8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Девойките-обожателки на моя пубер са му казали, че харесват мъже с епилирани крака, ръце и тяло. Сега само за това ми говори, а аз се опитвам да парирам атаките с доводите, че е нормално и мъжко мъжете да имат косми по краката, а и умерено по гърдите. От няколко години той си епилира подмишниците с тример и съм много "За", обаче това с краката и гърдите не мога да го приема. Вашите набори какво мислят и правят по темата?

# 211
А за тези, които се оплакват за външния вид на пуберите и отказът от хигиена, след някой друг месец ще видите  качествена промяна и по три пъти къпане на ден Simple Smile
О, със сигурност ще стане , когато тръгнат с гаджета.
Ааа, и това с парфюмирането - като вляза в детската стая получавам замайване от парите /с ударение на първата сричка, уви/
И у нас е същото.
Габи, нашият нищо не говори още за епилиране.

# 212
  • Русе
 За дезодоратите още преди две години му казах, че ако всеки се пръска с нещо си, в затворено помещение сигурно става ад и в класната стая не се трае.Много по-добър ефект има, ако просто е чист. Установи че съм права .
   Гаджета винаги е имало около него. Уж има една сериозна от две години, с която всекидневно се обясняват, но между временно си пише с още незнамколко си и я послъгва доста. Което хич не ми харесва и му пратих това - 'Ако си казал на една жена, че я обичаш, не трябва да я мамиш... aко си мъж разбира се!" - Ал Пачино
  Слава богу не се вманиачава за външния си вид. От тази година започна да излиза с приятели по разходки и чат пат гледа какво да облече, ама не чак толкоз. За хигиената е по-скоро немарлив, но не чак краен. Общо взето поглежда се в огледалото преди да излезе, но не си го слага на сърце особено.

# 213
  • Чикаго / София
Амбер хубаво го учиш Светльо Simple Smile

Дени си хвърля душ всеки ден, сменя дрехите всеки ден - такъв навик съм й създала от малка. Понякога я хваща мързел вечер за душа и го пропуска, но това става само в дни, в които сме си в къщи на следващия ден. Тогава си хвърля душ като стане сутринта.  Дезодорант и парфюм все още не използва. Тя не обича силни миризми, не знам кога ще й дойде музата за това. Когато -тогава. Има един сух дезодорант, който й стои в гардеробчето по физическо в училище и използва преди и след физическо, но той е неутрален.

Аз специално не харесвам епилирани мъже, освен подмишниците, но аз съм от старата генерация, не ги знам децата сега какво предпочитат. Според Дени, изглежда странно момче да се епилира, освен ако не е спортист и спортта го изисква, но вкусове всякакви. 

# 214
  • гр. София
Добро утро, мами  kaffeetrmker_2

Амбърче, ели_дечкин, и нашата ученичка днес се зае с писмото до Дядо Коледа  Grinning
Преди време Ви споменах, че зимата когато бях служебно във Финландия имах възможност да се разходя до селцето на Дядо Коледа и й донесох от там снимка с автограф лично от Дядо Коледа, донесох и малки подаръци за семейството. Остана захласната. Беше в детската градина още, но... и досега си вярва в добрия старец.
Тази година иска bluetooth колонки и книги на ИЕ - художествена литература.

irka, наборката като Дени засега само сух дезодорант използва, особено преди часовете по ФВС.

# 215
Добро утро и от мен!
Приятен ден!

# 216
  • гр. София
Мами от София,
хайде да ни е честит новия сайт на РУО-София град  newsm53
 http://www.rio-sofia-grad.com/

# 217
Здравейте.
Аз съм в отпуск днес и утре, ще помързелувам малко, но и ще поработя над един проект на спокойствие. Детето още във вторник след училище замина за Кюстендил при баба и дядо, сега и аз ще го последвам.
Да са честити рождениците, които маха повод предните дни и брзо възстановяване на пострадалите дечица.
Амбър, много ме"докосна" писмото на Светльо. Моето дете никога не би се сетило за такива мили думи.
Иначе я сподели за Ахил, какво е мнението на Светльо? Ако ти се споделя, разбира се.

# 218
  • Русе
Карам Алекс да бръсне мишниците но за краката съм против. Новият вид мъже не ми харесват. Има 4 вида дезодоранти, не ползва ни един а смърди като пор, въпреки редовното къпане.

Още не е написал писмото до Дядо Коледа. Не че не знам какво иска ама друга си е тръпката. Той не вярва отдавна но поддържаме версията заради малкото.

МамаМими,завидях за посещението на ДК  Hug

# 219
  • гр. София
.... Детето още във вторник след училище замина за Кюстендил при баба и дядо, сега и аз ще го последвам.
Да са честити рождениците, които маха повод предните дни и брзо възстановяване на пострадалите дечица.
...
emonaem, точно добре, че беше Амбър, за да ни подсети за писмата...
Скрит текст:
за тези ученици, които все още вярват в Дядо Коледа и му пишат...
Ех, как ми се искаше и ние да изпратим за ваканцията наборката при баба й и дядо й, да попътува из Русенския край, но нещо не се организирахме по-отрано... Направо "благородно" ти завиждам  yes Макар че имаш работа, все пак си в отпуск  Simple Smile Благодаря ти  bouquet за пожеланията, емонка!

Ели_дечкин, наистина тогава и мен изцяло ме беше завладял коледния дух, приказно беше в Лапландия Heart

# 220
  • София
Нашите баби са в София и няма къде да командировам хлапето през ваканциите. Имаме вила на село, но вече е зазимена и чааак догодина ще има пак живот в нея. Вчера ми беше много смешно.... Моят син ходи на мач и после ми се обажда по телефона да ме пита дали искам да дойде да ме чака след работа... "И за какво искаш да идваш?" Е, как за какво... Така малко да се погордееш с мен. Wink

# 221
Aмбър, Габи, големи сладури са вашите.
Много е резервиран и сдържан нашият.
Има моменти,  които това е добрре, особено сред хората навън, но да не каже на никого и една добра дума вкъщи, е прекалено. Определено е особен.

# 222
  • София
Мами от София,
Чудесен е, нищо не работи по него! Може би поне е красив, ама аз не го виждам тъй.

# 223
То само от красота, ако се докарваше сайт..

# 224
Мами от София,
Не бих казала, че е  нов. От месеци съществуваше паралелно с предишния и се чудех за какво са им два сайта, като и на двата качваха едно и също нещо. Е, сега явно е останал само този.

Общи условия

Активация на акаунт