Кюретаж и забременяване след това - тема 75

• 54 871
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Мама на трима, разбирам те, но според мен е добре да не се радваш и то много. С притеснения нищо не се променя така или иначе, а и шансът е на твоя страна!

# 226
Настройвам се позитивно! 💕💕Всичко ще е наред и близнаците ще са живи и здрави и ще растат на топличко в корема на щурата си мама! 😍😍 Пожелавам успеха на всички вас, момичета! Усмихвайте се и по-малко стрес, повече любов, смях, песни и хубави емоции! 🌟🍀🌟🍀🌟🍀

# 227
А така, това е друго нещо. Не ме разбирай погрешно, знам, че не ти е леко, имала съм бременност след загуба. Но вярвам, че близнаците ще дойдат и то май около рожденния ми ден през юли.

# 228
  • Пловдив
И аз се нареждам към мечтите за близнаците. Винаги съм си мечтала за тях. Ако някоя има нека ме поръси с двоен прашец!  Flowers Four Leaf Clover

# 229
Мерси за пожеланията! 😍😍
Нека всяка от нас да сбъдне мечтата си съвсем скоро! 🍀🍀🍀 Сигурно е голма лудница с близнаци, но пък ще е супер веселба! 🐒🐒

# 230
Поради естесвото на работата си много се страхувам от близнаци и от всички рискове свързани с тях, затова не се навивам аз на такива. Но от сърце ви ги пожелавам, живи и здрави, и най-вече, родени на термин!

# 231
Момичета, явно няма да съм от бременните този месец, лелката тръгна да идва Sad Този месец ми е месец на равносметка ....преди година на 6 ноември си направих теста за бременност и бях най-щастливия човек във Вселената на 14.11 имам рожден ден и миналата година казах на 14 на родителите ни че ще имат първото си внуче а тази година ще чувам на 14 пожелания от рода на „пожелавам ти да се похвалиш скоро че си бременна” или „и нека това дето го искаш най-много да стане скоро”...след дни ще стана на 38 г. На това му се вика надбягване с времето..днес от работа до вкъщи плаках за първи път след деня преди аборта  и нямам сили да спря..
Имам два въпроса:1. Само аз ли се измъчвам че все пак взех решение да го махна бебо, защото то все пак беше живо и 2. Този месец си засичах О с тестове на 26-нямаше еднакви черти на 27-е положителен  а ми идва днес...не би ли трябвало най-рано утре?

# 232
  • София
Джорджия, не се самоизмъчвай с това дали си взела вярното решение. За тогавашния момент е било вярно решение. Взела си го - минало. Сега гледаш напред.

Относно тестовете за О - аз като смятам от 27 до днес са точно 14 дни, което си е нормално.

Нормално всички се сдухваме около разни дати. Ама те са в главите ни. На мен преди седмица от единия ап дето си следях Б ми честитиха с "happy toddler" и исках да им извия вратовете. Таман бях забравила за тая дата...

Така че горе главата, щото бебетата ни ще имат нужда от майки със здрави глави Simple Smile

# 233
Много ти благодаря, delisardeli, опитвамм се да се събера и да стана по-силна като се изправя.
Относно теста за овулация, просто си мислех че би трябвало да броя минимум от 28, защото нали уж показвали, че ще настъпи от 12 ч до 24ч.овулация, явно нещо не съм разбрала, ама нали съм си руса Simple Smile
Друг е въпроса че правихме опити и на 26 и на 27 ама явно Шефа от горе трябва да каже кога ще е момента Simple Smile

# 234
Georgea, бих искала да мога да те прегърна и да ти обещая, че всичко ще се оправи. Това, което ти се е случило е жестоко и несправедливо, но нямаш вина. Не се измъчвай с мисли и въпроси дали си грешила, в такава скапана ситуация нямаш много ходове и всички до един не са нещо, което искаме или избираме с кеф да ни се случи. Дните около празници и годишнини и за мен са винаги много, ама много трудни. Бъди търпелива със себе си, не потискай тези емоции, но и помни, че и това ще мине, ще дойдат по-добри дни. Опитай се да черпиш от вътрешната си сила и стабилност, макар че те са на предела си.
Ако ти помага, пиши тук и споделяй, пък ние ще се опитваме доколкото можем да ти даваме кураж.
Дели, офф, да и мен редовно ми изникват разни апп-ове дето си мисля, че съм изтрила. Гуш и за теб.
Ще изгрее слънце и на нашата улица, момичета!

# 235
Здравейте момичета.Днес бях на лекар заради кървенето при секс и за пореден път чух, че всичко е наред...явно не се овлажнявам достатъчно и се протривам при полов акт и от там идва кървенето...Взела съм си някакви овлажняващи гелчета Гинофит и наистина с тях интимните моменти са доста по приятни...Явно обаче О не се редуват яйчниците всеки месец, защото октомври уж трябваше О да е от ляво защото септември беше от дясно, но от къде е била нямам идея.Днес имах доминантен фоликул 18мм от ляво и се потрудихме (защото проходимата тръба е от ляво), но лигавицата беше само 6мм и съм го отписала и тоя месец...Според доки тази лигавица си е нормална, но за мен не е защото моята лигавица около О винаги до сега е била между 8 и 10мм, но никой лекар не обръща внимание на това.Моля да ми кажете нещо мога ли да вземам като витамини за да нормализирам тая лигавица...Според мен Б при такава лигавица няма как да очаквам...А последните 4месеца лигавицата около О си е все 6мм, което за мен не е нормално...Дайте някакви съвети ако сте се сблъсквали с такъв проблем или каква може да е причината, защото явно за лекарите си е нормална...явно аз не съм нормална вече...

# 236
Джорджия, Hug Не се връщай назад .Минало е и е зад гърба ти! Другото предстои! action032
Аз  мин. година на този ден, 10 г.с.+1 ден бях на К. Вечерта ревях до несвяст  и не осъзнавах още какво се  е случило.
В деня на термина си  пак бях в дупка Sad Нямаше нито бебе,нито нова Б... , около тези дати е много тегаво...
Но ето,че след толкова месеци напразни надежди и отрицателни тестове , в най-абсурдния  за нас месец  се е случило и сега отново сме в очакване ! В очакване със страх,с тревоги ,но с много надежда,че нашето бебе ще дойде при нас!
И вашето ви чака и ще дойде!На всички момичета тук. Щом сте успели веднъж,пак ще стане Hug
Дано наближаващите празници донесат много радост в тази тема PraynigНикой да не остане тук,а всички в отчетни Praynig
Малко неидентифициран растящ бебешки прашец от мен  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug

# 237
  • Sofia
Джорджия, за миг не Съжалявай  за нищо,  избора ти е правилен и хуманен!  Аз също не Съжалявам, не се замислих, реших че е най правилното решение, сега чакам отново да забременея и да си имам здраво бебче, ще стане вярвам 😃нито пък възрастта ти е проблем, аз ставам след 2 месеца  на 40,  а ще правим опити чак през май , защото мм отива за 5 месеца  в чужбина,  така че....Сега не посмях да рискувам два месеца след  аборт,  въпреки че док ми каза че съм ок, а и мъжа ми не беше готов!  Няма възраст да бъдеш  майка 😃Естела,  на теб пожелавам най леката бременност и прекрасен финал! Вярвайте, момичета ❤💖💖

# 238
Момичета, явно няма да съм от бременните този месец, лелката тръгна да идва Sad Този месец ми е месец на равносметка ....преди година на 6 ноември си направих теста за бременност и бях най-щастливия човек във Вселената на 14.11 имам рожден ден и миналата година казах на 14 на родителите ни че ще имат първото си внуче а тази година ще чувам на 14 пожелания от рода на „пожелавам ти да се похвалиш скоро че си бременна” или „и нека това дето го искаш най-много да стане скоро”...след дни ще стана на 38 г. На това му се вика надбягване с времето..днес от работа до вкъщи плаках за първи път след деня преди аборта  и нямам сили да спря..
Имам два въпроса:1. Само аз ли се измъчвам че все пак взех решение да го махна бебо, защото то все пак беше живо и 2. Този месец си засичах О с тестове на 26-нямаше еднакви черти на 27-е положителен  а ми идва днес...не би ли трябвало най-рано утре?
И аз съм така, и мен това ме измъчва, и особено това, че вече щях да имам бебе, а сега нищо, нито Б. Sad(((( много ми е трудно, още повече аз съм по-голяма от теб и това доста ме притеснява. дано скоро и нашата мечта се сбъдне. Прегръдки.

# 239
Всеки минава през тези моменти когато си припомняш загубата и как е минало година, две от тогава, а насреща нищо....

Каквото и да кажа ще е безмислено, докато не се случи това, което чакаме ... ако това те успокоява, слънце изгрява ... при мен изгря след 3 загуби в рамките на година и половина, при моята най-добра приятелка след 5 загуби за 6 години и на 40 роди сина си.... търпение и сили....

Относно овулацията, лутеална фаза от дори 12 дни си е пак добре. Моята винаги е била мн къса (8-9дни) и явно проблемът е бил дефицита на прогестерон. Удължи се след приема му и съответно той ми помогна да задържа сегашната ми бременност + вливанията на интралипид. Или просто Господ е решил, че това е момента .... дай Боже

Общи условия

Активация на акаунт