Коледни подаръци 2017/2018

• 120 939
  • 850
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ще го обсъдя с ММ.
Ще направя колаж със снимки. Хареса ми идеята.
Замислих се и за чаша със снимки на внуците.

На ММ преди години подарих такава

Скрит текст:
Но не помня къде я правих. Някъде в Младост.
На майка ми подарих подобна, но я правих някъде в центъра. Изпълнението беше кофти и цветовете бяха много бледи. Майка ми се разсърди.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 10:29 от AnMary

# 256
Ще го обсъдя с ММ.
Ще направя колаж със снимки. Хареса ми идеята.
Замислих се и за чаша със снимки на внуците.

Като каза снимки - може да направите календар за 2018 със снимки.

# 257
  • София
Като каза снимки - може да направите календар за 2018 със снимки.
И това е идея. Щерката няма да се навие. Мрази да се снима. Но щом е за баба ѝ... Календар мога да поръчам във фотото до нас.
Благодаря.

ММ на всяко предложение отговаря с "може" JoyJoyJoy

# 258

ММ на всяко предложение отговаря с "може" JoyJoyJoy

Познато!
ММ винаги ме оставя аз да измислям всички подаръци. А имаме сега два рождени дни на децата през ноември, годишнина от сватбата и после Коледа и рождения ден на свекървата.  ooooh!

# 259
  • На брега на реката
Сещам се за уред за масаж, масажна ваничка. На нашите за юбилея тази година им подарихме екскурзия и много им хареса.

# 260
  • Германия
Билети за някое културно мероприятие - концерт, театър, изложба...

# 261
Електрически ботуши взехме на мама преди две години за Коледа,нещо подобно
http://technika.bg/product/16267/elektricheski-botushi-medisana- … ria-germania.html
Много си хи харесва и са точно зимен подарък.

Благодаря момичета за сайтовете Hug

# 262
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
майка ми е на 70 и предложението ми е като за нея Simple Smile
но като се замисля, тя не би отказала да иде на почивка или екскурзия, но пък не би тръгнала сама...

# 263
За календарите- поръчах от snimkitevi.com от настолните календари със снимка за всеки месец (15лв), на бабите поръчах от работните календари за стена с една голяма снимка (трябва да местят червеното квадратче, да не забравят кой ден е Grinning )

# 264
  • Германия
хаха мъже... и за всяко предложено нещо моя казва 'може'
Вика ми 'мисли от по рано подаръците че да не ме питаш мене'
Със свекърите приключих- на свекървата хлебопекарна, на свекъра барбекю и куфарче-сет за барбекю. Сина и дъщерята също са готови- намерих багер за каране на някаква уникална промоция- 24Е последна бройка  Crazy на дъщеря ми котенце с клетка да си го разнася (плюшено)

масажна ваничка за крака взехме мин година насвекъра и я е ползвал 2-3 пъти...

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 20:46 от shadowgirl

# 265
  • София
Ако някой търси фитнес гривна за подарък, в момента в Грабо има ваучери за такива. Не са някакви маркови, но да речем за тийнове биха били хубав подарък.

# 266
На мен започна да ми се избистря в главата какво може да вземем на малкия (1,5г) за Коледа. Едното е Лего Дупло. Явно има и за толкова малки, но не знам на кое точно да се спра. Някакви предложения?
А другото е...детска кухня! Удачно ли е за момче? Днес бяхме на гости на едно момиченце и на него му беше много интересно да се занимава. И вкъщи обича да си готви, да дрънчи с лъжици, черпаци, чаши и т.н. Готви и си храни играчките и нас, затова според мен ще се забавлява с нещо такова.
ММ ми е проблемен още. За него не мога да измисля, но има време.

# 267
  • София
Мария, което и Лего Дупло да вземеш все ще е добре. Ако може да има и нещо движещо се вътре (основа за автомобилче напр) ще е супер. Кухните обикновено са за деца над 3 години, защото вътре има малки части. Иначе няма проблем да се купи кухня на момче. Просто остави този подарък за догодина. Повече ще разбира и повече ще се забавлява.

# 268
На мен започна да ми се избистря в главата какво може да вземем на малкия (1,5г) за Коледа. Едното е Лего Дупло. Явно има и за толкова малки, но не знам на кое точно да се спра. Някакви предложения?
А другото е...детска кухня! Удачно ли е за момче? Днес бяхме на гости на едно момиченце и на него му беше много интересно да се занимава. И вкъщи обича да си готви, да дрънчи с лъжици, черпаци, чаши и т.н. Готви и си храни играчките и нас, затова според мен ще се забавлява с нещо такова.
ММ ми е проблемен още. За него не мога да измисля, но има време.

Препоръчвам това Лего

https://www.hippoland.net/lego-duplo-vlak-t-na-chislata-10847

# 269
Кухнята е чудесен подарък за дете на година и половина. Каката беше горе-долу на толкова, когато получи кухня, малката дори от по-малка играе, като не са спирали досега, още е интересно и за голямата. Големите кухни по мои наблюдения нямат толкова малки части, че да са притеснителни за дете на тази възраст Hands V

Общи условия

Активация на акаунт