Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да премахна пластмасова джувка от пижамата си?
Как да се подготвя за кърмене, ако имам вдлъбнато, плоско или изпъкнало зърно и проблеми със зърната?
Как да се подготвя за кърмене, ако имам коластра?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да премахна пластмасова джувка от пижамата си?
-
Как да се подготвя за кърмене, ако имам вдлъбнато, плоско или изпъкнало зърно и проблеми със зърната?
Ако имате вдлъбнато зърно и планирате да кърмите, добра идея е да се консултирате с акушерка. Те могат да ви покажат как правилно да използвате подложки за зърна от силикон. Освен това масажирането на гърдите с крем за зърна и масажирането с олио против стрии може да бъде полезно. Ако имате плоски или вдлъбнато зърно и планирате да кърмите, важно е да започнете подготовката предварително. Консултирайте се с акушерка, която може да ви покаже как правилно да използвате силиконови зърна и помпи за кърма. Освен това масажирането на гърдите с крем за зърна и олио против стрии може да бъде полезно. Ако имате плоски зърна и планирате да кърмите, добра идея е да се консултирате с акушерка. Те могат да ви покажат как правилно да използвате подложки за зърна или помпи за гърди. Освен това масажирането на гърдите с крем за зърна и масажирането с олио против стрии може да бъде полезно. Ако имате изпъкнали зърна и искате да се подготвите за кърмене, добра идея е да се консултирате с акушерка. Те могат да ви покажат как правилно да използвате подложки за зърна от силикон. Освен това масажирането на гърдите с крем за зърна и масажирането с олио против стрии може да бъде полезно. Ако имате проблеми със зърната и искате да кърмите, добра идея е да се консултирате с акушерка. Те могат да ви покажат как правилно да използвате силиконови зърна. Освен това масажирането на гърдите с крем за зърна и масажирането с олио против стрии може да бъде полезно. Ако имате подритвания на зърната и искате да се подготвите за кърмене, добра идея е да се консултирате с акушерка. Те могат да ви покажат как правилно да използвате силиконови зърна и също така могат да предложат масаж на гърдите с крем за зърна или олио против стрии, което може да бъде полезно.
-
Как да се подготвя за кърмене, ако имам коластра?
-
Как да се подготвя за кърмене, ако имам стрии по гърдите?
-
Как да се подготвя за кърмене, ако имам зърна с песъчинки?
В 32 г,с съм, много ни е рано.