На ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече му е тясно и в коремчето на мама трудно си намира място!

• 45 915
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
Аз си взех такъв крем и подплънки за сутиени. Дано не ми се налага, но ще имам предвид компресите Heart Decoration

# 76
Ето линк към тях
http://www.bebemarket.bg/bg/item/Подплънки%2C-компреси-и-протектори-за-кърмачки/Терапия-за-гърди-Therapearl-3-в-1---Lansinoh-10475.html

Иначе и аз подплънки използвах, защото доста често изпусках кърма и ми мокреше сутиени и дрехи.

# 77
Дези, това са само документи. И аз съм с последен  цикъл 03.03, но бебето е с една седмица назад от първия преглед заради по-късна овулация. Затова в картона ми пише последен цикъл 10.03,термин 17.12.Вие с докторката ще се разберете кога ще ти е секциото, няма значение какво пише там. Проблем може да възникне при третия болничен, изравнителния от педиатърката. На нея трябва да и кажеш термина, написан в картона ти.

# 78
Момичета благодаря.Определено ми е по спокойно вече.Poli_Gen ти по каква схема го пиеш

# 79
  • София
Мен лекарката няма да ме оперира, със съвсем различни хора ще плакирам секцио, затова ми се искаше всичко да е , както сме се разбрали.
При миналата бременност съм забреняла по същото време, терминът ми също беше 16.12. Лекарката още в самото начало написа в системата друга дата(измислена от двете ни) на последен цикъл, за да не става объркване с датата.

Има едни компреси със синя течност вътре, те се изстудяват и пак стават при запушване.
Тогава се препоръчва топъл компрес или обливане с топла вода. После кърмене/изцеждане и след това нещо хладно да облекчи горенето, там където е запушено.
Това може да се направи и с вода, затоплена/изстудена кърпа.

# 80
Здравейте , вие избрахте ли си къде ще раждате и най вече тези които са от София  и дали с избор на екип или без ?

# 81
Следя се и ще раждам в Щерев Simple Smile

# 82
Аз от началото се следя в 25 ДКЦ, а от миналата седмица и в Щерев. Последно, след неприятни спомени и "интересни" сблъсъци и опит реших и в Щерев да родя, поне този път да играя на сигурно. Simple Smile

# 83
Аз се следя и ще раждам във Вита

# 84
Аз се следя в Света Петка при Др. Мария Янкова. Ходя и на прегледи при Др Дяволов в частния му кабинет и ще раждам при него в Майчин дом.Засега той иска да раждам нормално, аз и кардиоложката ми искаме секцио. Следя се при нея заради високо кръвно от преди бременността, пия хапчета и кръвното е под контрол. Дано тя да успее да го убеди за секцио.  Каза, че ще му се обади по телефона.

# 85
Аз се следя и ще раждам в частна болница- Свети Лазар. Там и ще раждам, но нямам изор на екип, те са на смени и при които се падне. Само ако е празник може моят доктор да не може да дойде, около нова година го няма 4 дни и мисля, че е който е на смяна, но имам доверие на останалите доктори и не се притснявам.

Днес останах страшно изненадана, едно и също боди с разлика в цената от 6 лева :X В Дундьо го купих за 15, а в Хиполенд за 21... Явно трябва да се обикаля и да се гледа за всичко.

А някой знае ли дали НУК имат стерелизатор и ако нямат, дали този на Авент става и за други шишета? Благодаря!

# 86
Дези, тази обменна карта никой не я гледа, така знам от много мои приятелки. Само документация е. Все едно какво пише там.

# 87
В Хиполенд е скъпо. Последния петък на месеца ще имат на всичко отстъпка с 20%.

# 88
Хриска, има на Нук. Нещо не мога да кача снимката, нищо де.... А иначе за Авент не знам. Аз съм се спряла на малко по-бюджетен на Cangoroo. По другите отчетни теми уж пишеха, че са доволни. Ще видим... Иначе много ми харесва този на Чико, който е 3в1, но нещо не ми се дават толкова пари точно за стерилизатора.

# 89

Днес останах страшно изненадана, едно и също боди с разлика в цената от 6 лева :X В Дундьо го купих за 15, а в Хиполенд за 21... Явно трябва да се обикаля и да се гледа за всичко.

А някой знае ли дали НУК имат стерелизатор и ако нямат, дали този на Авент става и за други шишета? Благодаря!

Хриска,
определено Хиполенд е с надути цени, а от Дундьо съм много доволна. Почти всичко си допопълних от него и пак от там ще пазарува. Може да видиш и Вис Виталис, за каката преди от там пазарувах, сега обаче ми е далече, че сменихме квартала...

За НУК - не съм се заглеждала дали имат стерилизатор. Преди 4г. с каката не съм и мислила за подобни съответствия и от тогава имам стерилизатор на Чико, както и уред за затопляне на шишета/буркани на Чико, а ги ползвам с всичките си шишета на НУК, защото само НУК шишета ползвам. Така че....не мисля, че е особено фатално дане си съответстват уредите.

Общи условия

Активация на акаунт