На ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече му е тясно и в коремчето на мама трудно си намира място!

• 45 929
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз имам уред на Joycare, 3 в 1. Купих си го използван и съм доволна.
Има основа с тиганче(там се сипва водата) и 2 приставки.1 голяма за стерилизация, има някакви разделители вътре. Малката е за готвене на пара и подгряване на храна. Най-много нея съм ползвала, като захранвах.
Нук не знам да имат стерилизатор, виждала съм сушилки за измити съдове/аксесоари.
Ако имах микровълнова, направо щях да си взема от стерилизаторите за тях, не от отделните машини.

# 91
Нук имате стерилизатори, особено най-новия им модел изглежда супер.. Но нещо не ми се даваха толков пари..
На филипс авент 3в1 го има на супер промоция в английския амазон, потърси го, излизаше под 70 лева.
Аз се колебаех между него и Томи Типи, в крайна сметка взех целия комплект Томи Типи, с част от парите от колегите ми Wink

# 92
Здравейте момичета Hug Hug Hug

При нас нещата не са розови, от вчера имам изтичане на околоплодна течност, контракции и болки, за сега се надяваме нещата да бъдат овладяни, но при първи признаци, че не се чувстват добре ще ги извадят.

# 93
В коя седмица си, Оля? Най-важното е че си под лекарско наблюдение. Лекарите ще преценят кое е най-добро за бебетата.

Късмет! Flowers Hibiscus

# 94
Мерси Спешъл Simple Smile  В 32 г,с съм, много ни е рано.

# 95
  • in Wonderland
Стискам палци Оля да успеете да овладеете ситуацията и ако може да постоят още малко бебчетата.

# 96
Оле, стискам палци да се нормализират нещата и да стоят мирни, но каквото и да стане, в добри ръце сте! Heart Decoration

# 97
Оля,
съжалвам за състоянието ти, поне си под лекарско наблюдение и това е успокоително... Със сигурност ще ти приложат необходимото лечение за закрепване и регулиране. Стискам палци малките да се задържат в теб още и да пораснат достатъчно! :*

Тони,
този път заглавието на темичката е право в десетката! Като чета и във ФБ групата,и тук, май на всички бебоци са им отеснели коремчетата!...

# 98
Ана, и аз мислех, че е й е тясно вече.. докато днес на Тоновете не бях с две други мами... Едната с термин 10.11; другата 19.11... големииии кореми.. Те не помръдваха, чуваше се само пиу-пиу от сърчицата.. Моята мома първо спеше, после я ръчнах да се събуди по молба на акушерката, че да не ме връщат за нови тонове.. И като взе да пръщи тоя ми ти апарат и да се мести корема ми... Всички се смееха много мило, защото при тях място за такива неща няма и дори да шавкат бебетата е съвсем леко.. Simple Smile
Та, място явно има още SmileySmile

# 99
Тони,
много ме разсмя! Simple Smile Simple Smile Сигурно е така! Аз обаче сякаш се пръскам по шевовете - трети ден малката блъска, намества се, големи болки ми причинява нвсякъде... Даже си помислих дали не ми се сърди, че вече й е тясно, хахаха! Wink

# 100
Да, аз също си го мислех, до тази сутрин... Като ги видях тия жени и си представих свитите на бобче бебоци.. викам ние сме си екстра.. Не си представям, ако някое от тия бебета в толкова напреднала бременност, взема да си протяга ръка/изпъва крак, каква болка е хаха Simple Smile

# 101
Оля , кураж.
Всичко ще е наред. Ще овладеят нещата , щом си в сигурни ръце.

# 102
Здравейте , искам да попитам някой които е по- запознат с болничните как стоят нещата от 2 октомври съм болничен , но преди този които е 45 дни преди термин , тъй като до сега не съм ползвала никога заедно с първия болничен съм подала и декларация със сметката ми по която да се превеждат парите от Нои, работодателят ми каза ,че всичко е изпратено към Нои вече , но не знам кога трябва да очаквам пари, някой знае ли до колко време се получават ?

# 103
Вземи си ПИК от НОИ, става за 5 мин точно.. Там следиш всичко, кога ти се обработва, кога очакваш превод и тн..

Иначе датата за подаване на болничен е до 10-то число, след това имат 10 дни от НОИ да ти преведат парите. Ако е първи болничен, първите три дни трябва да ти ги изплати работодател на 70%.

# 104
Ами извадих си ПИК, но пише ,че липсват данни , единствено се вижда ,че болничните са качени , тоест ако е до 10- то число на този месец , би трябвало до края на този месец ли да очаквам , не знам и аз ,ако не ще звънна до НОИ да питам

Общи условия

Активация на акаунт