8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • гр. София
Добър ден, мами  Heart Eyes
Да ви се похваля - от днес в нашата гимназия започна изплащането на месечните стипендии  Grinning Осмокласничката получи сумата, предвидена за два месеца.  newsm10 При нас няма изискване за банкови сметки.

# 346
Браво! Със здраве да си я ползва!
Честит имен ден на днешните празнуващи Филип, Филипа и подобни!

# 347
  • софия
Добър ден, мами  Heart Eyes
Да ви се похваля - от днес в нашата гимназия започна изплащането на месечните стипендии  Grinning Осмокласничката получи сумата, предвидена за два месеца.  newsm10 При нас няма изискване за банкови сметки.
Успя малко да ми вдигнеш настроението!

# 348
  • София
С тая стипендия голяма разправия имах с моя син. Преди време, когато са им говорили за стипендиите, той твърдеше, че се взема успеха от първия учебен срок на 7 клас и затова няма да взема стипендия. Успехът му е под 5,50 . Опитах се да му обясня, че няма как да е така и че се взема успеха за целия 7 клас. Обаче той спори с мен и спори и аз го оставих. Преди час и нещо ми се обажда: Мън, мън, ами сега трябва да попълня тука за стипендия, да ми кажеш коя община сме. ...  и прочие подробности по адреса, които не ги знае. Явно вече е разбрал, че стипендията ще е за успех от целия 7 клас, а той има над 5,50, и е леко гузен дето спори с мен.
Абе слушай майка си, дете! Тя може и да е динозавър, обаче и поради тази причина пак някои неща ги разбира по-добре Crossing Arms
И сега, ако се наложи спешно да вадя карта, ще види той  Close Мразя да тичам в последния момент по задачи!

# 349
  • България, София
Мама Мими, честито на твоята госпожица Hug Със здраве да си я харчи Blush

Жълто цвете, браво и на вас.
Моята госпожица, въпреки, че завърши седми клас с 6.00 няма да взема стипендия. При тях се гледали и точките от НВО, трябвало по всеки от предметите да има най - малко 84 т. + успеха от 7 клас. Заради математиката няма да взема стипендия. Има 81, 250 т.
Въобще не знам дали това е правилно, но така са им казали в училище. Не съм проверявала никъде.
Да вземе да се амбицира да има успех от първия срок, но като я гледам, мързелът й й е по - сладък от стипендията.
По музика имала 4. Мин.седмица се мота цяла седмица, въпреки, че знаеше, че има да прави презентация по ИТ. В неделя цял ден вися на лаптопа и така и не успяла да я завърши. Вчера я спаси единстветвено, че времето не е стигнало и за нея. Тя явно на тази кълка лежеше ImpRage
Но пък от контролното от по - миналата седмица по НЕ има 5,70. Все пак и похвала заслужава.
Но се люшкам между радостта от постижението по НЕ и желанието да й скъкам ушите за мързела по останалите предмети.

Габи, събирайте топлинка в Египет. Не че тук е арктически студ, но е и за по бански Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит имен ден на днешните именици! Здрави, успешни, щастливи и късметливи да са Simple Smile

# 350
  • София
Велина, то не е много за браво неговата работа, защото втория срок сигурно ще е без стипендия както го е подкарал ooooh! Обаче, аз се надявам, че ако му хареса да има плюс пари към джобните, ще седне и да позасили ученето.  Thinking И ако се позасили за мен това ще е бонусът, а не 30 или колкото там лева дават. Той си учи, ама само по езиците го кефи. По другите предмети нещо го подкара през просото Close И дори по едно време ми обясняваше, че тия оценки сега за нищо не трябвали. Кой ли го е светнал за това, да ида и да му набия каската Close 

# 351
  • България, София
Жълто цвете, ясно е че не сме за парите Blush То за децата това е точно тръпката, че получават нещо, за усилията, които са положили и това нещо не идва от мама и тате. Съгласна съм, че това е бонусът.
Ама като я гледам моята госпожица, явно й е все тая. Не виждам за втория срок как ще се класира за стипендия.
Не знам, от възрастта ли е, от пренапрягането от 7 - ми клас ли, нещо хич не се стряска. А сега изобщо не е моментът да се отпуска. Даже напротив. По езиците ясно, но и по другите предмети ако загуби форма, догодина не знам как ще влезе в ритъм.
Пък ако вярно и някой им пълни главите с глупости за ненужността на оценките Imp Иде ми и на мен да скоча на бой.

# 352
  • гр. София
Чиби, velina_v, много Ви благодаря  bouquet Все пак 80.00 лева са си пари  Peace
Наборката иска да си спестява сумата от стипендиите за догодина, когато имаме организирана езикова ваканция в Испания  Grinning Ще гостуваме на моя братовчед и семейството му в Мадрид. От 2001 година живеят там и лятото като разбраха, че дъщерята е приета в Испанската гимназия веднага ни се обадиха да ни честитят и да ни поканят за лятото  Heart Eyes
velina_v, съчувствия за стипендията на твоето момиче...  Sad Прекалено тежки критерии са Ви поставили във вашето училище.  Angry

# 353
  • София
И при моята стипендията ще е мираж май. С 4 специални предмета по които петицата е върхово постижение не виждам как ще се получи.

# 354
Велина, браео на девойката за постижението по НЕ!

# 355
  • София
Е, върнах се от Египет и хоп- приземих се в софийското ежедневие. Хубаво си беше в Африка-палми, море и над 30 градуса на плажа. Wink Туристи има колкото искаш- самолетът беше пълен, хотелите се пръскат по шевовете от руснаци. Слуховете, че там е опасно, са меко казано преувеличени. Вярно, наоколо цари мизерия и ниска хигиена, както и примитивното поведение на местните араби, но все пак това е Африка. Wink

# 356
  • България, София
Чиби, благодаря Hug Дано тенденцията се запази, да не е инцидентен успех.

Габи, добре дошла Hug
Радвам се, че слуховете за опасности в Египет са преувеличени.
Влече ме натам. Дано някой ден успея и да стигна Simple Smile

# 357
Mama Mimi
 тези 80 лв за един месец ли са и за пълен отличник ли или за над 5.50?

# 358
Mama Mimi
 тези 80 лв за един месец ли са и за пълен отличник ли или за над 5.50?

Съдейки по прочетеното - за два месеца, което прави по 40 на месец, което пък означава, че броят на отличниците в това училище е , да го наречем, приемлив.
Видях, че в НЕГ са заковали на 21 лв, което е абсолютният минимум, а училището получава допълнително финансиране за стипендии по определени критерии.

# 359
Да , сега видях, че е за два месеца.
Но дали има делене на пълен отличник и над 5.5.
Незнам колко паралелки са при тях, но ако това е сумата 40 лв. за всяко над 5.50 то те са по мотивирани от 91нег.Добра сума!
В 91 нег и за пълен отличник ли и е 21лв?

Общи условия

Активация на акаунт