На ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече му е тясно и в коремчето на мама трудно си намира място!

• 46 126
  • 714
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета. Как сте? Как се чувствате в последните седмици от бременността  Hug
На мен вече много ми тежи. Спането е тежко. Ставам до WC по 2,3 пъти. Запушен нос. Всъщност по неприятно ми е да лежа. Предпочитам да съм права или да се разхождам. Краката ми се подуват безобразно.
Иначе емоционално страшно се вълнувам. Нямам търпение. Представям си бебето. Голямо вълнение(е и малко притеснение, мисля че е нормално)  Blush Толкова малко остана!!!

Ние сме купили всичко, кажи-речи. Нямаме ваничка и поставка, но тя не е и спешна. Някои дребни неща + памперси. Имам само един пакет на  "Бочко". Чудя се на коя марка. Няма да взимаме голям пакет, нещо средно 50/60 бр.
Шишета имам 6 бр на Авент. 4 от комплект и 2 отделно/антиколик/пластмасови.

Ще посетите ли Бебе манията? Аз се чудя...
Дълъгичко се получиии Stuck Out Tongue Winking Eye

# 481
Be_special, и аз се чувствам по същия начин 😃Подута, тромава и това ставане до тоалетна вечер много ме тормози. На всичко отгоре всяка вечер съм с контакции. Уж трябва да не са болезнени подготвителните, а ме боли все едно всеки момент ще ми дойде. Като стана да вървя пък ме прорязва пак доста болезнено... гадна работа.
Още малко остава...Дано да родя преди да предизвикат раждането. Стискайте палци!
Иначе с покупките почти съм готова. Остават някои дребни неща, но ще ги купят, докато съм в болницата ☺

# 482
Тези болезнени контракции в коя част на корема болят?
Направо всеки път се чувствам така нелепо, че всеки говори за контракции, а аз си мисля, че имам като не знам дори това са контракции. На мен на моменти корема ми става като камък и после се отпуска. Няма болки, но втвърдяванията са предимно и като хапна или ми се ходи до тоалетната, та затова все се чудя... контракции ли са... или просто съм подута ...

# 483
И аз се моля да родя преди предизвикването, точно 9 дни остават. Не знам дали имам контракции, долу, ниско ме боли, но не е регулярно и е за кратко. Напоследък ходя до wc много често, а вчера имах нещо странно на превръзката, което по описание наподобява т.нар "тапа" или слузеста запушалка, но не съм сигурна...Много малко ни остава...Simple Smile))

# 484
Аз, ако не съм родила, ще отида до Бебеманията. Може да си харесам някоя джиджафка още Simple Smile

Контракции не знам какво са, ама нали всички казват, че родилните ще се разберат, били болезнени.. ще се чуе значи хаха Simple Smile

От 3-4 дни ходенето по голяма нужда (с извинение) се случва по 3-4 пъти дневно.. толкова не ям, колкото ходя, егати.. Зачудих се, дали не е някакъв предвестник това.. Организмът да се прочисти...

# 485
Слънчице, стяга ми се целия корем, а болката я усещам ниско долу и в кръста. Понякога чак краката ми изтръпват. Точно като ПМС. По принцип винаги ми е бил мнг болезнен цикъла.

# 486
И аз поръчах стъклени на Авент, голямо и малко.
Аз още се.ослушвам с подготовката за бебето и моите за болницата, но в най скоро време трябва да започвам.

# 487
Мен кръста също
Ме боли, но май е от тежестта.. аз уж търпя на болка, но явно нямам контракции щом не ги усещам...
tonchetyy, аз съм така цял живот и да ти кажа това не е предшественик на нищо, освен на един много бърз и здрав метаболизъм! Радвай се.... та затова и ти не качваш килограми, нито и аз ... по-добре така отколкото запек...

# 488
  • София
Успех на всичко. Аз съм от октомврийките. Исках са ви кажа крем за зърната ра да се нажете който мисли да кърми от сега. Моите буквално за ден се разраниха от бебето.
О да като те стегне контракция не можеш да мръднеш няма объркване.

# 489
Да, ама до сега си ходех по 1-2 пъти, както винаги... сега по 3-4 пъти дневно.. егати..  това е от 1 седмица максимум.. по-малко даже.

# 490
Успех на всичко. Аз съм от октомврийките. Исках са ви кажа крем за зърната ра да се нажете който мисли да кърми от сега. Моите буквално за ден се разраниха от бебето.
О да като те стегне контракция не можеш да мръднеш няма объркване.

Аз си взех от този крем Лансинох и се чудя да започвам ли масажи или е рано?
Честита рожба и благодарим за споделеното-със сигурност ще ни е много полезно Simple Smile

# 491
  • София
С него може и да се кърми без измиване. Преди раждане се маже още.
Благодаря скоро и вие ще се хвалите.Simple Smile

# 492
Аз от 2 седмица мажех зърната, когато се сетя.. Рядко доста.. От 2-3 дни станах по-редовна и си ги масажирам, преди ме беше страх да не предизвикам контракции, сега ми е все тая... Нали гоним раждане вече Purple Heart

# 493
Алма, стискам палци до 9 дни да си родила!  Кога ти е термина?
Мен взе вече да ме хваща страх Cry Това предизвикване нещо мнг ме плаши. Охх, да минава вече всичко!

# 494
Лилинце, мерси много Simple Smile 22.11 ми е последния термин, беше 8.12, но го промениха. Изчакват ме до 30.11 и ме приемат на 1ви. Всеки ден се питам днес ли ще родя Simple Smile нямам контракции или поне не ги усещам, само силни болки ниско долу. Главата му е толкова ниско, че буквално я усещам като седна...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт