Кюретаж и забременяване след това - тема 75

• 54 692
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря момичета! Да ви се връща! Делисардели, знам аз но симптомите се бъркат и наистина са същите като при пмс...но сега ми се струват по-силни, като гаденето от миризми например. ..но може да си внушавам..😉
Гъбясалите, обирайте гъбите по-бързо и марш обратно в редиците за бебеправене! 👉👪👈

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 02:10 от Mom of 3

# 31
Здравейте и аз да цопна тук!
Успех, мама на 3. Аз миналият месец бях УБЕДЕНА, че съм бременна и имах всички симптоми до един, направо се шокирах като не бях Simple Smile. Но пък е имало и месеци, в които съм била права. Стискам силно палци да е второто!

# 32
Здравейте на най милата и изтрадала темичка. Бях част от тази тема и я следях доста дълго време. Но ето ,че дойде момента в които минавам за да ви се похваля на 23 октомври в 9 и 5 сутринта се роди моята дълго чакана рожба бебе Ема . Тя е един ангел , една толумбичка тежаща 3700 и 49см . Най -голямото ми щастие най-изтраданата ми мъка благодаря на господ ! На всички вас пожелавам това щастие ! Бъдете силни !🤗

# 33
Здравейте момичета!
Радвам се, че ви намерих! Сузи ме познава от отчетната в която бяхме, но ще разкажа накратко моята история.
С мм решихме да действаме и бях изненадана като стана още от първия месец опити (юни). Август се установи мисед в 8ма г.с, след което последва кюретаж. Първият Ц се появи нормално на 35ти ден, а сега трябваше да е втория на 31ви ден, но засега не мога да кажа че е нормален, защото е нещо по-скоро като зацапване. На 9ти пктомври бях на преглед при Борислав Иванов, който даде изключителната зелена светлина и каза да действаме още на същия ден, защото съм имала “хубав фоликул”. Е действахме но миналия ден след секс ми зацапа, на другия ден нямах нищо и днес пак ми зацапва. Та сега не Знам Ц ли е, не е ли?! Ден преди датата правих тест, който беше отрицателен. Сега стоя и си чакам да видим какво ще следва.
Е, това е моята история. Забравих да допълня, че това ми беше първа Б, с ММ сме заедно от две години и вече ужасно много искаме да си създадем истинско семейство с поне едно прекрасно, малко, пухкаво бебоче.
Желая успех на всички и както на себе си, така и на вас до Коледа всички да си имат две чертички с последващи леки 9месеца!🍀
Елея, честита калпазанка Ема!!! Да й се радвате и да я гушкате щастливо🎉🍀

# 34
Елея, честито 💚

# 35
  • Пловдив
Честито, Елея! Нека малката душичка ви радва много!

# 36
Елея, честито Simple Smile  И в тази темичка ви поръсвам с розов прашец от началото на 20г.с. и  ви пращам по някое и друго ритниче Simple Smile
Успех момичета и с опитите, и с носенето на точиците и с гледането на вече родените бебоци.

# 37
  • София
Елея, честита пухкава радост! Да сте здрави и много щастливи!

Дияна, преди втори цикъл след кюртажа може още да не са се регулирали хормоните, ако си в овулация може да имаш овулационно зацапване. Ако си пред следващ цикъл пък може да е имплантационно. Изчакай още малко да видиш какво ще стане... За цикъл така или иначе трябва да е по-сериозно кървенето. Щом доктора е казал да действате сигурно е прав за фоликула, но дали са се възстановили лигавицата и хормоните само тялото ти може да покаже. Успех Wink

# 38
Дели, благодаря ти!
Пред цикъл съм, вчера беше датата. Но смятам да те послушам и да изчакам още малко. За имплантационно ми се вижда повечко от зацапване, а за цикъл пък малко... кофти среда 🤔😂

# 39
Елея, честита радост! Да сте живи и здрави! 🌞❤👪

# 40
Диана, много съжалявам, че така се развиха неща при теб. Имай предвид, че цикъл след аборт много се променя. Може да стане доста странен...
моят след всеки ставаше все по-лек и по-лек. Преди да забременя имах по 2-3 капки на цикъл, дори овулацията ми беше по-силна от течение спрямо самия цикъл. И тя се промени, но пък стана много по-отчетлива

# 41
Слънчице Simple Smile
Да, за съжаление така се развиха нещата, ММ като че ли го понесе по-тежко от мен. Но няма нищо, вече действаме отново.
Относно Ц, дойде си както трябва вече. При мен е маааалко по-болезнен след А. Първия ден ми е мъка. Като количество си е същото. А относно овулацията - определено я усещам по-ясно. От към теч не чак толкова, но придружаващите я симптоми като болки в кръста, при мен са адски силни. Друго май няма, но това е кошмар. Чак не мога да спя някой път.
При теб какво става слънчице, докъде я докарахте🍀

# 42
Благодаря, че питаш. Засега всичко е наред при нас и до 2 месеца трябва да се появи втората ни принцеса. Нямаме причина да се тревожим, но това не пречи аз да си лягам и да треперя и да мисля само лоши неща... просто се моля на Господ да ни пази Simple Smile

# 43
  • София
Алеле, Тонс, как лети времето! Хайде да минат леко и последните два месеца, Пу-пу-пу! И стига се филмира! Гуш!

Рени отдавна не е писала. Дано всичко е наред и с тях. Рени, ако четеш, дай знак...

# 44
Леле, слънчице, прекрасно!!! Не се тревожи. Вярвам, че ще получите най-прекрасния Коледен подарък съвсем навреме! Естествено, че всяка жена се притеснява (неизбежно е), но щом си стигнала до тук няма място за черни мисли 🍀 желая ти късмет и щастие Simple Smile
Момичета, съжалявам че не съм запозната с историите на всички, но не ми остава и време да ви чета назад,. Желая на всички ви много успех и на тези, които чакат, скоро да ни вдъхнете кураж с положителни тестчета 🎈🍀

Общи условия

Активация на акаунт