур. Пия си магнезий иначе, че все е на долната граница, та не вярвам да тръгне нещо преди датата ми за секциото. Док каза, че с тези нива, които имам, ще го пия до края.  Rolling Eyes

# 512
  • София
Момичета, сега излизам от преглед - АГ ми отмени секциото и утре няма да ме приемат Grinning
Каза, че имам 4 см разкритие и че ги чакаме днес-утре! Били застанали идеално и ще опитаме нормално раждане, като била коментирала и с дригите АГ, ако не успее да дойде случайно, и те също били съгласни, че не се налага секцио. Та... и ние с ММ вече нямаме търпение да напълним детската Grinning (доколкото може да се напълни от тези две мишлета) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 513
Мишена, желая ти леко и безпроблемно раждане. Всичко ще е наред!  Flowers Hibiscus

На мен ми увеличиха Магнерота на 3х2,за да се доближа максимално до термина 15ти декември. А на 1ви ще го спра, или поне така каза д-р.

Разубедиха ме да ходя на Бебе манията. Има грип. Ще бъде лудница. Имаме всичко, така че няма да ходим. Макар, че аз съм любопитна...

# 514
Мишенце, успех!
Чакаме те с разказ. А ти при кой лекар и в коя клиника си?

# 515
veli86 , здравей, много добре знам какво е да си сменяш лекаря в последния момент. Аз също тая или другата седмица ще сменям лекар, но виж иронията, аз ще се местя при доктор Арабаджи, тъй като ми е похвалена като много мил и внимателен човек. Надявам се да си паснем, защото аз съм много чувствителна откъм отношението на лекарите към мен и се надявам да не попадна на второ разочарование.
Не знам дали от нерви или от напредването на бреенността, но постоянно бебка е в движение, дали хълца дали си подритва. Смеем се с бащата, защото той когато си стои винаги си потропва с крак, голям нервак е и така мирно никога не стои, дали и това чудо ще е същото Grinning
Хубав ден на всички!

# 516
  • София
Благодаря ти, Стеличка! Следя се в Надежда при Д-р Арабаджикова.

# 517
  • София
Мишенце, успех.Дано се получи.Пускай музиката и танцувай, подрусвай се на топка ако имаш Grinning Да направиш хубаво разкритие.

# 518
Аз наскоро ходих до Джъмбо. Имах огромен списък и незнам как успях пак да забравя за  "топката", как ме е яд. Исках да си купя една вкъщи.
Знам, че в Надежда дават на жените,я да сядат, я да се подрусват  Blush

# 519
Момичета, и ние сме в постоянно движение. Вече нямам търпение да видя бебка Simple Smile)) Даже сега ще готвя хехе, дано се поприспи от движенията Simple Smile

Дано си допаднете, на нас също ни я бяха препоръчали. Най-важното е да ти е спокойно с лекаря и да му имаш доверие. Освен това да е на разположение, когато ти потрябва. Аз не съм от хората, които звънят за глупости на АГ. Simple Smile

# 520
И аз съм постоянно в движение, магнезия ми го спряха преди 3 седмици. Правя и разни упражнения, но бебешока не иска да излиза и това е...Disappointed Relieved

# 521
  • София
Май-май на бебчетата си им е добре на топличко в коремите ни, хапват си наготово, риткат си и хич не се вълнуват, че сме им подредили стаите Joy

# 522
И аз съм постоянно в движение, магнезия ми го спряха преди 3 седмици. Правя и разни упражнения, но бебешока не иска да излиза и това е...Disappointed Relieved

А Вашият термина кога е?

Всъщност има ли някой, който е преди мен? (3 декември) Grinning

# 523
Емека, честито, да са ти живи и здрави и само да те радват.Flowers Hibiscus
Май, че бебевалежа започва....Hug
И аз не съм във фейса, така че се равам, като пишете тук.
Алма, ако ще танцуваш, нека да е ориенталски танц, така каза моята акушерка на подготвителния курс. JoyJoyBlush

# 524
Е мека, честито и от мен!Да са ти живи и здрави! 😊 На мен днес ми определиха датата за секцио то- 06.12. Почти съм готова 😉

Общи условия

Активация на акаунт