8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Галимар, благодаря!
Звъннах на класната, за да й кажа , че е болен.
Да не се чуди жената, защо отсъства.
Вчера ги наредила нашите да сядат по номера. Оплакали се колегите й , че много говорят в часовете като са с приятелче на една маса.
Нащият ще седи с адашката си.
П. П. За капак на всичко днес майка ми някъде се е ударила под долната устна навън. Поне засега е добре , пу-пу, все още не сме стигнали до неврохирург. Като се заредят такива лоши неща, просто да откачи човек за кого по-напред да се притеснява...

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 19:44 от Чиби

# 316
  • столицата
Чиби, наистина понякога се насъбират неприятности. Дано при всички бързо отшумят оплакванията!
Има ли някой тест по информационни технологии, че утре  наборката я очаква такъв? Поне контролното по НЕ е отпаднало, защото днес урокът е бил по-сложен.
За разбиращите - взели са датив?!?!?

# 317
Галимар, благодаря отново.
Нямам тест по  ИТ , но пожелавам успех на наборката.

# 318
  • София
Като казахте Философия.
Моят е подхванал един спор с Госпожата по Философия от не знам колко учебни часа вече и не отстъпва. Доколкото разбирам, всеки вади източници и си защитава теорията упорито. Не знам кога ще спрат да спорят по темата.
И аз се радвам много на напредъка на Алекс на Ели.
Ирка, и за вашите предстоящи празници се радвам. Страхотно ще бъде.

# 319
Иринка, голям спор се е заформил.

# 320
  • гр. София
Чиби, и Сашо, и твоята майка да се подобряват бързо  Hug
galimar, не мога да ти бъда от помощ за НЕ  newsm78
Виж, за ФЕ е друга работа  newsm10

Хубав ден Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 321
Мама Миму, благодаря!
Хубав ден и от мен!

# 322
От много време не съм писала тук,нито съм разказвала  .Сега е времето.Започнаха вече трепетите при нас.Харесали сме си някой.Има съученик,когото си харесва и мисля,че няма нищо лошо в това.На 14 години смятам,че не е зле да си имаш гадже.А пък и ако се получи между тях ще съм щастлива,защото и тя ще е.Преди месец ни дойде за пръв път,вече бях тръгнала да се тревожа,тя е на 14 и 4 месеца.А има познати , на които им е дошло на 11.Важното е,че вече нямаме поводи за притеснения.Нямат много предмети в училище,по философия било много забавно в часовете.По НЕ материала не и много лесен,но се справя добре.Има тук-там петици,доволна съм,но е важно тя да е удовлетворена.Шестиците преобладават по всичко освен математика и физическо.Другата сряда ще правят тест по математика над вектори,трапец и триъгълник.Дано да се справи.С класа също се разбират добре,ама за нея е важно с момчето да се разбира пък с останалите било лесно.Когато говорела с него била като ученичка,разговаряща с някой възрастен учител.Мънкала,чудила се какво да каже Grinning Аз и казвам да се държи по-естествено,все пак той не е нищо повече от нея.Набори са,даже разликата им била около 1 седмица.Ще видим как ще се развият нещата.

# 323
  • Чикаго / София
  Иринка доколкото познавам Павел, няма да се остави на учителката по Философия. Ще успее да си докаже тезата. И само така. Браво за упоритостта и старанието му. Кажи накрая как се е развил спорът Simple Smile

FireWoman дано се развият благоприятно за наборката отношенията с младежа.  Нормално е на тази възраст да започнат първите трепети Simple Smile

# 324
FreeWoman, дано да се получат нещата между щерка ти и съученика.
Моят днес пропусна контролното по МАТ. Ще го прави сам, като отиде на училище след боледуването. Няма да му се размине.

# 325
  • Русе
Чиби, хич не бих го мислила даже контролното. До понеделник сигурно ще е добре Сашето.

FreeWoman не знам какво ще се получи, ама аз съм от другата страна и като знам какво имат в главите си момчетата, хем моето общо взето има три "сестри", дет освен мен го възпитават и се води уж кавалер и като знам какви ги мъти и как си лъже приятелката, дет се кълне, че я обича и държи на нея за цял живот... Ама ако дойде да ме пита, бих и дала някои съвети. Като на първо място, да не се кахъри толкоз какво казва че мисли Той,щот не винаги това, което казва на нея е това, което мисли, Да се усмихва повече.Да не му се извинява, когато той е сгафил и разни такиви. Ама момичето е много свястно. Щот има и друг тип момичета. Imp  Иначе имаме няколко семейни приятели, които са гаджета от ученическите години и са много хубави семейства. Едните са лекари, другите инженери и все заедно.

Всеки ден след училище имаме около 15 минути, когато хапва или не, но ми разказва нещо интересно от училище. После общо взето не се засичаме много - домашни, тренировки и компютър.Та днес пак на тема философия. Имали заместничка,която разказвала изключително увлекателно и не е искал да сършва часа. Разказвала толкова интеесно, че щял да го помни цял живот. Ама какво, що, не бидох информирана - за душата, за човека, за обучението на бебето....

# 326
  • Русе
Не можах да се стърпя
Скрит текст:
Ахейските герои, участници в Троянската война

Горе отляво надясно: Тевкър, Патрокъл, Ахил

Долу отляво надясно: Диомед, Менелай, Нестор, Агамемнон, Аякс, Одисей

# 327
Контролното няма да му избяга.
Хич и не го мисля.
Важното е да си почива, за да се възстанови.
Амбър, то не е и за сдържане.

# 328
  • гр. София
От мен - пожелания за спорен петък на всички  love001
В гимназията от тази седмица добавяме в дневника още две оценки на ученичката - много добра и отлична оценка по разговорен ИЕ  newsm10
През уикенда ще завършва презентацията си за една провинция в Испания.

# 329
Мама Мими, браво на госпожицата!
Успешно представяне на презентацията!
Нашият събира сили у нас и пише домашни .

Общи условия

Активация на акаунт