8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 390
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Моето е от децата, които не съжаляват за съучениците от стария си клас. Има си един приятел, с който са приятели и преди да са били в един клас - с него се виждат и говорят вечер.
Кога е олимпиадата по английски език (АЕ) за София - знае ли се?

# 466
  • София
Браво на децата с отлични оценки, моят Убосник не е от отличниците , но се справя добре  Heart Eyes
Бети, дано е период и отмине бързо  Hug

Влизам с едно питане, какво са си избрали децата ви за КОледа и какво мислите да им купите. Митко не иска нищо  #Crazy, казах му да си избере все пак нещо, че е Коледа и трябва да има нещо под елхата, и той пак нищо не иска  ooooh!

Давайте идеи и предложения, че ще се гръмна, лошото е, че той всичко което му трябва го има  и не знам ако не си избере нищо , все пак искам да го изненадам с нещо под елхата  Heart Eyes

# 467
И за Нова Година /Коледа не празнуваме стандартно, а като имен ден/ Н не иска нищо, помоли само за заден капак на телефона му и със сроковете на доставка от Китай ще дойде тъкмо тогава. 

# 468
кимболина, моята девойка си поръча книги за Коледа.

# 469
 Здравейте, извинявам се, че нахълтвам в темата ви, но имам огромна нужда от помощ! Дъщеря ми е седми клас и посещаваше школа ,, Междучасие,, за подготовка по МАТ, но се оказа, че госпожата не им обяснява хубаво, много от децата не разбират какво казва, а дори веднъж си беше позволила да се присмее на чертеж на дъщеря ми пред цялата група. Повечето деца са се преместили, а моето дете не посещава курсовете при нея от няколко седмици.
 Та, на въпроса: Може ли да ми предложите добър частен учител, който да готви специално за НВО, да идва в нас или да се намира около центъра или Люлин? Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете! Може и на лични

# 470

Влизам с едно питане, какво са си избрали децата ви за КОледа и какво мислите да им купите. Митко не иска нищо  #Crazy, казах му да си избере все пак нещо, че е Коледа и трябва да има нещо под елхата, и той пак нищо не иска  ooooh!

Давайте идеи и предложения, че ще се гръмна, лошото е, че той всичко което му трябва го има  и не знам ако не си избере нищо , все пак искам да го изненадам с нещо под елхата  Heart Eyes

Ваучер за комп. игра, кредитна/дебитна карта?

# 471
  • София

Ваучер за комп. игра, кредитна/дебитна карта?
Екскурзия? Екипировка за нещо? Ски-училище? Дрехи? Часовник? Пари в брой?

# 472
Pugslove, същото се случи и с нас. Не помня името на учителката, при която се падна по математика в Междучасие. Но не обясняваше, решаваха се сложни задачи. Даваше домашни, които после не се проверяваха и обясняваха. Отказахме се. За съжаление не мога да ти бъда от полза. Продължихме с частен учител, но ние живеем извън София и намерихме вариант в нашия район. Дано намерите подходящ преподавател!

# 473
И нашият още не е решил какво иска за Коледа...
И той не е от  отличниците. Важното е, че няма двойки..

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 09:57 от Чиби

# 474
Здравейте  Wink
Някой да разполага с този сборник?

Може закупуване, заемане, ако сте решили да го пазите за следващо поколение Wink
Благодаря предварително  Peace

# 475
  • гр. София
Здравейте, мами  newsm03

Включвам се и аз с подаръците, които си пожела нашата осмокласничка. Тя си написа в писмото до Дядо Коледа - книги (художествена литература) на ИЕ, bluetooth колонка, външна батерия за телефона.
Миналата година пропуснахме да купим коледен пъзел 1500 части, но тази Коледа цялото семейство ще се забавляваме с подреждането му  Grinning

# 476
  • Чикаго / София
Идеи за подарък  за нас са - bluetooth колонка, bluetooth слушалки, ролери, нови колелета, една игра, която Дени иска- Mancala, пъзел. Много неща са, чудя се кое да взема, че всичко няма да ги огрее. За сега имат по един билет за мюзикъл, който е много популярен сред тийновете тук - това е изненада. Ще им взема и по нещо дребно, че билетите и плюс това са на невъзможни цени. Моите деца рядко получават подаръци през годината, освен за рожден ден и за Коледа, така че винаги има какво да им се подари.

# 477
  • София
Добро утро Simple Smile

Благодаря за предложенията , ама пак удрям на камък  Mr. Green
Има всичко от изброените неща, без книги , защото гадината не четеее  #Cussing out

Моите деца рядко получават подаръци през годината, освен за рожден ден и за Коледа, така че винаги има какво да им се подари.

И при нас положението е същото даже , като се замисля , май и не получават подаръци без повод, ама ето на има си всичко детето и самото то казва не искам, нищо, ама КОЛЕДА е все пак трябва да има закачка под елхата  Tired

# 478
  • София

И при нас положението е същото даже , като се замисля , май и не получават подаръци без повод, ама ето на има си всичко детето и самото то казва не искам, нищо, ама КОЛЕДА е все пак трябва да има закачка под елхата  Tired

Може и нашите тийнове да не са достигнали до тази мода, но в момента са много вървежни шарените чорапи с герои от филми, например Стар Уорз. Дори моят мъж си поръча китайски Laughing И той искал да е фешън ooooh! като канадския премиер Wink
Тази година за РД на големият ни син му купихме пижама със Стар Уорз и той си я хареса, въпреки че вече е голям мъж, но пък е фен и приема за подарък с удоволствие всякакви такива неща.
Поразтърси се  за някакви такива идеи. Проблемът е, че повечето неща трябва да се поръчват от чужбина по интернет и може да е късно за доставка до Коледа.

# 479
Снощи имахме родителска среща.
Като цяло похвалиха класа. Нямали проблеми с тях. Били задружни.
Моят е някъде в безличната сива среда. Поне не се оплакаха от него...
Ще освежаваме класната им стая, че е в много лошо състояние.
Ще празнуват Коледа целия випуск на заведение, но нашият не иска да ходи.. Не е по тези шумотевици...

Общи условия

Активация на акаунт