Коледни подаръци 2017/2018

• 120 828
  • 850
  •   1
Отговори
# 510
Аз бях взимала кутия-ракла с розови рози от Джъмбо, за да сложа подарък в нея. Приказно красива! Момичето си я ползва, за да си държи разни неща в нея, дори не е за еднократна употреба като обикновена опаковъчна кутия. Нещо такова, но по-хубава:

# 511
  • София
Ооо, да. В подобна кутия, но с географска карта отвън преди години бях опаковала алкохол и свитък с ваучер за почивка за годишнина на мои близки. Получи се много приятно на вид.

# 512
# 513
  • Sofia
Има и други идеи

# 514
  • Sofia
И кутии имаше

# 515
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря за идеите за масажори , моя тиквеник случайно вчера ми обясни мерейки една жилетка, колко много харесва . Ама той все на едни се хвърли - аз женски плетки им казвам.  Та май ще му търся нещо такова .

Малката е поръчала на Дядо Коледа в градината пееща кукла .

Баткото не знае какво  иска , на 10г. е.

# 516
  • София
NBM, благодаря за снимките!

# 517
Тези адвент календари от каква възраст започнахте да ги правите? Моят син е още малък и няма да разбере нищо сега, но може би другата Коледа, когато ще е на 2.5г?

Някой може ли да предложи детска китара като за него (1.4г)? Уж приключихме с подаръците, но напоследък много се радва на китарите. Нещо музикално, с което ще може да се справя лесно.

# 518
  • На брега на реката
Китари гледах в кауфланд, на Хиполенд също има хубави детски.
Календар правим от 2 г. възраст с леки и забавни задачки. Има цяла тема във форума с идеи и ръчно правени календари.

# 519
Малката ме изуми. Искала куче-робот Текста. Като видях цените - очите ми станаха на палачинки. И това да е подаръка за детската градина. Просто няма как да стане.

# 520
  • София
Малката ме изуми. Искала куче-робот Текста. Като видях цените - очите ми станаха на палачинки. И това да е подаръка за детската градина. Просто няма как да стане.

Това дали няма да може да замаже положението https://www.hippoland.net/manley-interaktivno-mini-kuche-robot-t … mping-puppy-79140 Grinning

# 521
Благодаря, sea.sea, това е много приемливо. Но това което намерих на първо четене, просто сърцето ме заболя. Остава и да го има в наличност.

# 522
  • София
Благодаря, sea.sea, това е много приемливо. Но това което намерих на първо четене, просто сърцето ме заболя. Остава и да го има в наличност.

За нищо, дано го има и ви свърши работа.  Hug

# 523
  • München, Deutschland
Благодаря ви за идеите за кошница. Flowers Hibiscus В София съм. Ще отида и до Джъмбо, и до Симеон, но първо ще проверя в най-близкия цветарски магазин.
Смайл, не ходи до Джъмбо. През септември някъде ходих и търсех точно кошница, исках да направя кошница с бири и няколко други неща за новодомци. Начи, всичко обърнах, питах служителите, няма такава хубава, голяма кошница, в която да влиза бутилка! Всичко голямо са едни като големи панери за хляб или като голяма кутия /кашон, но просто оплетена. Има малки кошници, но нямат хубави дръжки. Не, че не купих нещо накрая, защото разбрах на обяд, че ни канят в новото си жилище хората и до вечерта нямах друг избор, но по-добре иди първо някъде другаде. Много време се чудих после накъде да завъртам бутилки и мезета...

шапка е, изглежда така Simple Smile  за пеенето и мърдането не съм сигурна Simple Smile

Благодаря, ДобриHug Обаче ми се струва, че долните бутчета са ги направили много тънки и не си личи, че е пуйка / пиле. Аз, ако го бях видяла така само, нямаше да го определя като печена пуйка. Май ще огледам в Без паника.  Rolling Eyes

Здравейте,
Може да е странен въпроса, но не съм се сблъсквала с такъв подарък - тези адвент календари не ги подарявате като основен подарък нали? В смисъл идеята е да се отваря от 1 декември нали?

Или няма проблеми и да се подари на Коледа като подарък?
Елинор, от днес се отварят календарите, ако подариш на Коледа, ще е късно. Simple Smile Всеки ден отваряш по едно прозорче до 24ти.

# 524

Смайл, не ходи до Джъмбо. През септември някъде ходих и търсех точно кошница, исках да направя кошница с бири и няколко други неща за новодомци. Начи, всичко обърнах, питах служителите, няма такава хубава, голяма кошница, в която да влиза бутилка! Всичко голямо са едни като големи панери за хляб или като голяма кутия /кашон, но просто оплетена. Има малки кошници, но нямат хубави дръжки. Не, че не купих нещо накрая, защото разбрах на обяд, че ни канят в новото си жилище хората и до вечерта нямах друг избор, но по-добре иди първо някъде другаде. Много време се чудих после накъде да завъртам бутилки и мезета...
chrissy, писали сме едновременно, за това се редактирам. Обърках се с кошниците вече Laughing Ще го мисля в движение. За приятелките ми ще взема кутии, а за родителите ми ще търся кошница от някъде.

Благодаря ви за информацията, момичета!

Както си отдъхнах, че съм готова с идеите за подаръци, се оказа, че трябва още един и то за малко дете - момченце на  годинка и десет месеца. Моля, да ми кажете каква играчка да взема. Никаква идея нямам Flushed

Общи условия

Активация на акаунт