На ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече му е тясно и в коремчето на мама трудно си намира място!

• 46 130
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
Ние взехме от трансформиращите се. Точно както е казала Слънчице защото може да се ползва по дълго. Имаме и сгъваемо. Но основно ще е в дървената Кошарка

# 466
Тървено икейско легло + сгъваема кошара (подарък).. Simple Smile

# 467
ton4etyyy , доколкото разбрах ти или се следиш в Щерев, или ще раждаш там, може ли да кажеш мнение ( ако знаеш ) за Коновалова
 или Арабаджи, ще съм много благодарна, ако си чувала нещо. Благодаря!
И да попитам вие купихте ли космонавт и какъв размер, на някои места пише, че 0-3 месеца е 56 размер, а 3-6 месеца е 62, мислех да взема 0-3, но не знам дали няма много бързо да омалее като връхна дрешка.

# 468
Момичета, влизам да ви изпратя много положителна енергия и да ви пожелая леко раждане, бързо възстановяване и много прекрасни здрави бебчета през целия Декември
Аз самата съм Декемврийска мама, но от 2016 година
Бъдете здрави и много щастливи и вярвайте, че всичко ще е наред

# 469
Хриска,
Скрит текст:
понеже ние сме в Щерев, след година неуспешни опити и още една в работене по проблемчета.. Имаш късмет, че и двете ги познавам от съвсем близо Simple Smile Д-р Коновалова беше първия ми избор, имам 4 познати, които забременяха след куп трудности при нея, износиха бебетата си след ужасно тежки бременности, направо патологични мога да кажа и ги родиха, та сега им се радват Simple Smile Невероятен специалист, много спокойна и мила. Ние сме се виждали 2 пъти с нея, защото проблема ни беше ендокринологичен, но съм безкрайно доволна и това, че и до днес ме поздравява в клиниката и ме помни ми прави много добро впечатление.

Д-р Арабаджи е жената донесла ни щастието.. Когато разбрах, че съм бременна за 3-ти път, имах пуснати изследвания и трябваше спешно, ама много спешно някой да ме консултира, понеже имах прогестеронов дефицит, въпреки прием на препарат.. Коновалова беше в отпуск, заместващата я д-р Милчева се отнесе крайно несериозно и неглежира двете неуспешни биохимични бременности и ми каза, радвай се всичко ти е супер, а аз бях сигурна, че имам нужда от по-висока доза.. Беше Велики петък, тогава само по спешност някой би се наел да ме преглежда, но следваха празници и имах нужда от спокойствие.. Помолих ендокриноложката ми да ме препрати към друг лекар и тя ме попита, какви са впечатленията ми за д-р Арабаджи, казах че съм я виждала, сладка и мила и ако иска да ме вземе съм съгласна.. Тя беше супер отзивчива и се съгласи, изслуша ме, прегледа ме (още не се виждаше нищо, но ме увери, че всичко показва бременност в матката), успокои ме, изписа ми лекарства и много важно изследване, което да направя и ме изпрати да почивам за празниците с огромна надежда..

След Великден исках да се видя с д-р Коновалова, но обърках графика й.. Арабаджи също беше другата смяна и бяхме готови да си тръгнем от клиниката, когато я срещнахме по стълбите и тя ни попита, какво правим и как сме.. Обяснихме й ситуацията и тя каза ни взе да ни прегледа.. Тогава видяхме сакчето и знаех, че ни е на късмет... обясних й, че харесвам Коновалова, но тя ни носи щастие и прекрасни новини и искам да останем при нея..
Така станах неин пациент.. Изключително мила, отзивчива (звънях й в 21ч. в събота вечер, когато бях в 5-ти месец и дори после тя ми върна обаждане към 23ч. отново, за да види как съм и има ли добро развитие проблема ми)..

Тя е завършила клинична и консултативна психология и някак умее да предразполага хората.. Вече имам 3 приятелки, които станаха нейни пациентки Simple Smile

Другото, което много ми харесва е, че до последно иска да раждам нормално.. Не е от лекарите, които за собствено удобство ще те насочат по глупави причини към секциото.. Това, макар да виждам ситуацията и че все повече се доближавам до секцио.. ми дава спокойствие, че ще опитаме всичко, за да родя бебка нормално, но съм в добри ръце и при двата варианта..

Каталея, много благодаря! Прекрасно е да получиш подкрепа от Декемврийски мами Wink

Ние взехме космонавт размер 3-6м; имам и дебело ескимосче като овчица от НМ 3-6м. В началото ще са големи, но идеята е да изкараме цялата зима с тях..

# 470
  • София
56см повечето бебета стават на месец. 50-56 е 0-1м. До 3 месеца е до 62см, но има такива, които ги задминават.

# 471
Ние взехме космонавт 0-3м.Другия ми се видя много голям. Ще й слагаме този, когато сме навън и главно като ходим на лекар.

Една позната е бременна наскоро разбрах. В 5тия месец е. Отсега текат приготовления. Тя от Русия и всичко се поръчва от там. Няма да кърми и се поръчват млека от Германия. Значи разкошен космонавт са поръчали, страшен е. Тук нямаме такъв. Хем чувал че, хем с крачоли. Качулката е огромна и пухкава.. Руска работа Simple Smile

# 472
ton4etyyy , доколкото разбрах ти или се следиш в Щерев, или ще раждаш там, може ли да кажеш мнение ( ако знаеш ) за Коновалова
 или Арабаджи, ще съм много благодарна, ако си чувала нещо. Благодаря!

Хриска ,
Аз ще раждам при първата. Много приятелки и познати да раждали при нея. Аз ще й доверя раждането на третото си дете не само защото ми е братовчедка, но и защото наистина е много мила, внимателна и си разбира от работата. 😊

# 473
Благодаря ви момичета, доста по-спокойно ми стана, ще реша в движение и в зависимост коя има опция да ме поеме, ако реша другата седмица да се местя там.
В Мадъркеър има такъв космонавт, който е с цип за крачул и с чувал, може да се закопчава по двата начина, но докато се реша да го взема остана само 6-9 месеца и няма да докарват Sad

# 474
  • София
Моят космонавт е като торба, но има ципове долу и могат да се закопчаят, така че да образуват крачоли.

# 475
Моят космонавт е 0-3м и ми изглежда доста голям, надявам се до февруари да свърши работа, ако не - ще му мисля. Отделно имам и едно такова плътничко и доста дебело, pramsuit се води, което е 3-6м.

# 476
Мами , до къде стигнахте с покупките , какво още ви остава ? И да ви попитам за шишета какви си избрахте - пластмасови или стъклени и каква марка ?

# 477
Останаха ми само дребни неща от аптеката като физиологичен разтвор и спирт, както и за мен малки разфасовки козметика за болницата - шмпоан, балсам и др.

Имам 3 шишета - едно стъклено на Авент, пластмасово на Др. Браун и пластмасово на Медела от помпата. Нарочно не съм купувала други или някакви комплекти, тъй като се надявам да мога да кърмя и тези да са ми достатъчни. А ако не стане така, поне ще видя кои ще ми харесат повече и ще се насоча към тях.

# 478
И аз съм като Пан Пан - останаха само дребни неша, които и мъжът ми може да купи докато съм в болницата. Дебна промоция на Памперс и ще купя тези дни от Теско. Останаха физ. разтвор, спирт, една поставка за кафе и вода към количката искам да си купя и 1-2 непромокаеми чаршафа. Шишета имам 2, пластмасови на Comotomo.

# 479
Кош за бебешкото пране ми остана + дребни неща от аптеката. и бабешки гащи за мен Simple Smile

Имам 2 стъклени на Авент; пластмасови - 4малки 4 големи Томи Типи и Медела от помпата. Други не купувам и се надявам да не потрябват.. ако се случи, че имам нужда, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт