Ски сезон в Пампорово 2017/2018/2019

• 51 655
  • 427
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Някой да е бил тук..Sunny Hills Ski&Wellness  Thinking
https://www.booking.com/hotel/bg/sunny-hills-ski-amp-wellnes.bg. … total;ucfs=1&

Или в Борики и Дафофска?

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 10:52 от mystic woman

# 271
  • София
Някой да е бил тук..Sunny Hills Ski&Wellness  Thinking
https://www.booking.com/hotel/bg/sunny-hills-ski-amp-wellnes.bg. … total;ucfs=1&

Или в Борики и Дафофска?
В Съни хилс бяхме през февруари. Страхотен апартамент, много просторен и добре обзаведен (нямат кухня/бокс в апартаментите). Общите части също бяха добре направени, спа-то горе-долу. ММ каза че е било удобно към пистите, аз не карам и се качвахме с колата до Студенец с детето.
НО ресторантът беше потресаващ. Пак много приятна обстановка, личи си че е правено с мисъл и много пари. Но дотук - храната от блок масата на закуска не беше нито изобилна, нито вкусна. За вечеря бяхме на свободна консумация. Това означава(ще) сръбска скара САМО. Тоест различни видове месо с абсолютно еднаква гарнитура и външен вид на чинията. Повечето неща от менюто разбира се свършили. Гледахме веднъж вечерята за да доплатим, но не ни хареса и си търсехме места навън (наблизо има 2-3 прилични места, в The Castle имаше едно 2-3 етажа надолу, и точно срещу Съни хилс също имаше механа). Обслужването в "ресторанта" на Съни хилс не съм го запомнила нито с добро, нито с лошо.
Като се оплакахме на рецепция хората не се изненадаха, явно си знаят че има проблем с ресторанта. Ако са го разрешили за този сезон, би било хубаво място за почивка. Но аз лично няма да пробвам.

Някой резервира ли вече Камелия? Гледам подозрително ниски цени за 13-18 януари (мисля това бяха датите) и се чудя защо, ние не се съобразяваме с ваканции и ще ни е супер тогава.

# 272
да не би да има слух , че няма да вали сняг? ужас.
аз резервирах 25-30 дек.

# 273
  • София
Едва ли знаят за тази точно седмица, предишната и следващата са си нормални цени. По-скоро от детски лагери и някакви такива шумни неща се притеснявам.
Пъкления план е детето на ски градина, ММ по пистите, а аз в басейна/с книжка, та за 100 лв да си разваля рахата, няма много смисъл.

# 274
не вярвам да напускат лапетата в басеина!
А и нямат ли си отделни бази?
Моето ще ходи март на ски, но от училището си имат база.

# 275
По-горе питахте за Борики.Две години подред бяхме в комплекса, нямам забележки, храната беше вкусна и изобилна, апартамента чист и топъл.Даже котката ни си беше с нас , разхождаха и кучета . Има много прилична сауна и джакузи, включено в цената.Единствено с кола се ходи до Малина или Студенец, пеша не е възможно.

# 276
  • Plovdiv, Bulgaria
Ние отново заложихме на Стената за м. Януари, Февруари и  Март по 3 дни- на самата писта, топъл, разкошна закуска. Носим си храна поне за първия ден, а на обяд има супички и друго обедно меню, макар, че предпочитам обедното хапване на Бохеми.

# 277
И ние сме само със закуска. Имате ли идеи за обяд и закуска къде може да се сяда.  5 човека сме с 2 деца, но не са малки и са си скиори и туристи .
Моите на Боровец си имат 2 льбими заведения, но тази година сме на Пампорово и там не ги знаем.
Вечеряме рано, между 5 и 6 .

# 278
Честит първи сняг на " пампоровци".

# 279
Здравейте, знаете ли хотел където може да ползваш SPA центъра му без да си гост на хотела?

# 280
  • Варна
И ние сме само със закуска. Имате ли идеи за обяд и закуска къде може да се сяда.  5 човека сме с 2 деца, но не са малки и са си скиори и туристи .
Моите на Боровец си имат 2 льбими заведения, но тази година сме на Пампорово и там не ги знаем.
Вечеряме рано, между 5 и 6 .

Аз мога да препоръчам р-т Бохеми.
На пистата на Студенец междинка.
Пред него е влека за писта 1.
Аз се спускам по зелената от Снежанка,  ресторанта е първия който се среща в дясно. Не знам дали го обясних добре. Винаги сядаме там и съм много доволна.

# 281
  • Плевен
Долу на лифт станция Стойките на мястото на малката барака Атрил е издигната 3 етажна сграда, някой знае ли нещо - хотел с ресторант ли ще е?

# 282
благодаря n_kirpi . а имаш ли идея и препоръка за наем на ски с добри условия за цялото сем. ни трябва. На Боровец ни дадоха доста отстъпка, а там държахме и ски и сноуборди цялото семейство 

# 283
  • Плевен
благодаря n_kirpi . а имаш ли идея и препоръка за наем на ски с добри условия за цялото сем. ни трябва. На Боровец ни дадоха доста отстъпка, а там държахме и ски и сноуборди цялото семейство  
Да разбирам, че ще е голяма скиорна с чайна.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 21:43 от n_kirpi

# 284
Да разбирам, че ще е голяма скиорна с чайна.
не те разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт