Ски сезон в Пампорово 2017/2018/2019

• 51 639
  • 427
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
благодаря n_kirpi . а имаш ли идея и препоръка за наем на ски с добри условия за цялото сем. ни трябва. На Боровец ни дадоха доста отстъпка, а там държахме и ски и сноуборди цялото семейство 

Вземали сме от доста места. Може и с договорка за цената.  Последно ползвахме ски гардероба на хотел Стената, бях доволна. Но, това е преди 3 или 4 години. От тогава сме с наше оборудване. От близки знам, че са вземали от Чепеларе, с уговорка че ще го върнат след 5 дена. Там е по евтино.

# 286
Момичета тези оферти дали си заслужават или е пързалка https://pamporovo.me/bg/aktualno/novini/cheren-petak-2019?fbclid … rEG8wqc_Zk50bE2eg

# 287
Не са „пързалка”. Пускали са и друг път такива оферти „ на тъмно”.  Лошото е, че когато обявят датите за ползване , може точно тези дати да не те устройват.

# 288
Ааааа това е важно,значи те дават определени дати,ясноооооо.......тенкс Blush

# 289
Да, те ти казват кога трябва да ползваш пакета, и то 10 дена след приключване на кампанията. Не можеш да смениш датите и сумата не се възстановява.

# 290
Ама само един вариант ли ти предлагат?

# 291
Някой скоро бил ли е в х-л Пампорово да даде отзиви за чистотата и храната. Търся нещо хубаво в близост до х-л Орфей

# 292
Аз се отказах от черният петък,звъннах и наистина е така с фиксираните дати,както каза Марсела,емииии мерсииии,отказах се ....Търся добро хотелче на Малина,че ние караме в група с инструктор и тръгваме от ски училището,миналата година бяхме на манастира ,но е терсене да ходим с колата до Малината ,сутрин.

# 293
Провери в хотел " Маркони".

# 294
  • Плевен
В. С. Малина - бунгалата са чудесни, ресторанта е супер. Ако там няма места, в апартаментите също не е лошо - топло е и почистват всеки ден.

# 295
Temir, не мога да дам актуален отзив за хотел " Пампорово", но това, че е на " Виктория груп" за мен вече е отрицателен отзив. Близо до хотел " Орфей" няма хотели. Има няколко апартхотела, повечето апартамени са частни. Най-близкият хотел е " Преспа", който е доста соц. Близо до него е хотел " Мерриан". Ако искаш погледни него.

# 296
няма достаъчно сняг и правят изкуствен има 3 писти отворени и е претъпкано по лифтовете, по пистите карат на едно място всякакви и можещи и неможещи. Тъпото е , че повечето можещи се шмугват около другите и то без да има и малко дистанция при което неможещите едвам пазят равновесие ... доста тъпо .

# 297
  • Plovdiv, Bulgaria
Същото е и на Боровец.

# 298
Благодаря, за коментарите момичета, ще изчакам след НГ да караме спокойно, значи Confused

# 299
  • София
няма достаъчно сняг и правят изкуствен има 3 писти отворени и е претъпкано по лифтовете, по пистите карат на едно място всякакви и можещи и неможещи. Тъпото е , че повечето можещи се шмугват около другите и то без да има и малко дистанция при което неможещите едвам пазят равновесие ... доста тъпо .
В Камелия ли сте? Как е хотелът? Мисля че ще сме в същия от 19.01 и ми е важно дали всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт