Кюретаж и забременяване след това - тема 75

• 54 871
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета.Днес бях на лекар заради кървенето при секс и за пореден път чух, че всичко е наред...явно не се овлажнявам достатъчно и се протривам при полов акт и от там идва кървенето...Взела съм си някакви овлажняващи гелчета Гинофит и наистина с тях интимните моменти са доста по приятни...Явно обаче О не се редуват яйчниците всеки месец, защото октомври уж трябваше О да е от ляво защото септември беше от дясно, но от къде е била нямам идея.Днес имах доминантен фоликул 18мм от ляво и се потрудихме (защото проходимата тръба е от ляво), но лигавицата беше само 6мм и съм го отписала и тоя месец...Според доки тази лигавица си е нормална, но за мен не е защото моята лигавица около О винаги до сега е била между 8 и 10мм, но никой лекар не обръща внимание на това.Моля да ми кажете нещо мога ли да вземам като витамини за да нормализирам тая лигавица...Според мен Б при такава лигавица няма как да очаквам...А последните 4месеца лигавицата около О си е все 6мм, което за мен не е нормално...Дайте някакви съвети ако сте се сблъсквали с такъв проблем или каква може да е причината, защото явно за лекарите си е нормална...явно аз не съм нормална вече...
В темата за добавки, Денис помага много, може да я питаш. Основно се препоръчва масло от вечерна иглика 2500-2600 мг. дневно на два приема.

# 241
В очакване на втори цикъл след К. съм,а никакъв го няма.По календар трябваше да ми дойде понеделник,на 29 ден,вече сме 34.
К. ми беше на 09.септември,първи цикъл на 09.октомври.От няколко дни съм очакване,периодично имам някакво бледо розово зацапвате,но Ц. липсва.
Ц. преди е бил дълъг,на 30,31,32 дни.
Да се притеснявам ли?!

# 242
  • София
Дидито, възможно е все още да не са ти се нормализирали хормоните след К. Изчакай още няколко дни, ако продължава да не идва, можеш да направиш тест и/или да отидеш на преглед.

# 243
Dydito, защо не си направиш тест?

# 244
Чакам и да идва,че се нервя така!
А тест няма смисъл да правя Simple Smile Няма шанс

# 245
В очакване на втори цикъл след К. съм,а никакъв го няма.По календар трябваше да ми дойде понеделник,на 29 ден,вече сме 34.
К. ми беше на 09.септември,първи цикъл на 09.октомври.От няколко дни съм очакване,периодично имам някакво бледо розово зацапвате,но Ц. липсва.
Ц. преди е бил дълъг,на 30,31,32 дни.
Да се притеснявам ли?!

На този етап според мен няма нужда от притеснения Simple Smile на мен първия Ц след  К ми беше на 35дни, а втория с няколко дни повече. И при мен беше със зацапвания в нАчалото, но после си дойде както трябва. Не се притеснявай, пък ако не се появи до още някллко дни тогава иди на лекар Simple Smile

# 246
  • Варна
Тестовете за бременност колко рано могат да засекат бременност ?
Имам още 6 дена до Ц, почти съм убедена че няма да е станало този месец, но пък ме човърка отвътре дали е станало  Joy
Да знам поне мога ли спокойно да си пия алкохол, че  снощи бях на рожден ден и след втората чаша вино се чувствах гузно , че си налях трета макар и всичките с много лед  Joy Joy

# 247
  • София
Miss_V, толкова рано може да засече, може и да не засече. Ако излезе отрицателен, как си сигурна че ти е показал правилно?
Докато не видиш чертите всичко е въпрос на твоя преценка. На мен миналата година ми отчете чак седмица след закъснение, преди това беше отрицателен.

# 248
Мис В, не се притеснявай за виното, дори са си бременна, бластоцитът още няма добър обмен на хранителни вещества с теб, та не се е напил Simple Smile. Ти дано си изкарала добре.
Тестовете са различно чуствително в зависимост от марката. Нищо не ти пречи да направиш един. Както казва една приятелка: ако е отрицателен, ще правиш до положителен. И аз понякога на този принцип съм действала, ха-ха!

# 249
  • Варна
Благодаря за споделените мнения Grinning
Elenna голяма шегаджийка е твоята приятелка  Joy
Иначе знам, че няма обмен на алкохол и вредни вещества на този етап ако съм, но пък леко гузна бих се почуствала  Laughing
При предното точно зачеване бях на къмпинг и от ставането до лягането се пиеше алкохол, на фестивала на народната носия колко хорца тропнах  ииии  ох какъв забавен Август изкарах и все пак теста беше положителен след всичкия изпит алкохол  Laughing Laughing
 Та сега се надявам отново забавленията ми да не пречат на + резултат.

# 250
Ще ти стискам палци силно! Аз пък не съм пила алкохол от толкова време, че вече забравих вкуса на живота: бременност, кърмене, после две операции по друг повод и сега си пазя (уж) черния дроб, но ще взема да обърна и аз една чашка като развееш теста!

# 251
Тестовете за бременност колко рано могат да засекат бременност ?
Имам още 6 дена до Ц, почти съм убедена че няма да е станало този месец, но пък ме човърка отвътре дали е станало  Joy
Да знам поне мога ли спокойно да си пия алкохол, че  снощи бях на рожден ден и след втората чаша вино се чувствах гузно , че си налях трета макар и всичките с много лед  Joy Joy
Ако все пак решиш за тест си вземи Belive от двойната опаковка първият или експрес тест, те са с чувствителност към
ЧХГ 10 единици. Успех, дано да са две черти!

# 252
Има и едни интернет тестове дето се продават по стотици бройки в опаковка, които на мен са ми хващали ЧХГ точно 10!

# 253
  • Варна
Късно е, Bianka.
Пратих мм в аптеката, въпреки че според него няма смисъл за тест при положение, че чакам цикъл след 5 дена и му казах да не взима тест за повече от 6 лв! Върна се нашия с шуър чек, а аз естествено нададох един вой ! В крайна сметка аптекарката му предложила шуър чек за 10 лв и шуър чек за 4 лв ?! Той взел тоя за 4, но и двамата не можем да си обясним каква е разликата  newsm78

Елена, сипи си едно малко за бледата ми втора чертичка на шуър чека  Grinning

След 5-6 дена пак ще пробвам, когато уж вече трябва да се очаква да ми дойде..
Честно казано мисля, че имах ранна овулация и за това съм объркана кога трябва точно да ми дойде.

# 254
  • София
Юхуууу, браво на теб, и аз ще сипя за твойта бледа черта. Като повторите след няколко дни да е по-ярка вече.
Шуърчек едното е с капкомер и ти трябва чашка, а другото е писалка - направо пишкаш отгоре. Разлика в чувствителността не мисля че има Wink

Общи условия

Активация на акаунт