Кюретаж и забременяване след това - тема 75

• 53 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Момичета, съжалявам за загубите ви! Дано всички имаме късмет и си направим най-хубавия подарък тази Коледа! ❤🍀👶
Аз днес не усещам симптоми и няма да си правя тест! Чакам Ц след 3 дни...дано не идва! 👶😍😱🐷👍❤🌞

Дай Боже по Коледа да станат чудесата!

# 61
  • Sofia
Mom of 3, дано не идва , пожелавам от сърце , 😙Тишето, Съжалявам,   изследвания ще даде отговор, но за тази бременност, без да разбереш причината! Аз чакам кариотип, едно от изследванията при такъв случай!  Ако с мм сте ( сме ) наред,  е случайно и по принцип не се  повтаря 😕 -а какви са пък чак четири маркера,  а бхс какво беше?  А годините ти имат ли връзка? И аз си пожелавам до Коледа , сбъдната мечта 😍

# 62
  • Пловдив
Mom of 3, дано не идва , пожелавам от сърце , 😙Тишето, Съжалявам,   изследвания ще даде отговор, но за тази бременност, без да разбереш причината! Аз чакам кариотип, едно от изследванията при такъв случай!  Ако с мм сте ( сме ) наред,  е случайно и по принцип не се  повтаря 😕 -а какви са пък чак четири маркера,  а бхс какво беше?  А годините ти имат ли връзка? И аз си пожелавам до Коледа , сбъдната мечта 😍
Годините ни знам дали са причина - 28 съм. Първа бременност ми беше. А маркерите бяха - възпаление около главата, корема, имаше проблем с крачето и проблем с пъпната връв.  Иначе роднините ни са здрави и имаме племенник здрав, нямаме болести. Силно си надявам да е просто случайност 🤞 Дано по Коледа да станат чудесата 🤞

# 63
  • Варна
ПОМОЩ, момичета !
Направо ще се побъркам.
Вчера бях на гинеколог, 8-ми ден след цикъла и тя каза, че този месец ще имам ранна овулация (по принцип съм с цикъл на 30 дена и овулация към 15 ден) , лигавицата ми била тънка - 4мм  и явно повече ме били поостъргали на К преди 50 дена, но пък каза , че до самата овулация  (тя изчислява по това което вижда в мен  Laughing ), трябва да  настъпи към понеделника, би трябвало лигавицата да се увеличи и да си правим опитите независимо , че е минал само един Ц след К.
Да аммаааа, днес докато правих коремни преси, усетих рязка болка в десния яйчник, на който вчера видя фоликул иииии сега направих един тест за Ову и се оказа + !!!!!!!!
Ама с тая тънка лигавица ?!?!??! Ииии нали теста за Ову показва , че до 48  часа ще е вероятността за Овулация...тоест има шанс лигавицата да се увеличи??
Сега бебе ли да правим , лигавицата ли да мисля  #Crazy #Crazy newsm78

Само да кажа, че и гинеколжката, която ми прави К ме видя преди цикъла и е на мнение, че при мен 1 цикъл е достатъчен и да си почваме пак опитите...тоест двама лекари с едно мнение да действаме , пък то лигавицата   #Crazy #Crazy

# 64
  • Sofia
Мис _ в,  щом лекар ти е казал ( даже двама ) да действате,  действай 😃а в коя седмица беше кюретажа? Аз също 6ъм два месеца след  А и мисля да действам 😃Тишето,  28 си е прекрасна възраст,  млада си безумно 😃най вероятно е случайно, ако все пак решиш направете с партньора кариотип,  консултирай се с лекар! Успех и не мисли , че  и следващия път ще се повтори ! Аз съм почти на 40  , пък съм заредена отвсякъде, сякаш случая ме направи още по силна ( а те са два през 1 година , но предния е мисед) .Коледа наближава, искам да валят тестове ❤💖💖

# 65
  • Пловдив
Мис _ в,  щом лекар ти е казал ( даже двама ) да действате,  действай 😃а в коя седмица беше кюретажа? Аз също 6ъм два месеца след  А и мисля да действам 😃Тишето,  28 си е прекрасна възраст,  млада си безумно 😃най вероятно е случайно, ако все пак решиш направете с партньора кариотип,  консултирай се с лекар! Успех и не мисли , че  и следващия път ще се повтори ! Аз съм почти на 40  , пък съм заредена отвсякъде, сякаш случая ме направи още по силна ( а те са два през 1 година , но предния е мисед) .Коледа наближава, искам да валят тестове ❤💖💖

Благодаря за подкрепата! След като излезнат резултатите др сед ще се консултираме с аг-то ми какво да правим.

# 66
  • Варна
suzana_b, в 7 седмица беше , но се оказа, деформиран плоден сак и въобще липса на ембрион...кухо яйце.
Просто тази тънка лигавица ще  ме побърка тази вечер голям рев изревах. Гледам положителния тест за овулация и си мисля за 4-те мм лигавица  smile3511

# 67
Miss V Защо ревеш?! Я се стягай!
Пускай се ,щом са ти казали 2 лекари!
То каквото има да става,ще става дори и с най-удебелената лигавица!

# 68
  • Sofia
suzana_b, в 7 седмица беше , но се оказа, деформиран плоден сак и въобще липса на ембрион...кухо яйце.
Просто тази тънка лигавица ще  ме побърка тази вечер голям рев изревах. Гледам положителния тест за овулация и си мисля за 4-те мм лигавица  smile3511
Както казва Дидито, стягай се ! При кухо яйце,  възстановяване то е месец  по принцип 😃 Трябва да се  доверяваш на лекарите и на интуицията си ,  ако се чувстваш готова , действай 😃

# 69
  • София
Ако хормоните не са възстановили нормалните си нива е абсолютно възможно лигавицата да не е достатъчно дебела, лутеалната фаза да не е достатъчно дълга, и др. хормонални аномалии. Но ако държиш на бебеправенето сега и веднага - най-много да не стане или да няма къде да се задържи ембиона. Мисля че лигавицата трябва да е над 7-8мм преди овулация. Аз лично бих изчакала организма да се възстанови поне 2-3 месеца. Виж добавките за възстановяване на лигавицата на първа страница на темата. Успех!

# 70
Miss V Защо ревеш?! Я се стягай!
Пускай се ,щом са ти казали 2 лекари!
То каквото има да става,ще става дори и с най-удебелената лигавица!
Взе ми го от устата! Вие сте половин доктори момичета! Едно време все едно хората са знаели, че изобщо има лигавица и дали да е дебела или тънка! Хващай мм за ушите и действайте! Успех на всички! 😍😍😍🍀🍀🍀

# 71
Госпожице В, няма нищо за рев. Тялото е една мъдра машина и не прави глупости.
Между другото, наскоро излезна голямо научно изследване, което показа, че колкото по-малко се чака след спонтанен аборт, толкова е по-голям шансът за успех. Остарелият съвет да се чака 6 месеца намаля значително шансът на много жени и новата препоръка е само 1 цикъл, освен ако няма някакви усложнения като сраствания.

# 72
Госпожице В, ти си точно моя случай.
На мен док също ми каза да действаме след 1ви цикъл, също каза, че няма вече нужда да се чака 5-6 месеца. Аз също като теб се чудих дали да действаме или да изчакаме още малко, но реших че каквото трябва да става ще стане. Еми ето, не стана веднага и сега вече съм с втори Ц.
Организма си знае работата млмичета. Ако трябва да стане - ще стане, ако ли не - няма да стане.
Действайте и не му мислете.
И скоро с положителни тестчета естествено 🍀

# 73
  • Пловдив / София
Аз не бих правила опити след 1 цикъл само.
На мене лекарката ми каза 3 да изчакам. Макар че вероятно ще изчакам повече и мисля след НГ да подновим опитите. Сега си чакам третия цикъл, но след него ше правя изследванията.

# 74
Fam, все пак мисля, че всичко е строго индивидуално и всеки сам решава. Смятам че лекарят ми е достатъчно добър и му имам огромно доверие, та щом той каза че всичко е наред и може, му св доверявам на 100%.
Пак казвам, всеки сам си решава. А и всичко зависи от много неща. В коя седмица е бил К, как се чустваш, каква е прочината за К. Много са нещата, така че мисля че няма как при всеки да е еднакво.
Няма значение след кой Ц желая на всички скорошен успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт