На ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече му е тясно и в коремчето на мама трудно си намира място!

• 45 963
  • 714
  •   1
Отговори
# 495
Ами тези силни болки също може да са вид контракции. Просто така да ги усещаш. И моят беше 08.12 😀, ама още няколко дни ще ме чакат Yum

# 496
Да, днес на тонове като бях и обясних за болките долу, акушерката каза, че е възможно да са контракции. Пия но-шпа за болките, но не помага.
Лилинце, кога ще те приемат за предизвикване?
Момичета, аз си купих една торба с лакомства за болницата и съм много доволна Simple Smile))

# 497
Алма, писах ти лс.

# 498
Здравейте, на 11.11 спонтанно се родиха моите близнаци в 37-ма седмица точно.Вече сме си вкъщи и се чувствам на седмото небе.

# 499
Честито миличка да ти живи и здрави и много да те радват.Пожелавам ти само усмивки и щастие.Честити ни и първи бебенца тук в темата във фейсбук са доста,но тук май още нямахме.

# 500
Честито миличка да ти живи и здрави и много да те радват.Пожелавам ти само усмивки и щастие.Честити ни и първи бебенца тук в темата във фейсбук са доста,но тук май още нямахме.
Дано мамите от фейсбук пишат и тук, че за такива като мен, които не ползват фейсбук хубавите новини идват последни Simple Smile

# 501
Емека, честитооо!!! Живи и здрави да сте!

# 502
Alma, и аз съм без Facebook, така че се радвам, когато се пише тук в темата Simple Smile

Emeka, честито двойно щастие! Бъдете здрави и много щастливи. Ако случайно ти остане време и желание сподели с нас как мина раждането, как сте сега - вече в къщи  Hug

# 503
  • София
Емека, честито двойно щастие и от мен Hug И на мен ми е инрересно как е минало, ако имаш временце, драсни. Аз също съм с близнаци, вече съм 38 и 1 ден и не усещам ни контеакции, ни болки, само тежест, ама тя е постоянна и не е като цикъл, ами просто чувствам корема си в средата като претъпкана торба от Фантастико Grinning
Моят термин е на 4.12. и имам насрочено секцио за този петък, но утре ще ходя на преглед и моят АГ се съгласи да го отменим, ако бебетата и аз сме все така добре и да ги чакаме да тръгнат самички, за да опитаме нормално раждане. Та вече нямам търпение да ги усетя и аз тези контракции Simple Smile

# 504
Емека, честити бебчета!  bouquet Живи и здрави да са и много да ви радват!

И аз ще се радвам повече мами да споделят тук щастливите новини, защото не следя групата във ФБ.  Peace

Мишенце, браво за куража да пробвате естествено с близнаци! Дано да ти се получи и всичко да мине по вода!  Praynig

Момичетата, които са ходили на Бебемания в предишни години, може ли да споделят какво може да се види/купи там?  newsm78 Предвид, че сме купили всичко вече се чудя дали си заслужава да се ходи изобщо. Малко ме притесняват сбирките с много хора предвид сезона на вирусите.  ooooh!

Детската стая е готова, не знам дали ще я ползваме, но исках да я направим, че после не знам дали ще имаме време и желание. Остава само да сглобим креватчето, т.е ММ да го сглоби.  Crazy След голямо обикаляне успях да намеря педиатър, дано да се окаже добра. Имам си дата и за секциото вече, доста е близо до термина и док каза, че едва ли ще я дочакаме. Чантата за болницата е събрана и ние с ММ нямаме търпение вече, така че бебка е добре дошла да се появи, когато реши.  Heart Eyes

# 505
Емека, честита двойна радост! Във фейсбук вече имаме 2 двойки момиченца Simple Smile И вие да сте живи и здрави!

Там доста бебенца си имаме родени вече Simple Smile

Алма, стискам палци да тръгне сама бебка! Аз в четвъртък съм на преглед и консултация.. Вече зачестихме секса, започнах да катеря и слизам по стълби.. В четвъртък, ако имам зелена светлина включвам и топката за упражнения.. Simple Smile Тия болки менструалните и ааз ги имам.. откакто намалих, а от снощи и окончателно спрях магнезия.. са по-осезаеми  и чести.. не знам дали са контракции обаче..

Лив, и ние направихме стаята.. Голям кеф ми е, така ми е красиво на душата, постоянно влизам там, а вратата не я затваряме, та да я виждаме като минаваме в коридора.. Хич не ми дреме ще я използваме ли скоро или не.. Едва ли ще ми е до ремонти и само щяхме да претупаме нещата или пък до 2-3-годишна да си няма собствена стая бебка..

# 506
Тонче, контракции трябва да са. Всеки усеща подготвителните контракции по различен начин. При първата бременност имах само стягане на корема. Сега вечер имам доста силни менструални болки, които също са подготвителни контакции. А, истинските няма как да се объркат Grinning

# 507
  • in Wonderland
Емека, честита радост!!!!

# 508
Момичета, а някоя от Вас да има пролапс на митрална клапа?

# 509
Вели, съжалявам, че не си била доволна.. Крайно неприятно е в 9-ти месец те първа да се сменя лекар.. ужас направо.. При кого си била? къде се насочи сега.. ?

Общи условия

Активация на акаунт