Коледни подаръци 2017/2018

• 120 838
  • 850
  •   1
Отговори
# 495
Миналогодишната тема за подаръци чак сега беше заключена. За там ставаше въпрос.

# 496
Може вместо кошница да се ползва щайгичка, украсена естествено http://m.ikea.bg/small-storage/Storage-boxes-and-baskets/Seconda … g-56395/70292359/.

# 497
В Джъмбо няма ли кошнички, защо си мисля че там съм виждала.

# 498
  • На брега на реката
https://www.helikon.bg/books/89/-Българските-водопади.-Фото-пъте … tCIBoCvi0QAvD_BwE това сме подарявали на любител пътешественик.
Както и това https://www.google.bg/amp/s/otbivki.com/2015/04/15/101-отбивки-и … вия-до-малко/amp/
И двете мн се харесаха и буквално влязоха в употреба.

# 499
Благодаря ви за идеите за кошница. Flowers Hibiscus В София съм. Ще отида и до Джъмбо, и до Симеон, но първо ще проверя в най-близкия цветарски магазин.
Fever Ray, тази, която поръчах от сайта беше с много малко неща - вино, което е 7 лв в магазина, бонбони, черен шоколад, брускети и не помя имаше ли друго. Не си заслужаваше парите определено.

# 500
Благодаря ви за идеите. Ще потърся някаква книга за пътуване и нещо за кучото, ще споделя ако открия хубави неща Simple Smile

# 501
  • София
Смайл, нормално е. Гледат да се възползват и да са на чиста печалба. Аз написах за 120 лв. колко много неща наслагах.
А съм правила и кошница с ракия и мезета, кошница с няколко вина и плодове, кошница за бебе с памперси, каши, пюрета, бебешки бисквитки, играчки и др.
Стига да не те мързи и да неси с 2 леви ръце, няма нищо сложно.
В Джъмбо май кошници съм виждала само по Великден, но не съм от редовните посетители, че почти винаги ходя с децата и настава лудница, докато се преборя, че не е необходимо да купим всички боклучета.

Още една идея за подарък за девойки - козметичен адвент календар. Днес купих за една прекрасна 19-годишна Андреа и тя много се зарадва. Сега всеки ден до Коледа ще вади по един продукт. Към календара (на Балеа) добавих шал-пончо и ръкавици "за чатене" в тон с него.

# 502
  • при моите любими

Още една идея за подарък за девойки - козметичен адвент календар. Днес купих за една прекрасна 19-годишна Андреа и тя много се зарадва. Сега всеки ден до Коледа ще вади по един продукт. Към календара (на Балеа) добавих шал-пончо и ръкавици "за чатене" в тон с него.

От ДМ ли е този календар? Какви продукти има и каква му е цената? Благодаря за информацията. Дали става за по-малки момичета на 9-10 години?

# 503
  • София
От ДМ е. Има 24 мини продулта (23 по-точно и 1 хавлиена мини кърпа). Продуктите са най-различни мини лимитирани версии на техни продукти. Има няколко вида маски за коса и лице (пакетитани са в една опаковка, съдържаща 2х0,8 мл.), душ-гелове, млека за тяло, лосиони и кремове за лице, шампоан и балсам, ВВ крем, брокатен крем, балсам за устни, крем за крака и може да изпускам нещо. Основно продуктите, с изключение на маските, са по 20 и по 50 мл.
Цената беше около 32-34 лв. Не запомних точно, понеже си купих няколко продукта и за мен и платих общо.
Определено не е за малки момичета, заради някои от продуктите.
За малки момичета видях, че имат някакви комплекти в симпатични чантички, но не се загледах в съдържанието, понеже бързах.

# 504
  • при моите любими
Благодаря ти за изчерпателната информация. Ще отида да разгледам. Дъщеря ми искаше адвент календар, но отдавна вече не играе с играчки от детските календари и нещо подобно щеше да и хареса. Този не е като за нея, по скоро балсам за устни, фибички, и подобни биха я зарадвали. Ще помисля, как да го направя.

# 505
  • На брега на реката
Направи й ти. Не е нужно да е лъскав и с отварящи се прозорчета, а можеш да я помолиш заедно да го изработите. Ние всяка година си правим. Залагам на десертчета, татуировки, гланц, шноли, коледни чаши и диадеми, книжка, пънчове...всичко, което я влече.

# 506
  • София
Сидония, точно днес гледах в Лидл адвент календар от вълнен плат с малки джобчета. Става точно за каквото го искаш. Ще събере момичешки дреболийки идеално. Но не видях цената, защото не мисля да купувам.

# 507
  • София
Здравейте,
Може да е странен въпроса, но не съм се сблъсквала с такъв подарък - тези адвент календари не ги подарявате като основен подарък нали? В смисъл идеята е да се отваря от 1 декември нали?

Или няма проблеми и да се подари на Коледа като подарък?

# 508
  • Sofia
Благодаря ви за идеите за кошница. Flowers Hibiscus В София съм. Ще отида и до Джъмбо, и до Симеон, но първо ще проверя в най-близкия цветарски магазин.
Fever Ray, тази, която поръчах от сайта беше с много малко неща - вино, което е 7 лв в магазина, бонбони, черен шоколад, брускети и не помя имаше ли друго. Не си заслужаваше парите определено.

По темата с кошниците - има в джъмбо, даже съм снимала, по около 7-10лв. Ако някой иска снимка да каже. На мен не ми харесаха особено, но ги търся за по-специфичен подарък. В крайна сметка купих здрави, хубави кутии от kashon.bg и тишу хартия от друг сайт - ще я сложа в кутията и ще опаковам добре

# 509
  • София
Елинор, според мен, може и основен подарък да е или допълващ. Както прецени подаряващият.
Аз го подарих вчера за Андреевден на девойката (племенницата ми имаше имен ден), за да го отваря всеки ден от 01.12. до Коледа. Просто съвпаднаха нещата. Не знам тя дали ще се сдържи да го отваря ден по ден.
Иначе адвент календари с лакомства и дребни подаръци правя понякога за моите деца. Тази година още не съм направила.
Календари с бонбони и коледна картинка съм подарявала на дечица на самата Коледа.

Моля за снимки на кошниците в Джъмбо, за да преценя дали има смисъл да се разкарвам до там.
Шайгичка и изобщо няксква интересна кутия също много ми допада като идея.

Общи условия

Активация на акаунт