Ново жилище след продажба на две стари

• 31 569
  • 328
  •   1
Отговори
# 225
В Младост в момента НС с акт 16 под 1300 евро не съм срещал скоро.

# 226
Те на зелено вече гонят толкова... Сега баш и гранд каниона на турците съвсем ще изстеля цените в космоса.

# 227
За Гранд Каньона още преди 2 години цените бяха супер високи. И имаше обяви за продажба. Дали е купил някой? Joy А сега ще стане още по-страшно. Дали няма да почват от 2000 евро/кв.м?

# 228
Намират се за по 1300 северни на първи етаж. Направо не разбирам цените там.

Лично познавам жена на около 50 год ,купила още като го обяеиха проекта. Някъде около 1500-1700, ако не се лъжа ми беше споменала.

# 229
И аз си мислех, че в определен район трябва да живея, но дойдох в наследствен в Надежда, уж да не плащаме наем някоя година, то взе, че така ни хареса, че само тук търсихме да купим по-голямо. Иначе и други райони харесвам, но мъжа ми не искаше другаде, бяхме живяли 5 год. в Редута и на него не му харесваше. Та като поживееш на различни места човек може да усети нещата. Е, понякога новото не неговото.

За Младост никога не съм харесвала. По принцип съм от Дружба и доста съм отскачала, още тогава ми беше задушливо, а сега е......

# 230
  • София
Утре отивам на оглед пък! На снимка ми изглежда точно това, което търся.

Снощи мм се тръшна, че не искал да продава и не искал да се заробва с нови заеми.
Щял да си дава онова в ОК под наем. И кой ще му го ремонтира? Кой ще му пусне обява? Кой ще сключи договор и ще държи връзка с наематели? Пу, да не съм аз!

# 231
А да живее с две деца и куче в двустаен иска, а? Grin

# 232
Агента май не са и в двустаен, а в разширена гарсониера.
И да заемът си е робия. Но, ако все пак го продадете и погасите заема (той май е потребителски и с по-висока лихва), вече може да се разширите, а с наемът от този в Младост да си помагате за заема. Или да продадете и двата и да се разширите.
А приятелите мислят по мъжки - всичко може да се случи, а така той си има нещо зад гърба, няма да остане на улицата.

# 233
  • София
Гарсониера лукс се води.

Аз колкото повече мисля, толкова повече не виждам смъсъл от оня. Ето, даже сега трябва да платя 200 лв тец. Само разходи!

# 234
Нали никой не живее там, откъде 200лв?
Вече и аз съм на ТЕЦ, вярно не в София, но едната сметка е 92лв с топлата вода, а другата - 106лв.

Това е довод - в момента апартаментът не носи приход, а генерира само разходи. Но предполагам всичко е още твърде прясно и затова се опъва толкова. Аз бих изчакала половин година, да се поуталожат нещата и тогава бих повдигала въпроса. Пък до тогава може и сам да узрее за идеята.
Агент, сред приятелите му има ли разведени? Такива, на които жените и децата са останали в семейното жилище, а те - на квартира?  Ако има такива и те може да наливат вода в мелницата да не продава.

# 235
  • София
Не толкова разведени, колкото всеки си гледа от неговата камбанария. Те си живят в 2-3 стайни, а на него му дават акъл да си остане в едностайката.
Сметките за парното висят от септември. Нали все ние ги плащахме. Просто не смогвахме да плащаме и това.

# 236
Утре отивам на оглед пък! На снимка ми изглежда точно това, което търся.

Скръцни му със зъби. Минаха 40 дена вече,стига се е лигавил. Naughty

# 237
  • София
Снощи го нервирах, не искам повече. Ще ида да погледна утре само.

# 238
Извинявам се за оффа- Лъки, роди ли бе душа?

# 239
О, да! Иди и го виж, нищо не губиш. А повечето пъти на снимка е едно, а на живо съвсем друго

Общи условия

Активация на акаунт