Коледни подаръци 2017/2018

• 120 940
  • 850
  •   1
Отговори
# 195
За свекъра и свекървата, освен домакински уреди може и нещо свързано с работа или хоби.За мъж може комплект за отваряне на бутилки,
стойка за бутилки(дървена като рафтче или метална за маса)
П.п.не знам къде си,но такива неща има в маг.Немски център(това съм го приготвила за ММ за имен ден),в Кауфланд също съм виждала такива.Може дървена кутия за нея за чай,а за него за вино.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 14:42 от denyil

# 196
О, да ! Изглежда супер !
Ще им хвърля и едно око на посудата, може наситина да ги обзаведем с нови комплекти. Много ви благодаря Simple Smile

# 197
red soul, st.Dobri, благодаря за бързото включване! Точно въпросният костюм с маска се оказа. Дали го има някъде в България, знаете ли или само от този сайт мога да го поръчам?

Много сте идейни и полезни, благодаря ви🌺🌺🌺

# 198
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за костюм не знам, това на сайта май беше фигурка.
фигурки има в комсед, джъмбо..., но дали точно тази ще е налична е Божа работа.

# 199
Търся Мини маус-разказвач на приказки,ако някой някъде види,моля да сподели,защото намирам само Мики маус.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 21:15 от elij

# 200
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Търся Мини маус-разказвач на приказки,ако някой някъде види,моля да сподели,защото намирам само Мики маус.

ТУК я има  Peace

# 201
Благодаря,Захарчето,дано да я има,защото в доста сайтове пише,че е в наличност,а всъщност я няма.

# 202
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добавих в количката и там не излезе,че я няма  Thinking

# 203
А имате ли впечатления от едни български играчки - разказвачи на приказки? Те са различни видове патенце, мече и т.н. На доста по-изгодна цена са от Мики маус.  newsm78

Ето тези :
https://www.toy.store.bg/p190017/meche-razkazvach-na-prikazki-in … -priatelche-.html

# 204
Момичета моля за съвет за семеен подарък 🎁?

# 205
  • München, Deutschland
Колко възрастно / младо семейство?
Нещо тип преживяване / пътуване / концерт или по-скоро нещо полезно за вкъщи?

# 206
А имате ли впечатления от едни български играчки - разказвачи на приказки? Те са различни видове патенце, мече и т.н. На доста по-изгодна цена са от Мики маус.  newsm78

Ето тези :
https://www.toy.store.bg/p190017/meche-razkazvach-na-prikazki-in … -priatelche-.html
На дъщеря ми и беше подарил дядо ѝ, едно мече, което разказва приказки, някакви гатанки, намира се по магазините между 30-35лв
Още на 2-рата седмица спря да "говори".
Изкарах му машинката от вътре и се видя, че не са добре запоени кабелчетата, ами едвам се допират и тя като го разнася из вкъщи и те се разместват и спира да работи.
Иначе ако се запоят, предполагам че ще изкара по - дълго време.
На дъщеря ми и го подариха около годинката и тя честно казано не беше особено впечатлена...сега на 2 може и да ѝ е по - интересно, вече да може да го разбира, евентуално да повтаря някоя дума, ама тъй като стоят отделно в момента машинката в шкаф, мечето, като плюшена играчка, не съм го пробвала сега, дали ще ѝ е интересно да го слуша.

# 207
BlushМомичета, някоя от Вас се интересуваше от детски музикални инструменти, не мога да намеря поста,... та в Кауфланд тази седмица има детски електрически китари на цена 23,99 лв. Blush

# 208
Добавих в количката и там не излезе,че я няма  Thinking
Обикновено поръчката се приема автоматично,уж е наличен дадения продукт и на следващия ден ти звъни служител да те информира,че няма в момента или те уведомяват по имейл,че поръчката е анулирана поради неналичен продукт.

# 209
Колко възрастно / младо семейство?
Нещо тип преживяване / пътуване / концерт или по-скоро нещо полезно за вкъщи?
Младо семейство 👪, за етърва ми, нещо за вкъщи. А може и за свекъра и свекървата.

Общи условия

Активация на акаунт