8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета, привет от Египет! Лежа си на плажа с коктейлче на 30 градусова жега. Наборът си е вкъщи, поверен на баба си. Купих му тениска оттук, ще взема и ориенталски сладкиши. Сега съм се размазала на плажа, а по-късно отивам до пустинята и бедуините. Не ме търсете за математика и теми по философия до края на седмицата... Wink

# 301
  • София
Е, браво!  Вие с Росита сърце нямате 😂😂😂 а тук е 10 градуса и вали гаден дъждец. Приятна почивка 🌞

# 302
Габи, приятно изкарване!

# 303
  • Русе
gabiplus, как е туризмът в Египет. Мислех че е увяхнал като дестинация, предвид политическите разстройства. Какви туристи преобладават. Предполагам, че цените са атрактивни.

Като стана дума за философия, много се боях от таз дисциплина, но явно преподавателката им ги предразполага и не ги стресира с несмилаеми понятия. Миналия час им е пуснала някакъв филм и всеки е трябвало да напише максимално изрази - мисли, емоции, неща които са ги впечатлили и ги отделят като отделни щрихи , породени от филма. Та Светослав бил с едни от най-многото,заради което имаше печатче кенгуру Laughing. А преди седмица ми сподели, че според него ,хората умират, когато душите им умират. Твърди, че е негово умозаключение, което не съм съвсем сигурна, но пък от друга страна, той на чужди такива не обръща внимание.

# 304
Честито на днешните именици, ако има такива сред вас или близките, приятелите!

# 305
  • гр. София
Добър ден, мами  newsm03
Чиби, бързо да се подобрява Сашо  Praynig
Приятна почивка, gabiplus  newsm10
Амбърче, аз не зная в нашата гимназия какво изучават по тази философия  ooooh!

# 306
Мама Мими, благодаря!
След около пловин час ще звънна ня докторката му да питам за пролука днес в часовете, че да не седи много Сашо пред кабинета в в това състояние..
По нищо не знам на какво са...

# 307
  • софия
Добър ден, мами  newsm03
Чиби, бързо да се подобрява Сашо  Praynig
Приятна почивка, gabiplus  newsm10
Амбърче, аз не зная в нашата гимназия какво изучават по тази философия  ooooh!
Моята философка има 6, обаче не можа да ми обясни какво учат!!!!????!!!

# 308
  • Русе
  Философията ми е слабост от ученическите години. То и Светослав не може да ми обясни какво учат. Не мисля, че има моите наклоности. Когато започна да говоря на по-отвлечени теми, обикновено казва - Много филми гледаш. А размислите му за душата не мисля, че са свързани с философията, която изучават. Но той по принип е много интуитивен, но без способност да анализира. Изплясква нещо, но  не може да обясни от къде му е дошло.

Чиби, докторката ви е чудесна.Преди седмица си говорихме, че вирусът вече е наел в града. В класа на Светослав имаше две болни деца през последните седмици.

# 309
  • Русе
И аз не се интересувам от материалът който учат. Важното е той да е на ясно и да учи. Вчера има 5 по Философия.

Чиби, бързо да се оправя Сашето  Praynig

# 310
Бързо да оздравява Сашо на Чиби.
Ирка, много ще са ви хубави празниците, щом ще присъстват и двата комплекта родители.
Иначе и аз помислих, че Росита се оплаква от самата Гърция и настръхнах, хахах, видна почитателка съм. Запомнила съм и че те ходята там да почиват.
Исках още работи да пиша,а ги забравих. Трябва явно да подхващам розмарина.
Моят носи прилични оценки - много шестици по английски и 5-ци по математика и БЕЛ тази седмица.
Забравих физическото, отличен е там.
Казва, че по информатика му интересно вече, въпреки, че не харесва госпожата.
По философия го питах какво учат и..."ми едни неща от учебника и после си говорим".
Приятен следобед, момичета.

# 311
Амбър, чудесна му е докторката, няма грешка.
Вече го промуши в графика.
Ще си почива у нас до края на седмицата на диета и необходимите за случая лекарства.
Ели , Емонка, Габелас, благодаря за подкрепата!
Браво на връстниците! Няма да казвам конкретни имена, за да не пропусна някого.
Емонка, и моят е така с 6- ците, но по немски. По другите предмети е голяма шарения.

# 312
  • Чикаго / София
На Росита и gabiplus приятна почивка на по-топлите места, макар че росита не е баш на почивка, но все пак наслаждавай се на приятното време.

Чиби да отминава бързо вирусът!

Ели_дечкин много му се радвам на твоя Алекс! Все така да ти носи петици и шестици!

И аз обичах Философията като ученичка и Логиката.  Тук май ги изучават по-нататък, тази година нямат.

Шани не мога да помогна с дистанционното обучение. Защо не поташ в Министерството на Образованието, предполагам би трябвало да са запознати как става. Напиши тук ако разбереш нещо, моля те. Не съм се засилила да карам децата да учат дистанционно, все пак ходят на Бг училище тук, но ей така за информация не е лошо да се знае.

gabiplus как е минала вечерта в заведението на набора? разказа ли нещо?

# 313
Ирка, благодаря!
Прекрасно е , че бабите и дядовците ще ви гостуват за Коледа и Нова година!

# 314
  • столицата
Чиби, бързо да оздравява детенце! Като чуя стомашен вирус и ми настръхва косата. Моята дъщеря все ги кара тежко и с обезводняване.
За стипендиите  на осмокласници в СМГ срокът  е 10.11 за подаване на заявленията http://smg.bg/news.php?id=664

За философия говорите. Да се похваля с 2 шестици по предмета. Много лесен и приятен бил. Трябвало да си изказваш мислите Simple Smile на глас. Досега май/цитирам/ не били вземали уроци от учебника. Ужасно много се съмнявам  в това. По-скоро някои мои роднини по права линия просто не си четат учебниците. Те и миналата година по БЕЛ не вземаха уроци по учебника уж и след 2 месеца ме уведоми изненадана, че  "тези неща, които госпожата ни ги разказва ги имало в учебника" край на цитата.
Заявила съм й , че нямам намерение да участвам в учебния процес, освен  ако не ми поиска съдействие. Да се оправя. Скоро ще стане  непълнолетна все пак Simple Smile Че и лична карта ще има.

Общи условия

Активация на акаунт